המסיבה - חלק 10

המסיבה - חלק 10

חלק 10 "קחו אותו" אמרת בשקט לבנות שללא כל שיהוי, ניתקו את הגבר עם האיבר הגדול מסוס הקפיצות, חיברו שרשרת עם קולר לצווארו וגררו אותו לחדר הצדדי. "עוד מישהו רוצה טיפול?" שאלת את חבורת העבדים והשפחות שלך. איש לא הניד עפעף. כולנו הבטנו בך בחשש ובהערצה, ממתינים למוצא פיך. "ובכן, אפשר להתחיל". אמרת, "אנחנו נתחיל במבחן עמידות (Stamina) כל הגברים יכרעו על הברכיים" כולנו, כל הגברים נעמדנו על הברכיים. בנות, אתן מוזמנות להסיר את המסיכות ולהתחיל. כל הנשים בלבן, הסירו את המסיכות. כעת סוף סוף הבנתי. כל הנשים, היו אורינטאליות. כינסת 15 נשים תאילנדיות, וזו הסיבה שכולן קטנות קומה, ובעלות שדיים זעירות. אספת לך שפחות מין אידאליות. בעוד את עומדת ומביטה בצאן מרעיתך משתעשע, הזדרזו הבנות, לכרוע מול הבנים, למעשה בתנוחת שכיבה על המרפקים, וכל אחת החלה לטפל בגבר שמולה כמיטב יכולתה. ולא היה ספק ביכולתן, אצבעות קטנות ומיומנות, שפתיים גמישות, לשון זריזה, גרון עמוק. התרכזתי באשה שמולי, אותה אשה שמדדה קודם לכן את אורך הזיין שלי. לא צעירה, נאה מאד, חיוך מקסים ומיומנות טיפול בזיין שמעולם לא נתקלתי בטובה ממנה. היא טיפלה בזיין שלי באינטנסיביות ובמיומנות עצומה. ההנאה שלי היתה עצומה ונקל היה להיכנע להנאה ופשוט לתת לה לעשות אותי. "שימו לב, גברים, עליכם להימנע מגמירה! הבנות תמשכנה לטפל בכם, וכמו שאתם כבר חשים, הן יודעות לטפל. האחרון שיישאר עם זיקפה מלאה ולא ייגמור, ייזכה לקבל פרס. ואתם יודעים איזה פרסים יודעת לחלק, נכון?" המהום של הסכמה נשמע בחדר, כל הגברים שקעו מכבר בידיים ובפה המיומן של הפועלות התאילנדיות המשובחות. אני התרכזתי בכל כוחי מנסה להימנע מאורגזמה. השתמשתי בכל הטכניקות שלמדתי עם השנים בקורסים של טנטרה ובנסיון שרכשתי בתחום. כל כך רציתי לזכות בפרס. בחדר שרר שקט, פרט לרעש הרקע של מציצות ליקוקים ואנחות. את התהלכת בין הזוגות כשהשוט בידך הימנית, פה ושם הענקת הצלפת עידוד כאשר נראה היה לך שאחד הגברים מנסה להתחמק מן הטיפול. מביטה בכולנו ממרומי קומתך, מלכה ללא עוררין.........

המסיבה - חלק 11

חלק 11 לאט לאט התחלתי לשמוע גניחות שהיה בהן עירוב של הנאה ואכזבה. גברים גמרו בפה של התאילנדיות אם רצו או לא. לא שאלו לדעתם, התאילנדיות החרוצות עשו את שלהן ולאט לאט באין רואה גמרו הגברים בתוך פיהן או גרונן, איש איש על פי גודלו. המתח גבר, נשארו 3 גברים שטרם גמרו ועבדך הנאמן ביניהם. כל כך רציתי להישאר אחרון, לזכות בתענוג לשרת אותך! נראה היה שלך, כבר נמאס במקצת מן המחזה, שכן, התחלת להלך בין שלושת האחרונים, מלטפת את עורפו של זה, מצליפה על גבו של ההוא, גוערת ומעודדת: "קדימה, גמור עבד, גמור אתה יודע שאין לך ברירה." ההתערבות שלך עשתה את שלה ועוד אחד נכנע ופלט את זרעו לשווא בגרונה של השיקסע התאילנדית ששירתה אותו (או בעצם, אותך) נותרנו שניים, גבר גבה קומה שנשא על חזהו בגאון את המספר 12 (נו, כנראה שאינני הקטן ביותר שבין עבדייך) ואנוכי. המשכתי להפעיל כל שריר ועצב בגופי כדי להשהות את בואו של הבלתי נמנע. עצמתי את עיני, משתדל לחשוב על הדברים המכוערים ביותר שיכולתי לחשוב עליהם, השפתיים שחבקו את הזיין שלי לא חדלו לרגע, הלשון המיומנת ליקקה, עטפה וחבטה בזיין שלי באיזורים האירוגניים ביותר, ואני, מותח את שרירי כוח הרצון, ניסיתי להתעלם, להימנע מן האורגזמה, והכל בשבילך, בשביל לשרת אותך. הבטתי בעבד השני, הוא נראה מתייסר בהנאה לא פחות ממני, יכולתי לראות אותו רוקד סביב מרכז ההנאה שנשלט ע"י תאילנדית קטנטונת יפה ורזה שלא הניחה לו לרגע. הוא התפתל והתפתל, האם הוא עומד לגמור? ............

פרופסור, הם כבר מזדיינים מתחילת דצמבר

ולא קורה כלום. לא בא לך להפריח רוח חיים במסיבה הזאת? צריך שמשהו יקרה. משהו מסעיר, סוחף. ארוע שיפתיע את הקוראים. נסה לחשוב בכוון? אני מקווה שזו ביקורת בונה ולא שתעלב לי חס וחלילה. אני קוראת נאמנה של הסיפור שלך - על כל פרקיו והמשכיו!!

חשבתי על זה אתמול לפני שנרדמתי

אולי אם תכניס לכאן דמות שאף אחד לא ציפה לה בסיפור הזה. איזה חייזר או איזה סופרמן שפתאום מגיע ומזיין את כולם. זה לגמרי יעורר את המסיבה. יפיח בה רוח חיים והרבה אנרגיות חדשות.

המסיבה - חלק 12

בזוית עיני ראיתיך מתקרבת אלי מאחור, צועדת בהדר ובצעדים איטיים כדי להביט באירוע מקרוב, לסקור את העבד שלה בשעת טיפולו. נראה שהתאילנדית שלי החליטה לשתף פעולה ובעודה מחזיקה את הזיין שלי בין שפתיה, לשונה חדלה מלפזז ולכרכר מסביבו. ברור היה שהיא רוצה שאזכה, יכולתי לחוש בלחץ ההולך ונחלש שהפעילה על מוט הזיין הלכוד בין שיניה. היא פשוט נתנה לי לנוח, ידיה שיחקו באשכי אבל בה חלט לא באותו להט שהפגינה רק לפני 10 דקות. יכולתי לראותה פוזלת לעבר המתרחש אצל העבד השני. האם ראית זאת? ידעת זאת? נכון, היתה זו קונספירציה קטנה, מיקרו-מרידה במלכות, אבל הכל כדי לזכות לשרת אותך, המלכה. חייכתי לעבר המטפלת שלי, חיוך קל, כדי להראות לה שאני יודע מה היא עושה ולהודות לה על הסיוע. היא בהחלט לקחה סיכון. ברור שלו היית מבחינה בכך, היא היתה חוטפת מן השוט הזריז שלך, כדבעי. בעמדה השניה, אצל העבד השני, העניינים נראו בהחלט סוערים, הוא התפתל ואף עשה מאמצי התחמקות. כן, גם הוא רצה בכל מאודו לזכות. לעומת המטפלת שלי, ניכר היה במטפלת שלו שהיא עושה כל מאמץ לחלוב אותו ויהי מה. תנועות לשונה ניכרו היטב כלפי חוץ. אצבעותיה הגמישות מוללו ליטפו ועיסו את אשכיו. לפתע, עשה תנוע מהירה לאחור וחילץ את הזיין הקטן והזקוף שלו, שעתה היה בצבע כמעט סגול, וכולו עטור בורידים בולטים. ראיתי את הזעם על פנייך, זה בהחלט היה מחוץ לכללי המשחק. שני צעדים ואת היית צמודה אליו, רגלייך הפשוקות מעל כתפיו. "מה אתה חושב שאתה עושה" זעמת עליו. "אתה תיגמור עכשו, ברור?" אמרת והתחלת מצליפה על עורפו וחזהו בכוח עצום. הבחור התנדנד מעוצמת ההפלקות, קדימה ואחורה, ושרביטו הסגלגל פלט זרזיף מהיר של נוזל לבן וסמיך, ישר על פניה של המטפלת שלו, ומכסה אותם. המטפלת שלחה ידה אל פניה כדי לנקותם, אולם את עצרת בה לפני שהספיקה לגעת בהם. "נקה אותה, מהר, לקק כל טיפה" פקדת עליו................

לולה 123

New member
צעירים חסרי מנוח עדיין ממשיך להיות מוקרן ?

כי זה מתחיל להיות כמו אותן טלנובלות שמקרינים כבר שנים , ושהגענו לפרק 7384 בסידרה...

המסיבה - חלק 13

כל האולם הביט במחזה בשקט, האם הוא יבצע את ההוראה? אולם הוא היה פיקח מספיק, וטעם כבר מספיק מן השוט האכזר שלך. הוא רכן קדימה וליקק את פניה של המטפלת שלו עד הטיפה האחרונה. בתום הניקוי, הוא רכן שוב, ונשק לה על שפתיה. קום, פקדת הוא קם בלי אומר "לווי אותו לחדר" פקדת על המטפלת שלו בעוד המתחרה האחרון מלווה לחדר הצדדי שכעת כבר היה גדוש בגברים המשומשים, את עמדת במקום והעפת בי מבט, חיוך קל על שפתייך. המטפלת שלי שיחררה את הזיין הרטוב והזקור מבין שפתיה. היא זזה לאחור, מפנה את השטח. באצבעך, החווית לי סימן להתקרב. קמתי ממקומי, וקרבתי אליך. עמדתי מולך, קרוב ככל שהעזתי. הנחת את ידך על ראשי, מורידה אותי על ברכי. כרעתי על ברכי מולך, מתכופף לנשק את כפות רגלייך אחזת בסנטרי ואמרת: "קום עבד, החזקת מעמד לא רע, נראה אותך כעת במשחק האמיתי." "בחר שיפחה" הבטתי מסביב, כל הנשים עמדו שם, מביטות בי בעיניים כלות. מסמנות לי בעיניהן: קח אותי. לו יכולתי, הייתי בוחר בכולן, כולן דקות גזרה, נאות, שדיים קטנטנות כמו שאני אוהב, שיער שחור וחלק. ממש חבורה של שיפחות מין מן הדרגה הגבוהה ביותר. לבסוף, החלטתי, בחרתי בזו שטיפלה בי כל כך יפה. לא צעירה, חיוך מקסים, ידיים של קוסמת ופה של אלילת מין. הצבעתי עליה. היא ניגשה ועמדה לידך, ממתינה להוראותייך תתפשטי, אמרת, כשכל הבנות האחרות עומדות מסביב וצופות בנו...............

המסיבה - חלק 14

האישה שטיפלה בי, ניגשה אלי והציגה עצמה (הגיע הזמן, לא?) "שמי שרה," הציגה עצמה באנגלית עילגת משהו. נעים מאד, עניתי, והבטתי בה בעודה פושטת את בגד הגוף הלבן ונשארת רק עם זוג תחתונים לבנים אף הם. זוג שדיה נראה כמו שדיים של ילדה בת 12, זעירות, מושלמות מבחינת הצורה, אגסיות. פיטמות זעירות ומחודדות בצבע חום אדמה. שרה התקרבה והיגישה לי את זוג שדיה. הבטתי בך. הינהון של הסכמה הבהיר לי כי את מעוניינת שאמשיך, אחזתי בשני שדיה בשתי ידי וצבטתי בפיטמות, שיחקתי בהן כמו ילד המשחק בצעצוע חדש, זה היה תענוג. שרה התפתלה וגנחה, ניכר היה בה שהיא מגורה ונהנית. חשתי באחיזתך בעורפי. אחיזה רבת עצמה וסמכותיות, אחיזה של בעלות. ידייך אחזו בצווארון שלי, במשיכה עזה אחת, קרעת את החולצה לשניים ובקול חרישי החולצה נפלה לריצפה כעת, אחזת במכנסי הספנדקס השחורים הדקיקים והמיוחדים שלבשתי בפקודתך. שוב חשתי בעוצמת המשיכה וגם המכנסיים הדקיקים, נקרעו לשניים כאילו היו עשויים נייר והצטרפו לחולצה שעל ריצפת החדר. מעגל הנשים שנוצר מסביבנו, מחא כף בהתרגשות. עמדתי ערום, כשאת רוכנת מעלי, משחק בשדיה של שרה. התחלתי לחוש בקצה הטראפ-און האיימתני שלך מקיש בדלת האחורית שלי. הלחץ על פי הטבעת הלך והתחזק, אך לא התאפשרה חדירה. סימנת בידך לאחת הנשים שעמדה במעגל וצפתה. היא מיהרה להביא בקבוק של חומק סיכה שמנוני ויכולתי לראותה בזוית עיני, כשהיא כורעת על בירכיה מולך ומושחת, משמנת את הסטראפ-און. הלחץ על פי הטבעת חזר ועתה התלוו לו גם מהלומות קלות, כעין פטיש ההולם על שרירי הטבעת הסוגרים את הפתח האחורי שלי ידך נשלח מעל לראשי, ושרה הסתובבה כשהיא מפנה אלי את אחוריה בזריזות היא הפשילה את התחתונים, רק בחלקם האחורי, חושפן ישבן עגלגל, חלק ודשן. ממש טוסיק לתפארת. שרה כרעה קדימה, מגלה את פי הטבעת שלה, שנפער מולי מפתה ומזמין. זיין אותה בתחת, ברור? "כן המלכה", מיהרתי להשיב ודחקתי את הזיין הזקור שלי ישר לתוך הפתח העגלגל, האדמדם שקרא לי כל כך בחביבות. לא נתקלתי בשום התנגדות, והזיין שלי, שהיה עדיין לחלוחי מן הטיפול ששרה העניקה לו קודם לכן, פשוט החליק פנימה כאילו היה זה כוס פעור. לפעמים, יש גם ייתרון בזיין של 14 ס"מ. בעוד אני מזיין את שרה בתחת, הלחץ באחורי, יחד עם שמן הסיכה עשו את שלהם וחשתי כיצד את מפלחת את התחת שלי, חודרת פנימה לאט לאט.........

למעלה