המסיבה

yoooval

New member
המסיבה

את הפוסט הזה פירסמתי בבלוג שלי לפני שבוע. כנראה שעדין אין לי מספיק קוראים קבועים בבלוג כי גם אחרי שבוע לא קיבלתי אפילו תגובה אחת. במקרה הזה דווקא חשובות לי מאוד התגובות ולכן החלטתי לפרסם את הפוסט גם בפורום. בבקשה תגיבו. אתמול בערב הלכתי עם כמה חברים למועדון ה"לכת" בכפר ויתקין. דרך אגב אני אנצל את ההזדמנות הזו לשבח את המועדון המצויין שתמיד יצאתי מרוצה ממנו- הרבה בנות, 0% ארסים, מוסיקה מעולה, שתיה (אלכוהולית ולא) חינם ומחיר כניסה מצחיק. הקיצר בין המועדונים הכי טובים שהייתי בהם. בכל מקרה בשנים האחרונות נורא נהניתי לצאת עם חברים למועדונים לרקוד ולהתפרק. לאחרונה השתנה המצב, זאת אומרת, אנחנו עדין יוצאים בשביל לרקוד ולהתפרק אבל חלק גדול מהיציאה הפך ללרקוד עם בנות במסיבה. עכשיו שתבינו אין לי בעיה עם המעשה עצמו, ממזמן כבר הבנתי שאני לא יכול פשוט לשבת בבית ולחכות שמישהי מדהימה תבוא ותתחיל איתי. ואני מת, מזה מת מתפוצץ לקשר רציני עם מישהי שתהיה הכל בעולם בשבילי. הבעיה היא, טוב נווו יש כמה בעיות..... קודם כל אני נורא ביישן, לוקח לי המון זמן עד שאני מגבש את האומץ להתחיל לרקוד עם מישהי. וכל הזמן הזה אני סתם אוכל את עצמי מבפנים והורס לי את כל היציאה. כשאני סוף סוף מתחיל באיטיות ועדינות לרקוד עם מישהי אני נרתע מכל תגובה, אני לא אוהב להרגיש כאילו אני איזה סוטה\ערס שכופה את עצמו על מישהי שלא רוצה. מצד שני אני מסתכל על אחד החברים שפשוט לא שם זין. הוא ירקוד עם כל חתיכת בשר על הרחבה ולא שם זין על התגובות שלה, פשוט לוקח הכל בקלילות. הקטע הוא שב99% מהמקרים הוא מצליח לרקוד איתן. ואני סתם יוצא מתוסכל. אני יוצא מתוסכל כי אני לא נהנה מהערב. כי אני כל הזמן מריץ מחשבות בראש על מה אני לא עושה בסדר ומה אני צריך לעשות ומה היא חושבת ומנסה לדחוף את עצמי לכל מיני מצבים שהאמת אני לא מרגיש ממש נוח בהם. אני מרגיש מתוסכל כי אני לא חושב שאני נראה רע, להפך אני דווקא מקבל דיי הרבה מחמאות ואני לא מבין מה לא בסדר איתי. אז מה זה לעזעזל כל המסרים הסותרים שאתן מעבירות בנות! מה אני אמור לעשות לדחוק כל טיפה של רגש שיש לי בגוף ולכפות את עצמי על כל אחת שאני רואה. אולי זה לא המקום שאמורים לפגוש בו בנות? ואולי למעשה אני לא כופה את עצמי על אף אחת ואתן רוצות שכל מיני גברים יתחילו לרקוד איתכן? ואולי אני סתם חננה ואני צריך לקחת את עצמי בידיים? וואלה לא יודע... אז מה אתן אומרות בנות? אני ממש זקוק לתגובות

hell cen be fun

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo3.gif

אני מרישה ממש כמוך. בגלל זה אני לא יוצאת למועדונים. אני לא הטיפוס שיוצא לשם, אז כנראה שגם מי שאני מחפשת לא יהיה שם. מה שאני מציעה לך, שהוא בלי שום קשר למועדונים הוא שתהיה עצמך, אל תתן פרשנויות שברוב המקרים הן רק באש שלך, למצבים. תנסה. [וואי אני ממש מרגישה מדריכת קבוצות תמיכה היום...
]

yoooval

New member
אולי אני באמת צריך לנסות

לצאת למקומות אחרים. לאיזה מן מקומות את יוצאת? ולמה את מתכוונת שאת אומרת פרשנויות?

hell cen be fun

New member
פאבים, בתי קפה....

ופרשנויות זה אומר שמה שאתה חושב, זה לאו דווקא מה שהם חושבות. [זה בעצם מה שאתה חושב שהיא חושבת
]

yavin

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי מעדונים זה לא הסגנון שלך אם אתה הולך זה "לחשטוף את העיינים" או כמו שאתה אומר, רק במילים אחרות "לפנטז" או לאכול את הלב... אין פה דבר החלטי תהיה אתה המיוחדת שלך תגיע למעדונים יש את אלה שהולכים לרקוד ואת אלו שהוךלכים לחפש מין ויש את אלה שמחפשים אם שניהם ככה זה גם אצל בנים וגם אצל בנות. הרעיון זה ליהיות אתהולא לנסות להיות כמו. פעם כשהייתי יוצא למעדונים היינו מחפשים ערסיםם שמשחקים אותה הומואים כדי להתחיל עם בנות , זה אומר : ידיים בצדדים, גזרות נמוכות בצבעים בהירים ומימיים, לפעמים עם נטיה לדראג, ופתאום בסוף איך שהוא מכיר מישהי - נצמד לה לתחת וקורה לה כפרה נשמה. שזה עושה ממנו צחוק ותאכלס, אם אתה בא עם ביטחון מלא [זה קורה כשאתה מרגיש "אתה", ולא "כמו"] אז הכל הרבה יותר קל. בקיצור מה שרציתי להגיד - בהצלחה

GirlFromHell

New member
תראה

באמת יכול להיות שמסיבה זה לא הקטע שלך אבל מה הבעיה פשוט ללכת למישהי שנראית לך חמודה ולשאול אותה אם היא רוצה לרקוד? תכלס גם אני עברתי את הקטע הזה שבמועדון איזה אחד בא נצמד לי לתחת ומתחיל לרקוד איתי. ושנאתי את זה לגמרי תמיד הייתי מעיפה אותם אם אין להם את ההגינות להתייחס אלי כמו בן אדם ולשאול אותי אם אני רוצה בכלל אז אין לי מה לעשות איתם. שלא נדבר על אלה עם החוצפה לשלוח ידיים באמצע הריקוד... לפי דעתי פשוט תשאל ואל תקח סירוב אישית ברוב המקרים זה לא. פשוט יש המון בנות שבכלל לא אוהבות לרקוד עם אנשים שהם לא מכירות וברוב המקרים פשוט נדבקים אליהן אז אין להם ברירה ויש כאלה עם חבר ויש כאלה שישר חושבות שאתה רוצה לנצל אותן אז באמת שזה לא אישי אבל לדעתי זאת גישה הרבה יותר נורמלית.

yoooval

New member
אני יוצא לשם שוב הערב

ככה שאני אנסה את הגישה שלך, נראה לי שיהיה לי הרבה יותר קל איתה. במקום להתחיל להמרח על מישהי (אני ממש שונא לעשות את זה). אם הרבה בנות באמת לא אוהבות שאנשים זרים פשוט מתחילים לרקוד איתן, אז איפה באמת ההיית רוצה שאיזה גברבר יתחיל איתך? תודה בכל מקרה :)

סיונתו

New member
../images/Emo4.gif אין על הלכת../images/Emo70.gif

אני יכולה להגיד לך מהצד שלי אני לא הכי אוהבת שמתחילים איתי במסיבות אם אני רואה פוטנציאל אצל מישהו שיהיה מעניין אני פשוט מתחילה איתו (טוב לא אני... חברה שלי.... לי אין אומץ) אבל בעיקרון זה הרבה יותר נוח תנסה ללכת, להנות מסיבה אחת בלי להתחיל עם בנות כדי לראות אם אתה בכלל נהנה או שירד לך מהקטע.. ואם אני מעיפה אותך זה לא אישי נגדך אני פשוט עושה את זה לכולם אני לא רוקדת עם אנשים שאני לא מכירה
נכון יעלי
נראה אותך שם

10GaZ

New member
תעלה שיווה חביבי

אני יכול להבין אותך, גם אני הרגשתי כמוך.. אתה צריך להבין כמה דברים: 1. בנות לא אוהבות שמישהו זר מתחיל סתם לרקוד איתן במסיבה.. בדרך כלל בנות שאוהבות את זה הן לא האיכותיות ביותר שאתה מחפש (מבלי לפגוע בכאלה שכן עשו את זה) למשל חבר שלי התחיל לרקוד עם מישהי שנראת לא רע בכלל, היא נתנה לו את המספר שלה. אחרי שהוא ראה שהיא מביאה את המספר שלה לעוד 5 בנים הוא הבין עם מי יש לו עסק 2. אל תבוא למסיבה במטרה לצאת עם החברה הבאה שלך. דווקא מתי שאתה לא מצפה לזה, אתה תכיר אותה. כך היה עם כמעט כל החברות שהיו לי, וגם עם זו הקיימת ושתהיה לעד
תזכור תמיד שאם תכנס לראש של הצד השני, הבנות האיכותיות לא יחפשו בנים במסיבות. תחשוב על זה

Dawson girl

New member
אממ

יכול להיות שהבעיה היא בזה שאתה ממש להוט למצוא חברה וכו', ננעל על זה, וזה מלחיץ אותך והכל.. כי תכלס מועדון וריקודים זה כיף. לא צריך לצאת לציד ולהלחץ וכל זה, סתם להתחיל לרקוד

Infin1ty

New member
פשוט תזרום

בכל מקרה, זה אנשים שאתה לא מכיר! מה שכן אם אתה רואה בחורה שאתה חושב 99% שיש לה חבר, אל תנסה ליזום משהו, מניסיון זה יסתיים לא טוב.. גם אני הייתי כזה עד שלאט לאט נפתחתי וידיעתי שאין לי מה להפסיד, ובאמת לא היה מה להפסיד אחר"כ, אפשר להגיד שזה שינה לי את כל החיים

ShukyDD

New member
מה אתה משחק אותה

שמענו בצ'אט שרק כונפות זורמות איתך

Pure M

New member
המ.

יש כאלה שמועדונים פשוט לא מסתדרים איתם. לך לברמן\ית, בקש להכין לך קצת אלכוהול (לא משהו להשתכר ממנו, סתם להסתובב. לשמוח אבל לא לאבד את הראש לגמרי, שלא תעשה שטויות חלילה) ואז אפשר להשתחרר. במקום לחשוב על כל דבר קטן - תזרום. במועדון לא חושבים על כל דבר הכי קטן, פשוט זורמים.

SomebodyElse

New member
אני, אישית,

שונאת שמישהו סתם בא לרקוד איתי במועדון. אני בעד ליצור קודם קשר עין, ואם נראה לך שהיא בקטע, אז לגשת אליה. מישהו שסתם ייצמד אלי במועדון, אני אפילו לא אסתכל עליו, ישר אתרחק ואחמשיך לרקוד עם החברות.

למעלה