המסך התחרפן!!

המסך התחרפן!!

כשאני פותחת את הנט אקספלורר, כל המסך כאילו הוגדל. והרקע בדקסטופ בכלל השתגע- כל הצבעים השתנו.. (יש תמונה בקובץ) כיביתי והדלקתי את המחשב פעמיים, וזה לא עזר אז.. מה אני עושה?

liranon

New member
תשובה

תנבי ללחוץ מקש ימני על מקום ריק בדסקטופ ואז תגשי להגדרות שם תשני את הרזולוציה למשהו קטן יותר מה שנוח לך כי עכשיו לפי מה שנראה הדסקטופ על רזולוציה של 640 על 480 תשני אולי לי למשל מאוד נוח לשנות ל-768על1024 זה אולי יפתור לך את הבעיה אם לא תכתבי שוב ואנסה לעזור מקווה מאוד שעזרתי!!

מממ... לא בדיוק.. ../images/Emo46.gif

ניסית את מה שאמרת, וזה הקטין לי את המסך לאותיות פיצפונות ולא ראיתי כלום! אולי זה היה מתאים רק לחלון של הנט, כי שם הכל ענקי.. הדסקטופ עצמו בסדר מבחינת גודל, פשוט הצבעים מעוותים!

liranon

New member
ננסה משהו אחר

יש לך את ה-CD שהגיע עם הכרטיס מסך? שם נמצאים הדרייברים שלו אם את לא יודעת מה זה דרייבר אז ככה דרייברים זה אוסף של קבצים או תוכנה יותר קל לקרוא לזה כך מה שהם עושים זה לגרום למחשב לפעול עם הכרטיס מסך או כל דבר אחר שמחברים למחשב ככה שיזהה אותו אז מה שנראה בעיה שלך היא שאת צריכה את הדרייברים המעודכנים של הכרטיס מסך הם נמצאים ב-CD כמו שאמרתי מה שאת עושה זה את לוקחת הדיסק ומתקינה את הדרייברים בערך כמו שמתקינים משחק כשאת שמה אותו בכונן יופיע לך מסך של תוכנית ההתקנה ואז את מתקינה את זה ומאתחלת את המחשב מחדש זה אמור לפתור את הבעיה כי לי זה קרה כמעט אותו דבר אם אין לך את הדיסק אז את צריכה להוריד אותם (את הדרייברים) מהאתר של החברה של הכרטיס מסך. אני מקווה מאוד שלא סיבכתי אותך זה בערך מה שאני יכול לעשות

הבנתי! ../images/Emo13.gif

אבל הבעיה היא שאין לי את ה-CD או שאולי יש לי ואני פשוט לא יודעת איפה הוא..
טוב נו.. נחכה שאבא שלי יחזור.. ובעיה נוספת היא שהמצב הזה דופק לי את ה-coding
מזל רע

RIPPER

New member
גם לי נראה

שהבעיה היא בצבעים המסך עובד על 256 צבעים תנסי לשנות ל 16 ביט או 32 ביט

noam01234

New member
לדעתי הבעיה היא במספר הצבעים..

ולא ברזולוציה, הוא עובד עם 256 צבעים או פחות

scovers

New member
תנסי לשנות את ההגדרות

של ברקע תלחצי עם העכבר על הכפתור הימני במקום ריק בדסקטופ ותלחצי מאפינים. תלכי לרקע ואיפה שכתוב הצג תשני את ההגדרה לפרוש.

למעלה