המסלול שלו עוד סיפור פרי עטי עלה ל"במה חדשה". תהנו (או שלא).
ש שושן פרא New member 24/2/06 #1 המסלול שלו ../images/Emo141.gif עוד סיפור פרי עטי עלה ל"במה חדשה". תהנו (או שלא).
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/2/06 #3 מרגש עד כאב....../images/Emo9.gif כתוב בצורה מדהימה, שמצליחה להכניס אותי אל תוך הסיפור... הסיפור סוחף, ומרגש עד דמעות... מומלץ בחום !!!
מרגש עד כאב....../images/Emo9.gif כתוב בצורה מדהימה, שמצליחה להכניס אותי אל תוך הסיפור... הסיפור סוחף, ומרגש עד דמעות... מומלץ בחום !!!
M M i c h a l y U S A New member 25/2/06 #8 יופי של סיפור..../images/Emo45.gif שוטף, מעניין ומהנה..תודה רבה.
י יערית New member 25/2/06 #9 ../images/Emo24.gif "מים רבים ובאו ופרצו אל חדרי ליבי,מפצפצים קירות של , ממיסים רגבי עפר,זורמים ומבעבעים בגוון של שוקולד אל כפות ידי ואל צוארי,עוד מעט אחוש את מתיקותם על שפתיי". רצף של אסוציאציות מקסימות,סיפור מרגש ונוגע שוש
../images/Emo24.gif "מים רבים ובאו ופרצו אל חדרי ליבי,מפצפצים קירות של , ממיסים רגבי עפר,זורמים ומבעבעים בגוון של שוקולד אל כפות ידי ואל צוארי,עוד מעט אחוש את מתיקותם על שפתיי". רצף של אסוציאציות מקסימות,סיפור מרגש ונוגע שוש
ר רות 2 New member 25/2/06 #10 ../images/Emo13.gifנהנתי.......... מאז נכתב הפרק/סיפור.... הרהורי החטא כלפי מיכל יכולים להוות טריגר לא רע להמשך?....אתה יודע יש כאלה פרקים בספר שעושה חשק לעוד ....זה אחד מהם..
../images/Emo13.gifנהנתי.......... מאז נכתב הפרק/סיפור.... הרהורי החטא כלפי מיכל יכולים להוות טריגר לא רע להמשך?....אתה יודע יש כאלה פרקים בספר שעושה חשק לעוד ....זה אחד מהם..
M M i c h a l y U S A New member 25/2/06 #12 תמיד אפשר להנעים את הבוקר בפתיחת מדור לסיפורים יפים..זה עושה את החיים יפים יותר..לא חושב? ואפשר אפילו לנעוץ ..כמו הודעת בוקר טוב לפורום.. בהחלט נעם לי הסיפור..
תמיד אפשר להנעים את הבוקר בפתיחת מדור לסיפורים יפים..זה עושה את החיים יפים יותר..לא חושב? ואפשר אפילו לנעוץ ..כמו הודעת בוקר טוב לפורום.. בהחלט נעם לי הסיפור..