המסיבה נגמרה

Romantic Lover

New member
המסיבה נגמרה

זה כבר היום השמיני.
פעם,פעמים ושלש ביום, כובש אותך בסערה.
גופך נמעך תחת גופי, פיך נוטף מזירמתי, בועט ובוטש בחלצייך..... ,
ואת לא נכבשת.

ומול עיניי, אברו המגשש אל פיך, מהסס, שואל, מבקש, ואט אט באנקת עונג נבלע כולו בתוכך...

שמונה ימים עברו מאז, ועדיין אינך שלי.
שמונה ימים מאז אותו לילה בו עלית באותן המדרגות, חולפת על פני, פולטת לעברי :
" אני הולכת לעשות את זה, אתה בא לראות ?"
וגברבר צעיר, רק מגבת למותניו, צועד בעקבותיך...

התמונה מסעירה את דמי כל רגע מחדש.
חייב להחזירך אלי.
אני חודר אליך מכל העברים, בתנוחות בהן לא ביקרנו שנים. ואת מתמסרת, חיוך על שפתיך, המומה מאון הנעורים המחודש, ממלמלת, "אני שלך, תמיד הייתי, תמיד אהיה."
משכיב אותה על בטנך, בועל אותך מאחור, אברי מהודק בתוכך, חובט בעוצמה בעכוזיך, עד השיא המיוחל "
כבשתי אותך, את שלי, שוב שלי...."
אבל אז ,
אני רואה אותך שוב בדמיוני , נכנסת לאותו החדר, אני בעקבותיך ובעקבות הזין העטוף במגבת.
את מתפשטת, אני עוזר לך להסיר את החולצה, כמאשר שהכל ברשות ואת רק מממשת פנטסיה שלי. באותו רגע את עדיין שלי.
ו"המגבת" עוזר לך עם המכנסיים.
גופך הערום, החטוב, מושכב על המיטה,
ואני פושט את בגדי, לא רוצה להשאר מחוץ למסיבה, נעזב, נטוש.
"המגבת " ואני שרועים משני צידייך, ארבע ידיים מלטפות את גופך, ידיו על שדייך, מועכות את פטמותיך.

בדרך חזרה הביתה אחרי המפגש , אמרת שאת חייבת מקלחת ולפחות שבוע חופש מזיונים.
"נראה " אמרתי,מהדק את ידי להגה המכונית, מרסן את עצמי מלשלוח את ידי אליך, מלמשוך את פיך לאבר המתהדק במכנסי.
עוד באותו לילה, לאחר המקלחת, זיינתי בחמת זעם את פיך, מבקיע דרך בין רגלייך, מלפנים, ושוב מאחור, כובש אותך בחזרה, כל סנטימטר שבך.
ומייד עם תום הכיבוש, חוזרות תמונות הלילה לראשי והכיבוש בן הרגע הולך ונשמט מידי. וככל שהוא נשמט, מתגנב חזרה הרטט לאברי ההולך ותופח.
ואת מבחינה בו נצמד לגופך.
"שוב ?" שואלת.

" אני לא מסוגלת למצוץ למישהו אחר " הערת לי פעם על אחת מהפנטזיות הכתובות,הכחולות, שלי.
נזכרתי בהערה זו כשראיתי את אברו נבלע בפיך, ידך מגששת אל אשכיו, מלטפת, ממוללת..
מאי שם צץ גבר נוסף, ערום, מחזיק את אברו המדהים בידיו, מסיג לאחור את ידי המלטפת, מגוננת על ערוותך הפעורה, הורודה,
.ובאבחה אחת הוא חודר לתוכך וסוחט אנחת תענוג מפיך המלא.
הזין הטבול בפיך, אינו מאפשר לך לראות כלום. אך אין סוף הידים המלטפות, הלשונות המלקקים, האברים הנעוצים בתוכך, הנשלפים וחודרים שוב, האנחות, גורמים לך לרעוד מתענוג....

כח נעלם מקים אותי מהמיטה, מעמיד אותי לצפות במתרחש, לראות מהצד את הפנטזיה שלי מוגשמת...
ובתוך שניה נתפס מקומי לצידך על ידי גבר נוסף, מפקיד את אברו בידך הפנויה, ממתין לתורו בקודש הקודשים.....
אני רואה אותך עטופה, נכבשת מכל הכיוונים, שבויה בין גופים זרים נטולי פנים. וגופך רועד מעונג. שפתיך יונקות ושואבות את הזין שבפיך, חלציך רוטטים, נהדפים כנגד הלפיד שבכוסך, פטמותיך זקורות מעונג האצבעות הצובטות בהן.....

הבטתי בכם מהצד, בגברים המחליפים תפקידים, מהפה, לכוס, מלפנים, ואחר כך מאחור, עושים בך כבשלהם, ואת רוטטת , נאנחת.....

ואני מזיין אותך זה היום השמיני. פעם,פעמיים ושלש כל יום. מנסה לכבוש אתך מחדש, לתמיד.
קראתי פעם היכנשהוא שהאריה, אם הבחין בנקבה מזדווגת עם זכר אחר, ממהר להזדווג איתה שוב, להוכיח בעלות.
ואני מנסה, שוב ושוב ושוב ושוב......והבעלות באה.... ונשמטת.

"אתה יודע, לא הצלחתי לגמור שם " את אומרת לי ביום השמיני.

, עם עשרות הידיים המלטפות את עורך, הלשונות הלוכחות את שדיך , האיברים האדירים המבקעים את גופך? לא הצלחת לגמור ?

"זאת הייתה הפנטזיה שלך" את אומרת. " זה היה בשבילך... אתה ביקשת..."
הריטוטים ?, האנחות?, הזעקות? אני שואל.
"כן" את עונה. "אבל אני צריכה את זה אחרת, ממך, אותך, את הזין שלך בפי, בין רגלי, רוטט למגע לשוני.... פשוט לא הצלחתי לגמור........"

גופי מסתחרר, אני משכיב אותך על גבך, ראשי מזדחל אל בין רגלייך,מלקק, לוגם את נוזליך,מחדיר לשון ארוכה לתעלת עינוגייך, ידיי מועכות את ישבנייך..
ואת מושכת את חלצי לראשך, יונקת את אברי לתוכך, ידיך לוטפות את אשכי.
ולפתע מזדעזע גופך, צחוק בלתי נשלט נפלט מפיך, עוויתות עונג מרטיטות את אגנך.... גמרת!!!!
את שוב שלי.
תמיד היית..
תמיד תהיי......

giligil55

Member
לפעמים...{ רק לפעמים }

כשמגשימים פנטזיה מסתבר שזה לא כל כך פשוט ...

הצלחת , בכתיבתך, לגרום לי להיות איתכם במסיבה .... { זנ מחמאה אם לא הבנת
}

yaron599

New member
אהבתי

את התיאור המושלם....שלהיות טוטאלית של בן/בת הזוג...בכל העוצמה האמיתית

למעלה