המסמר האחרון ב

tatababa

New member
המסמר האחרון ב

ארון הקבורה של Body Language הוא הסינגל הבא המסתמן מהאלבום. למרות כל הציפיות (RBW או שוקולד) - קיילי הופיעה הערב בTOTP את..... After Dark!! אחד השירים הכי מאפנים באלבום!!!

tatababa

New member
bravo!

הופעה מעולה! הקהל מאוד אהב את זה, ואני התחלתי לאהוב את After Dark (השיר הזה נשמע כל כך טוב לייב, וכל כך זבל באלבום).

adamkylie

New member
לא יודע מה היה לכם נגד השיר הזה

לדעתי הוא ממש מעולה! אגב נגמרה עכשיו חצי שעה של קיילי (קליפים+ראיוניות) ב MTV HITS

tatababa

New member
הוא פשוט נשמע חרא באלבום..

אבל בהופעה הוא בהחלט מעולה!!

Fever2002

New member
ב-MCB היה מעולה, נראה אותו

גם ב-TOTP בעוד כשעתיים... באיכות נורמלית שיותר מתקרבת למשהו שאפשר להבין מה רואים לעומת הריבועים שזו הצורה שהכי קשה לטבע ליצור אבל לשידורים ברשת הכי קל
בדיסק זה לא גרוע גם כן, אבל בהופעה הגירסה טובה בהרבה משום מה.

p i n g o

New member
אני מאוד מקווה שזה לא אומר משהו על

הסינגל הבא!!!! איך הם מעזים להוציא את After Dark?? זאת בחירה כל כך גרועה בשביל סינגל! נתחיל עם זה שאני לא מבין איך השיר הזה מצא את דרכו לאלבום מלכתחילה, אבל עוד כסינגל??? הוא לא מתאים מבחינה מוזיקלית להיות סינגל , ובטח שלא מבחינת המילים:
Oh baby, I'm ready I've got just what you want Feel sexy, your body You really turn me on After dark, all night long Dusk till dawn I wanna make some honey​
מה זה ה%#@*$^& הזה?! זה המקסימום שקיילי מסוגלת? לא כל פלוץ של קתי דניס חייב לצאת כסינגל!! (הביטוי בהשאלה מרן©) אני ממש ממש מאוכזב מזה

KerenWelling

New member
אני לא יודעת אם כבר פרסמו

אבל מישהו רואה עכשיו את קיילי בטופ אוף דה פופס?

Fever2002

New member
כמובן...

ופרסמו-לא צריך לדעת אפשר לראות אשכול אחד מתחת...
וכן, הופעה מדהימה. נכון?

nerod 72

New member
השיר באמת...

נשמע יותר טוב בהופעה! אחרי ההופעה שמעתי שוב את השיר וזה עזר באמת, אבל השיר עדיין הכי לא טוב באלבום לדעתי! למה היא הופיעה עם השיר הזה? יש המון שירים טובים מלבד זה !! בפיבר בחירת הסינגלים הייתה טובה ובאמת בחרו יחסית טוב ונראה לי שהפעם ממש לא! מקווה שאני אתבדה!

למעלה