נכון...טעות שלי...עשיתי למנ"ר...
P pRimaVeriTaVIV New member 18/6/06 #25 זה לא מלא../images/Emo12.gif מה עם: ********** שופטו, אילייייייי שופטו, *משו* מה שווווווווווווווווווווופכאאאאאאאאאאא?
זה לא מלא../images/Emo12.gif מה עם: ********** שופטו, אילייייייי שופטו, *משו* מה שווווווווווווווווווווופכאאאאאאאאאאא?
י יפעת לאב מירי New member 18/6/06 #28 ממ זה כן מלא.. זה מה שמירי שרה בהופעות.. היא חוזרת על חלק מפה כמה פעמים אבל אלה רק המילים שהיא שרה. ואממ האילייי שופטו איך שלא קראת לזה אז הנה סימנתי לך את זה פה חח .
ממ זה כן מלא.. זה מה שמירי שרה בהופעות.. היא חוזרת על חלק מפה כמה פעמים אבל אלה רק המילים שהיא שרה. ואממ האילייי שופטו איך שלא קראת לזה אז הנה סימנתי לך את זה פה חח .
P pRimaVeriTaVIV New member 18/6/06 #31 אבל אבל אבל../images/Emo12.gif מה עם ה אינתא עומרי *משהו שנשמע כמו יאעלם* *יה *יה? ליה, ריה, אנא ערף?
אבל אבל אבל../images/Emo12.gif מה עם ה אינתא עומרי *משהו שנשמע כמו יאעלם* *יה *יה? ליה, ריה, אנא ערף?
י יפעת לאב מירי New member 18/6/06 #32 ממ לאדעת למה אתה מתכוון.. אבל כ-ל מה שמירי שרה מהשיר הזה נמצא במה ששמתי.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 18/6/06 #34 יחסיבו, איזאיה עלאייה...../images/Emo35.gif זה ה "עלאייה" שיש לא ליה..
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 18/6/06 #37 אהה כן אתה צודק!! יש קטע כזה... שהיא עושה.. יאעלם יאעלם יה יה יה יויויו וואו יאעלם ריה ליה ריה לירה ריה ריה ליה ליה! לא
אהה כן אתה צודק!! יש קטע כזה... שהיא עושה.. יאעלם יאעלם יה יה יה יויויו וואו יאעלם ריה ליה ריה לירה ריה ריה ליה ליה! לא
P pRimaVeriTaVIV New member 18/6/06 #38 נהנהנהנהנהנהנהנה נראה לי שכדאי שנעבור לערבית, עברית-ערבית נראית ממש גרוע
R Rony 05 New member 18/6/06 #40 יפעת את יכולה לתרגם לי מהמילה ה2 ועד האחרונה? בעצם גם ת'ראשונה,אני רק יודעת ש-רג'ע זה חזר...אבל בצורה שזה מופיע שם,אין לי מושגגגגגג! בבקשה?
יפעת את יכולה לתרגם לי מהמילה ה2 ועד האחרונה? בעצם גם ת'ראשונה,אני רק יודעת ש-רג'ע זה חזר...אבל בצורה שזה מופיע שם,אין לי מושגגגגגג! בבקשה?