המסך שלי רועד..

כנף

New member
לא

א. my sound speakers כבר שנים נמצאים ליד המסך ולא השפיעו עליו במאום. ב. הם לא מחוברים כרגע בכלל. ג. בשעות האחרונות- לפני שזה התחיל- לא קרבתי שום דבר ברדיוס של כמה מטרים למסך.. מה עוד יכול להיות? תודה על היחס, בכולופן, אמיתי. :)

דיסקט

New member
זה יכול להיות רמקולים, או אם יש לך

מסך MAG הוא דפוק. זה קורה בהרבה מהם כפי שמתברר

כנף

New member
אין לי מושג

שוב, זה בטוח לא הרמקולים. אין לי מושג איזה מסך יש לי .. אבל אני משוכנעת שהוא דפוק (כמו כל המחשב) והייתי מעיפה אותם לסל מחזור, אם רק היה לי אחר, יותר טוב, במקום. אומרים תודה על מה שיש

noam01234

New member
אולי קצת קר לו ../images/Emo6.gif

הרעידות (ריצודים) יכולים להגרם ממספר סיבות, שתי הסיבות הנפוצות הןף 1. הפרעות מגנטיות - סלקי שנאים, רמקולים וכל דבר אחר שנמצא בסביבת המסך. 2. לכלוך בכפתורי המסך - במסכים אנאלוגים שהכפתורים שלהם זזים ע"י סיבוב כפתור, מצטבר לכלוך במגעים וזה גורם לריצוד - צריך להתיז ספריי מגעים (ללא שמן) או אויר על הכפתורים אם זה לא אחד משתי הדברים שצייניתי הבעיה היא כנראה בספק מתח גבוה של המסך - צריך לקחת לתיקון במעבדה תנסי גם לכבות את המזגן כדי שלא יהיה לו קר...

כנף

New member
:))

שישכח מזה... אם לי יהיה קר, אז אולי אחשוב עליו.
הסתדר לי! (שניה לפני שליחת ההודעה) תודה!

עוד סיבה ודאית לריצודים

הפלאפון שמונח על יד המסך משגע אותו לחלוטין. המכשיר מתקשר אחת לכמה זמן עם התא הסלולרי שבסביבתו, ולעיתים הוא נאלץ להוציא סיגנל חזק יותר כדי להתקשר לתא מרוחק יותר. התוצאה - ריצודים. הפתרון - - תביני לבד. כל טוב לך, וספרי אם זו אכן הבעיה.

כנף

New member
אל תשווה!!

הפלאפון מקפיץ את המסך כאילו נאחז תזזית.. (משתנה ממסך למסך) הרעידות שהיו לי לא התקרבו לזה אפילו. אולי קפצה עליו הזקנה :) העיקר שהסתדר. תודה לכל הדואגים.

כנף

New member
מה גם..

שפלאפון גורם לרעידות למשך מספר שניות ומפסיק.. (אלא אם כן אתה בשיחה)

כנף

New member
גם באורנג´ זה ככה..

רק כשמתקבלת שיחה או הודעה (אצלי בכל אופן)

noam01234

New member
לאורנג´ יש..

שירות מעצבן שנקרא Iniru שכל כמה דקות מקיים קשר כדי לדעת היכן הסלולרי נמצא, כדי לשלוח הודעות כשמתקרבים לבתי עסק. לדוגמא: כשאני מתקרב לסניף בורגר ראנג´ אני מקבל קופון שאני יכול לקנות המבורגר ולקבל את השני מתנה, האמת היא שזה די מעצבן.

ואם אני אתקרב למועדון חשפנות,

האם אקבל דוגמיות או דוגמניות אל מסך המכשיר ? ומה יהיה עם סאדו-מזו ? ומה יהיה עם מופע של סוטים ? ואולי סרטון על שוד הבנק המתבצע ב- Real Time ??? ואולי דיווח לזוגתי היכן אני נמצא כרגע ? אמא´לה - - מפחיד ...

כנף

New member
אצלי אין כזה דבר..

אז או שזה רק בחלק מהמכשירים שלהם, או שאני לא עוברת כל כך ליד הבורגר :)

אכין שעורי בית שכוללים

בדיקת הנושא בצורה רצינית ולא מחויכת כפי שחייכתי. השרות נשמע לי רע מאד, מפגיז בשטויות ומפריע. בימים אלה אני אמור לקבל ערכה של אביזרים שבאמצעותה ניתן לתקתק את ספר הטלפונים במחשב, ולאחר מכן להזרימו לאורנג´. על יד השאלות בנושא זה אשאל גם את השאלות בנושא ההוא. לשתף אותך בתשובות ? או שתרימי כנף ותעשי עלינו את מה שהיונים של מתי כספי עשו לכביסה של שרה ????

למעלה