המסיבה בג´י היום...

• פותח הנושא GISmo
  • פורסם בתאריך

GISmo

New member
המסיבה בג´י היום...

איזה ביאוס אין לי עם מי ללכת כל חבר שלי שאוהב היפ הופ(ואין הרבה כאלה) וזה באמת מסיבה שאני מאוד רוצה לבוא אליה ואולי אפילו לעלות באופן מייק ואני לא יודע אם לבוא או לא כי ליהיות שם לבד (אני מכיר כמה אבל לא כל כך טוב) זה פחות כיף ואולי לא שווה

DJ$upreme

New member
שמע לי ותגיע

הרבה אנשים מכאן ובכלל הכירו פעם ראשונה בג´י. יש לכולם שם הרבה מאוד נושאי עניין משותפים.

Hypnotize

New member
גם אני באה לבד... כדאי לך לבוא!

אתה תמצא עם מי להיות שם

Da Judge

New member
וואי אחי אמרתי לך

הייתי בא איתך גבר, אבל אחרי ריב של שעה וחצי עם ההורים שלי, אני לא יכול לבוא

QuayJin

New member
גם אני ככה בדיוק...

גם אני אותו דבר כנראה לא יבוא כי אין לי עם מי...

Sparkie Dee

New member
אני לא בא בגלל סיבה אחרת, אבל

יש לי את אותה הבעיה שאני לא מכיר הרבה אנשים... ולפעמים זה מעצבן..

GISmo

New member
אני שאלתי אפילו אנשים שלא יודעים...

מה זה היפ הופ כדי להכניס אותם לסצינה וזה באמת חבל שאין קהל להיפ הופ פה אני חושב שלמרות הכל אני אבוא כי בכל זאת נמאס לשבת בבית ולשמוע מהמחשב או מהסטריאו שירים וזה מכניס אותי לזמנים שלא הייתי עושה כלום סתם נשאר בבית (זה בערך התמצית של 2 החופשים הארונים) לפני שהתחלתי ללכת קבוע למסיבות היפ הופ והייתי הולך רק לאירועים חשובים(חישגוזים למה הייתי קטן מידי לאחרים) והייתי שומע היפ הופ רק בבית. בכל מקרה אחרי שטיפה נשפכתי אליכם וזיינתי לכם תמוח בכל זאת תראו אותי שם אני אהיה זה עם הכובע בז´-קורדרוי ואולי בסופו של דבר בן דוד שלי והאפרו שלו יבואו איתי.

REL APP SONG

New member
אפרופו אנשים שלא יודעים מה זה

היפ הופ אז אני צריך אנשים שכן ויודעים לתקלט היפ הופ קיצור אני צריך די ג´י לליין מסיבות מוזיקה שחורה ברשל"ץ

REL APP SONG

New member
תבוא אני גם בא רק עם חבר אחד

ואנחנו לא קשורים שם בכלל אז תבוא נכיר אותך חוץ מזה שאתה יכל לבוא לבד מה יקרה אתה תהנה תאמין לי

Rapid נאור

New member
אם אתה בא אתה כבר רשום?

אם לא, אז כדי שתעשה את זה מהר... אתה יכול אצלי, במסר אישי או באיי סי קיו 93067281 ואפשר גם בחדר #היפ בדאלנט במירק, אני בד"כ שם..

GISmo

New member
כסלאני אבוא...

ואני מקווה שכל מי שאני מכיר או לא מכיר מהסצינה יבוא וכדאי מאוד לבוא גם בגלל שלירון יהיה ויהיה סבבה איתו וגם בגלל שזה שנתיים לג´י ספוט המועדון שגם אח שלי שכבר בארה"ב שנה וגם בת דודה שלי (צבא)היו בו פעם או פעמיים ולא ידעתי מזה(הם בד"כ כלל הולכים לדינמו) אני מאוד נהנה בו. אז אני אהיה לבד מה אכפת לי מה זה משנה מקווה לראות ולהכיר אותכם אולי אני העלה בפריסטייל קצר בסוף לא יודע

למעלה