המסלול שלי
אני מקווה שתבינו את התמונה לא הצלחתי להרים אותה לאיכות גבוהה מזו במסגרת ה- 250kb המותרים. בגדול: שחור - מסלול, כחול - בירבור. אך עדיין יש תחנות שדורשות הסבר נוסף. זינוק ל- 1: התחלתי לאט אבל דווקא תחנה פשוטה. 1 - 2: בניווט הזה ניסיתי להקיף כמה שיותר בניגוד לנטייה שלי בעבר ללכת בדרך הקצרה ביותר הכוללת הרבה עליות וירידות, כאן לדעתי לחתוף דרך ההר גם יוסיף מרחק אבל בתחנות הבאות זה היה היכון שלי. הבירבור: פשוט לא מצאתי את העץ ישירות מהשביל והמשכתי קצת. 2 - 3: יכולתי לפנות בפניה הראשונה אחרי ההתפצלות הסלולה אבל היא הייתה די תלולה והחלטתי להקיף. 3 - 4: חזרתי עד להתםצלות הסלולה והמשכתי ישר ל- 4 (ורכבתי כל הדרך אל התחנה
). במחשבה עכישו אולי כדאי היה לעבור בין 2 הגבעות במקום לחזור... 4 - 5: החלטתי להקיף את 2 הגבעות מצפון. מישהו לא עשה את ההקפה ורכב באמצע? 5 - 6:אין בעיות מיוחדות, רק לזכור איפה לפנות ואיפה לא...
6 - 7: בהתחלה של הפניה האחרונה שמאלה אל השביל עליו נמצאת התחנה בזבזתי כמה דקות מחשבה על זה שהשביל בכלל לא נראה כמו שהוא במפה אבל לפי המסביב החלטתי שזה הכיוון. 7 - 8: החלטתי לטפס דרך הכביש, לא חכם מדי לדעתי בסופו של דבר. 8 - 9: בלי בעיות. 9 - 10: הרבה בעיות. רכבתי על השחור וחיפשתי את הפניה שמאלה (איפה שמתחיל הכחול) לא מצאתיף רכבתי את הצומת, חזרתי, ועדיין לא מצאתי את הפניה, אז פניתי בשביל הצפוני יותר ואחר כך גם לא מצאתי את הפניה שחיפשתי ל- 10, והמשכתי קצת עד לפניה הבאה והחלטתי להמשיך משם. 10 - 11: אני חושב שבחרתי דרך לא רעה, רק היית צריך הרבה עצירות כדי לוודא שאני בכיוון. 11 - 12: בלי בעיות. 12 - 13 : בלי בעיות. 13 - סיום: כמעט התרסקתי בנקודת הסיום, חוץ מזה הכל תקין.
אני מקווה שתבינו את התמונה לא הצלחתי להרים אותה לאיכות גבוהה מזו במסגרת ה- 250kb המותרים. בגדול: שחור - מסלול, כחול - בירבור. אך עדיין יש תחנות שדורשות הסבר נוסף. זינוק ל- 1: התחלתי לאט אבל דווקא תחנה פשוטה. 1 - 2: בניווט הזה ניסיתי להקיף כמה שיותר בניגוד לנטייה שלי בעבר ללכת בדרך הקצרה ביותר הכוללת הרבה עליות וירידות, כאן לדעתי לחתוף דרך ההר גם יוסיף מרחק אבל בתחנות הבאות זה היה היכון שלי. הבירבור: פשוט לא מצאתי את העץ ישירות מהשביל והמשכתי קצת. 2 - 3: יכולתי לפנות בפניה הראשונה אחרי ההתפצלות הסלולה אבל היא הייתה די תלולה והחלטתי להקיף. 3 - 4: חזרתי עד להתםצלות הסלולה והמשכתי ישר ל- 4 (ורכבתי כל הדרך אל התחנה