המסנג´ר בוגד בי!! במבה ירוקה שלי! תרביצי לו!!!!!!!!!!!
B brians angel New member 6/1/03 #5 הוא לא נכנס לי!!! וליטל יושבת לידי, ועכשיו היא פוחדת בגלל מה שכתבתי.. חח!!!!!
D Dani Ryan New member 6/1/03 #6 חחחחחחחחחחח!!!! מרשמלו שרוף שליייי אצלך??!?!?!?!?!?! וואייי במבה אדומה ומרשמלו שרוף ביחד..וואו זה יותר מדי בשבילי ביחד!!!
חחחחחחחחחחח!!!! מרשמלו שרוף שליייי אצלך??!?!?!?!?!?! וואייי במבה אדומה ומרשמלו שרוף ביחד..וואו זה יותר מדי בשבילי ביחד!!!
B brians angel New member 6/1/03 #9 חחחחח!!!!! היא בשוק!!! חחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *לאאאאאאא!!!!!! היא נבהלה יותר מידי והיא הלכה הביתה!!
חחחחח!!!!! היא בשוק!!! חחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *לאאאאאאא!!!!!! היא נבהלה יותר מידי והיא הלכה הביתה!!
I i am just a girl New member 6/1/03 #8 חוצמזה מי את שתנתקי לי? למי שי את הכתובת של oh boy it´s blue?
C chicolico New member 6/1/03 #15 לא ממש.... הוא כל הזמן בורח מאחת שקוראים לה דני.... אז אני לא יודע איפה הוא.....
D Dani Ryan New member 6/1/03 #17 הוא רע,רשע,מגעיל,חצוף,ירוק.... ואני שונאת אותו!!והוא מוחרם!!! הוא אומר שאני עושה לו טרור ושאני בוגדת בלי!!!!!!!!חה לו!!!
הוא רע,רשע,מגעיל,חצוף,ירוק.... ואני שונאת אותו!!והוא מוחרם!!! הוא אומר שאני עושה לו טרור ושאני בוגדת בלי!!!!!!!!חה לו!!!