המסיבה !!!!!!!!!!!!!

המסיבה !!!!!!!!!!!!!

נשאלתי בקשר לאבטחה במקום. יהיה מאבטח עם נשק-בלש משטרתי בגודל של מקרר שתי דלתות כך שאין סיבה לדאגה, כמו כן כל המתחם מגודר היטב ואין אפשרות חדירה עויינת(או מתפלחים) כלב ענק בגודל של סוס מפטרל בכל המתחם.(אני רציני) מזג האויר הצפוי לנו מחר 21 מעלות (וכל זה לפני שראינו מחשופים) ערכת סנדלר עומדת לרשות השנים שישברו עקבים בריקוד או עקב זריקת הנעל על סער 12. בילוי נעים ! דון חרדון פ ט י ש ו ן

נשית~37

New member
לשון של כלב

לא עושה לי את זה

גליתושש

New member
פטישוןןןןןןןןןןןןן

הסנדלר מתקן במקום??? בכל ארוע, אני, כהרגלי, מוכרחה לשבור העקב,,,,, אל תגלה לסער, לא נעים לי שידע עם מי יש לו עסק. חחחחחחחחחחחחח גליתושש

שייכת

New member
בלש??? גששבלש???

לא ידעתי שאתה בגודל של מקרר שתי דלתות..... חחחחחחחחחחחחחח למה לא מספרים לי שום דבר?!
מואתייייייייייייייייייייים על שתי הדלתות, שייכת.

סומך עליך

שתהיה מוזיקה טובה....מקסימום 7% מזרחית..... טיפה´לה טראנס... ואיך מגיעים לשם??? (תשאיר טל´ למקרה היתקעות)

מייקי

לאילה שבאים מדרום זו צומת אחת לפני צומת בית ליד. ולאלה שבאים מכיוון כביש החוף קחו ימינה במחלף פולג לכיוון אבן יהודה עד לכביש הישן ואז לפנות שמאלה עד צומת פרדסיה

sahr12

New member
חחחחחחחחחח....רק כלב שומר??

יש שם גם טיגריס.......חחחחחחחח וכמה עופות דורסים... מי יתקרב למתחם??????? שיהיה באמת בילוי נעים וערב מהנה...

ברצינות ולא בציניות,,,,

אני מקווה שלא יהיו נחשיםםםםםםםםם,,,, אחרת , לא אוכל להתרכז בריקוד,,, אני מפחדתתתתתתת,,,,,,,

נעמי 1

New member
חולם...יהיו גם פעמונים...

וחוץ מזה... הכל תלוי בחליל שלך... ובאצבעות
ואגב... אני אשמע את הקונצ´רטו שלך מהבית. בילוי נעים. נעמי

מהבית?../images/Emo7.gif

זה ממש לא פייר. חשבתי לבוא רק בגללך.
את באמת חושבת שאני מרעיש כל כך חזק, שתשמעי בביתך? טוב, אולי את גרה בג´ונגל, בג´ונגל של אלי. לבעלך קוראים אלי? נ.ב. : ובענייני הקונצ´רטו, אחרי גיל מסויים (די מזמן) - עברתי לדואטים. ואני השתקן בצוות.

נעמי 1

New member
יו... בגללי?

אני אפילו לא נראת כמו אשתו של טרזן...חחחחחחחחחח ובעלי... לא אלי... וגם לא עלי... חחחחחחחחחח הוא כבר מזמן שר דואטים עם השכנה... הוא מחלל... והיא משחקת בפעמונים. נעמי

הוא מחלל?

ממש מוזר. חשבתי שזה תפקיד השכנה. ובקשר לשכנה - היתה לי פעם שכנה גרושה (זה היה די מזמן). במקרה היא גם היתה חברה של אישתי, כזאת שמקשקשים איתה כמה שעות ביום. לשכנתי לא היה בן זוג, ממש אף אחד. לאישתי יש לב ממש גדול. פעם, אישתי שאלה אותי האם הייתי מסכים לעזור לחברה שלה בתחום המסויים ההוא, כלומר, בתחום הדואטי, רק מסיבות הומניטריות, כי החברה שלה כל כך מסכנה, ממש חסר לה, התחילה לטפס על הקירות. באופן מפתיע, - סירבתי. מי צריך לדרוך על המוקשים כשאישתי מסתכלת בחור המנעול?

למעלה