המסיבה באזימוט

מטרו

New member
המסיבה באזימוט

לפני שנתחיל אני חייב לציין שבהתחלה היו הרבה בעיות טכניות,הציוד שם היה על הפנים, זה כמו לתקלט עם שני דיסקמנים אבל למרות הכל, אנשי הסצנה החביבים הצליחו לתת למסיבה וויב, בהתחלה היינו למעלה מקום דיי קטן וחם, אבל כל הזמן כולם היו על הרגליים היה פשוט כיף, למרות הכל המוזיקה שזרמה במועדון הייתה מעניינת. ליאתוש חידשה עם אנדרגרואנד חזק ואורי נתן תקלוט מטורף, לאחר הרבה זמן של בלאגן אףאחד לא ידע מה הוא רוצה מעצמו הייתה מעין הפסקה, אבל לבסוף אחרי כל הזבל הגיע הדבר האמיתי... ירדו כולם למטה, לחדר הגדול. ליאתוש ואורי נתנו סטים מטורפים... פשוט מוזיקה טובה! כולם רוקדים פשוט מלא מלא אנשים רוקדים ונהנים. אורי קינח עם סט מדהים שכלל ביטמיקסים מטורפים של כל שיר,הכל פשוט זרם. אני חושב שזה דיי פיצה על התחלה גרועה. אז: כבוד לליאת שאירגנה את המסיבה (שלא נדבר על זה שהיא הביאה מלא אנשים) וכבוד לכל מי שבא, אני נהנתי למרות ההתחלה....

DJ ori

New member
אז ככה.....

אני מתנצל בשמי ובשם ליאת על הערב האומלל ברובו הזה, הצוות המקצועי של האזימוט הוכיח את עצמו שוב ושוב כלא מקצועיים וחבל שככה.... מעבר לזה אני רוצה להודות לאנשים שכן החליטו להשאר והראו לאנשים של המועדון מה זה קהל של היפ הופ. המון כבוד. הרבה פאשלות אבל בסופו של דבר אני חושב שליאת ואני הצלחנו לעשות את מה שבאנו בשבילו וזה לתת לאנשים מוסיקה טובה. לצערי למועדון יש די ג´יים קבועים שמתקלטים באופן קבוע לקהל הקבוע של המקום ומפאת חוסר ברירה הורידו אותנו בשיא המסיבה וחזרו לז´אנר של המטאל פאנק בלה בלה.... אני יודע שהוכחנו את עצמנו ואני לא יודע אם הליין הזה ימשיך אבל מה שכן אני בטוח שפעם הבאה אם תהיה כזאת אנחנו נקבל את הבמה והכבוד שמגיע לנו. שוב סליחה ותודה...
לילה טוב.

hermoni

New member
חכם סיני אמר פעם:

"אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד כלום" אני ישמור על זכות השתיקה בקשר למסיבה

hermoni

New member
תשמע....

אם זה מה שהקלאבר מלמד את הילדים ביסודי אז אבוי לנו:) אם אנשים מהמארגנים של המסיבה רוצים לשמוע מה דעתי שישאלו אותה באופן פרטי אני לא מתכוון לזרוק פה את כל הדברים והדעות שלי

תשמע..

אם אנשים שלא היו רוצים איך היה אז מגיע להם לדעת, גם אם לא היה טוב אז מותר לדעת. וזה בגלל שאתה מכיר את המארגנים לא אמור שאסור לך לבקר אותם כמו שאתה מבקר ( ואתה מבקר.. ) את שאר המסיבות\דיסקים\הופעות שאתה נוכח בהם. ואם אתה לא רוצה להגיב אז זה אמור לא להגיב בכלל , לרשום אימרות סיניות זה נקרא להגיב , אז בבקשה פרט

hermoni

New member
אז באמת צודק

פירטתי יותר למטה למרות שתאכלס יש לי יותר בבטן על המסיבה הזאת אבל אני לא רוצה לעבור קווים אדומים כי תאכלס ליאת שאירגנה את זה היא ידידה שלי ואני לא ירד עליה מעל הפורום הזה אבל אני חייב לציין שלמרות הכל נהנתי הרי הייתה מסיבה:)

double M

New member
שייזדנו החכמים הסינים, אני מגיב:

קודם כל חייבם לצין לרעה מאוד את כל הארגון. המסיבה התחילה שעה אחרי הזמן. הציוד איחר, כנראה שציוד כל כך איכותי, יקר ומקצוע לוקח זמן להביא. היו הרבה פאשלות, קפיצות דיסקים, עצירות וכאלה, אני מקווה שבגלל הציוד. לגבי התקלוט, אני אישית קצת לא אהבתי את המעבר בין הסגנונות, קצת מבלבל ולא נוח. שיר ראפ, שיר פאנק מטאל. לא נוח. היו קצת יותר מידי פוזרים ווואנביז שבאו כנראה למטאל ועוד כמה פאנקיסטים לא קשורים. חפיף, סרטן השד נתנו בראש. איכשהו למרות כל מה שאמרתי עדיין נהנתי והיה ממש כייף...

hermoni

New member
אז לפחות לך נגיב:)

לא איכפת לי ממי שהיה שם כי אני הייתי עם האנשים שלך (גם אתה היית שם לא?) ובאמת לא הסתכלתי על אחרים (חוץ מהנקבות שלא היה כאלה משובחות) לא ממש ראיתי את ההופעה בעיקר בגלל הסלידה שלי ממטאל וזה כמו לך הרס לי את הקצב של המסיבה שלא ממש גיבש את עצמו

Chocaholic

New member
הממ... :eek:)

נתחיל בזה שאני ממש נהניתי מהמסיבה (טוב נו, זה לא מפתיע, אני תמיד נהנית) - אבל במיוחד מהתקלוט. המון כבוד לליאתוש ולאורי שדאגו לשים מוסיקה איכותית בנוסף למיינסטרים הרגיל.. (gang starr, atmosphere ן- zion i לדוגמא). נמשיך בזה שלצערי באמת היו הרבה פאשלות ויש המון דברים שהיה אפשר לעשות אחרת.. אבל צריך לפשל בשביל ללמוד מטעויות ולהפיק ערב טוב. לארגן מסיבה במועדון כמו האזימוט שהיו בו גם הופעות וגם תקלוט של מוסיקה אחרת (חוץ מהיפ-הופ) זה לא דבר קל ואני בטוחה שאם תהיה עוד מסיבה בסגנון דברים יתנהלו אחרת.. לסיום, כבוד לכל האנשים שבאו (והיו הרבה) שנתנו וייב מדהים למסיבה.. :eek:) וזהו.. או משו.

mumtaz

New member
?!

נכון אז היה עיקוב ונכון היו קצת בעיות טכניות בעיקר בהתחלה אבל זה לא מה שמנע ממני להנות ובטח שבטח לא האנשים הם מי שהפריעו לי אז מה אם יש "פוזרים שבאו למטאל" מפריע למישהו לרקוד ולהנות בגלל שזאת לא המוזיקה שהוא שומע בבית והוא לא מכיר את המילים אני אישית מאד נהניתי, איכשהו הגיעו המון אנשים שהכרתי שבכלל לא קשורים ל"קהיליית" (עאלק) המוזיקה השחורה, אנשים שלא ראיתי הרבה זמן וזה תרם המון. ההופעת פאנק רוק שהייתה למטה בין שני הסטים הייתה חביבה וממש לא הפריעה לי( הם אפילו היו לא רעים). אם נתעלם לרגע מבעיות טכניות וההעדפה של נקש לשמוע את הלהקות מכוונות כלים באמצע התקלוט היו באמת אחלה סטים, ליאת הקפיצה אותי בטירוף וגם אורי ידע לעשות בדיוק מה שצריך (קצת הוריד לי את הקצב אבל זה הסגנון שלו...חופשי) והיה צריך לראות את הדאגה של הדיג´יים בגלל אותן בעיות כדי לדעת כמה אכפת להם ועל זה מגיע להם המון כבוד. אני לא יודע מה לגבי האחרים כאן אני יצאתי בהרגשה מעולה 0ut

mumtaz

New member
ואיך יכולתי לשכוח?!

שפתאום (עוד ברחבה למעלה) אני שומע את השיר mystery man של last emp &dj jazzy jeff מה שהפך אותי להמווווווווון שמח (מעניין מאיפה ליאת השיגה את השיר הזה
). אז תודה מגיע? מגיע!

rockninja

New member
מה עם ההופעות של הרוק הישראלי?

לא אמרת מילה על זה... הם הופיעו בסוף?

התנצלות,פרוט ותגובה על אתמול

כמובן שיש לי כמה דברים להגיד על אתמול... אז ככה קודם כל רציתי לתת המון כבוד ולהגיד תודה לכל החברים שלנו והאנשים המקסימים שבאו להנות מהמוזיקה, אני מקוה שלפחות מבחינת תוכן הסט היה טוב. עכשיו הבעיות התכניות לא היו באשמתנו, הציוד של המקום לא איכותי, ואולי הז היה חוסר אחריות מצידי להסכים לתקלט ולהביא את אורי בידיע שזה לא המקום "הכי מקצועי" בו נגיד. אבל אני חשבתי לעצמי איזה נחמד זה יהיה להביא את כל החברים שלי שאני אוהבת, והקהל האיכותי של " קהילת ההיפ הופ" , למסיבה שיכניסו את כולם, ותיהיה מוזיקה טובה ואוירה נחמדה, והמסיבה היתה גם זולה יותר בגלל שידעתי שיהיה ערבוב גם של עוד סגנונות מוזיקה. תראו אולי זה לא היה האירוע הכי טוב שהיה, אבל מבחינת התקלוטים אני חושבת שעשינו מה שיכולנו לבוא לקרתכם בהתחשב בנסיבות, אני מתנצלת בפני כל המאוכזבים אני מקוה שאתם מבינים שהכוונות היו טובות, ואני רוצה להוסיף שאם הייתי יכולה הייתי מחזירה לכל המתלוננים את הכסף שלהם, לא הרחווחנו שקל מהחרא הזה הכל היה בתנדבות וכל העצבים ודמעות וצעקות שהוצאנו אתמול היו בגלל שלא רצינו לבעס את הקהל שלנו. אני מקוה שבכל זאת הרוב נהנו... כי תכלס זה הדבר היחידי שרציתי שיצא מהערב הזה, תכלס אני חושבת שרוב החברה היו סופר מפרגנים ושהיה לי ממש נחמד לראות את הקהל מגיב למוזיקה. תכלס אני חושבת שהסטים היו טובים כיסינו המון סוגי היפ הופ ניסינו לרצות את כולם. לאורי מגיע תודה מיוחדת, קודם כל אתה באמת נתת בראש עם סטים מטורפים אתמול, ואתה מאד הרגעת אותי נראה לי הייתי חותפת התמוטתות עצבים אתמול אם לא היית שם איתי. ולדנה בהחלט מגיע תודה מיוחדת על כל התרומה שלה לערב , אני אוהבת אותך אחותי מה הייתי עושה בלעדיך?( שאלה רטורית) . בכל מקרה אני מקוה שהיו כאלה שנהנו, ושיצאו בהרגשה טובה, עשיתי מה שיכולתי, וכנראה זה לא היה מספיק אני שוב מתנצלת בפניכם. מבחינת התקלוט אני מקוה שמישהו אהב את הראפ-קור שעשיתי בסוף( ראפ קור וקצת שירים יותר מקפיצים) . בכל מקרה לדעתי ביחס למסיבה בשלושים שקל אין על מה לבכות. להבא נדע... ומדברים כאלה לומדים. בכל מקרה שוב תודה למיש כן בא ותמך, והרגיע אותי כשתחלתי להיות הסטרית ( כהרגלי) אני מעריכה ואוהבת את כולכם! ליאתוש´.

Da Judge

New member
תהיה עוד מסיבה כזאת?

פשוט לא יכלתי לבוא... באסה רצינית בהתחשב בזה שאיזה 15 איש מהשכבה שלי היו שם...

Da Judge

New member
אה אם מישהו ראה שם

אחד שקוראים לו עומר, עם שיער ממש-ממש-ממש פרוע ומוזר, זה חבר שלי מהשכבה

עוד מסיבה תיהיה אבל לא...

באותו מקום מסריח! עם ציוד נורמלי ויהיה ערב שלם, בתחנון כרגיל אני מבשלת דברים עם אנשים, ובקרוב נדע יותר פרטים וגם אתם. ועם די ג´י אורי ירצה להמשיך לעבוד איתי מידי פעם אני ישמח ...

למעלה