המסאג'

גקי69

New member
המסאג'

סופר ע"י נועה ועובד על ידי את ידי הזהב של ליאור הכרתי בזכות דנה החברה הכי טובה שלי. ביום ההולדת שלי קיבלתי ממנה פתק עם מס' טלפון. "הזמנתי לך במתנה מסאז', את רק צריכה להתקשר ולתאם איך שנוח לך". אם חשבתי פעם שמסאז' זה דבר ארוטי ליאור גרם לי לשכוח את זה. הוא פרק אותי, הוא מעך אותי, הוא לש אותי והוא קרא לזה טיפול. יצאתי ממנו רפויה ונינוחה, מרוצה כחתולה בשמש לאחר שליקקה קערת שמנת. הוא היה דיסקרטי, נינוח והיה לי נעים בחברתו. כל כמה חודשים כשרציתי פינוק אמיתי התקשרתי אליו וקיבלתי תמורה מלאה למה ששילמתי עבורו. אחרי הטיפול היינו יושבים מדברים קצת, מתעדכנים לגבי מה קורה איתנו. למרות שליאור בחור נאה מעולם לא חשבתי עליו יותר מאשר בחיבה. הכל השתנה בפעם האחרונה שהייתי אצלו. הגעתי לפני הזמן שקבענו, וראיתי את ליאור עומד בגינה שלו כשפלג גופו העליון חשוף. סקרתי אותו עוד לפני שהבחין בי וציינתי לעצמי את העובדה שיש לו בהחלט שרירים מרשימים למראה ולא בצורה מוגזמת, ממש לטעמי. ליאור כנראה חש במבטי הסוקרים והוא הפנה אלי את מבטו, כשחיוך גדול מאיר את פניו כשהבחין שזו אני. הוא קידם את פני בחיבוק ונשיקה ומגע גופו החשוף גרם לי לתחושות עזות מתחת לקו החגורה. נכנסנו פנימה וליאור הכניס אותי לחדר הטיפולים. נרות דלקו ומוזיקה שקטה ניגנה ברקע וליאור אמר "אני אשאיר אותך להתארגן, הנה מגבת, ואני תכף חוזר". הוא יצא מהחדר משאיר אותי לבד, ואני התפשטתי למעט תחתוני, ונשכבתי על המיטה כשהמגבת מכסה אותי. שמעתי את ליאור נכנס ואומר בשקט "נתחיל". לא עניתי, עצמתי את עיני, והתמכרתי למגע ידיו. בדרך כלל ליאור מדבר איתי ואני עונה לו בכל מיני המהומים וגרגורים עד כמה שאני יכולה, כיון שידיו תמיד היו מעבירות אותי למעין ספרה אחרת, מעין תחושת ריחוף. למרות שריחפתי לי, הרגשתי במגע ידיו משהו אחר. אם הייתי מתבוננת מהצד, לא הייתי רואה את השוני אבל זרמים עברו בגופי, והתחלתי להיות מודעת לכך שליאור נוגע בי אחרת. כאילו מחשבותיו עברו דרך ידיו לגופי ושידרו לי משהו אחר. ליאור דיבר אלי ואני לא הייתי בטוחה ששמעתי היטב את דבריו, ולכן שאלתי: "מה?". ליאור אמר שוב: "אולי גם אני אקבל היום טיפול?". זה מה שחשבתי ששמעתי בפעם הראשונה. הרגשתי שאני נוחתת חזרה ליקום. "זה נשמע כאילו שף במסעדה מבקש מאחת הלקוחות שלו לבשל עבורו" אמרתי. ליאור לא ענה. "אחרי שתסיים איתי ואני אכנס להתקלח, אם תרצה לטעום מהבישול שלי, חכה לי כאן על מיטת הטיפולים" אמרתי. ליאור עדיין לא אמר דבר. אחרי מספר דקות הוא אמר: "את יכולה להיכנס להתקלח עכשיו" . עמדתי מתחת לזרם המים החמים ומחשבות התרוצצו בראשי, אבל תחושת הגירוי שחשתי בחלק התחתון של גופי היתה חזקה יותר מכל מחשבה הגיונית. התעטפתי במגבת הגדולה שליאור הניח עבורי במקלחת, ויצאתי. ליאור שכב על המיטה הצרה כשגופו חשוף, ורק מגבת קטנה מכסה את ישבנו. יכולתי להבחין שהוא אינו לובש דבר מתחתיה. נרות דלקו כמקודם, וגם המוזיקה השקטה מילאה את החדר, רק שעכשיו נכנסתי לחדר בתחושה אחרת. לקחתי קצת שמן ארומטי בכפות ידי ושפשפתי אותן לחממן. "אני בטח אצטרך קצת הכוונה" אמרתי. "תתחילי מלמעלה" אמר ליאור. התחלתי לעסות את כתפיו, מרחתי בשמן את גבו, ולאט לאת ירדתי לעבר ישבנו. משכתי את המגבת כלפי מטה כך שעגבותיו, שחומות ומוצקות, נחשפו לעיני. עיסיתי גם אותן, והמשכתי לרגליו השריריות. רפרפתי בעדינות ברווח שבין ירכיו, נוגעת לא נוגעת באשכיו, והמשכתי למטה לעבר כפות רגליו. מדי פעם הוספתי עוד קצת שמן לעיסוי, ולשתי את גופו וכשבראשי חולפת המחשבה, כיצד הוא מצליח לגעת בי פעם אחרי פעם ולשמור על מקצועיות וקור רוח, כיון שאני הרגשתי שאני עומדת על סף אובדן כל יכולת לשליטה עצמית. "נעים לך?" שאלתי. "כן, אני רוצה להסתובב" ענה. "יש להקציף את השמנת עד שתהיה יציבה ומוצקה" אמרתי בקול מונוטוני כאילו הקראתי מספר בישול. "היא כבר מוצקה מספיק, את לא רוצה להפוך אותה לחמאה", אמר ליאור והסתובב ונשכב על גבו כשהתורן שלו מתנוסס לראווה. מוצק בהחלט חשבתי לעצמי ואמרתי "אתה תמיד עוצם עיניים כשאני מסתובבת". "את רוצה לעצום עיניים?", שאל. "לא, אני רוצה לטעום" אמרתי. "את יכולה לטעום, ללקק, למצוץ, לנגוס בעדינות וגם לבלוע, כולו שלך. " אמר ליאור. וכך עשיתי. ליקקתי אותו קלות בלשוני, מצצתי אותו, ותוך כדי כך לא הפסקתי ללטף ולגעת. ליקקתי את אשכיו, הכנסתי את הזין החם שלו לתוך פי והרגשתי כיצד הוא רוטט מתענוג. "אני רוצה לגמור" אמר ליאור בקול מעובה משהו. אחזתי בבסיס התורן ומצצתי אותו עד שהרגשתי את הנוזל החם פורץ לתוך פי. הרגשתי איך גופו מתרפה כולו תוך שהוא גונח "כמה זה טוב". הבטתי בו, ואז הוא פקח את עיניו ואמר: "עכשיו תשכבי, אני רוצה לעשות משהו שאני משתוקק אליו כבר מזמן". הוא קם ועזר לי לשכב, תוך שהוא מכוון אותי עם ישבני לקצה המיטה. הוא פישק את רגלי וליטף את ירכי, ואז הוריד את ראשו וחיפש בלשונו את כפתור התענוגות שלי. אצבעותיו מיששו את שפתי האהבה שלי ורפרפו לכיוון פי הטבעת שלי. גופי נרעד מהזרם המחשמל שעבר בו. הרגשתי כיצד הוא יונק את מיצי הכוס שלי לתוך פיו. הוא החדיר אצבע אחת, ושניה, ושלישית לתוך הנרתיק החם הרטוב שלי, תוך שהוא ממשיך למצוץ לי את הדגדגן. ואז כשהרגשתי שאני מגיעה לגבהים שלא הכרתי אותם הוא נעץ אצבע רטובה בפי הטבעת שלי. הרגשתי שאני מתפוצצת מבפנים. כל גופי נרעד ללא יכולת שליטה. ליאור המשיך בליטופים עדינים עד שגופי שקט ועיני נפקחו. "היה נפלא" לחשתי. "גם לי" הוא ענה. "בואי למקלחת, אני אסבן אותך ואשטוף אותך ואמרח אותך בקרם גוף, ואחר כך נשתה קפה" אמר ליאור. ואני חשבתי בליבי "ואחר כך נוכל להתחיל הכל מהתחלה".

Maya 36

New member
שכחת את הפרט החשוב...../images/Emo8.gif

מה מספר הטלפון של ליאור???? זה לא פייר, גם אנחנו רוצות...

גקי69

New member
אני מוכן לעשות זאת במקומו.

אתן תהנו לא פחות ממה שליאור יעשה לכן. אז מה מס'הטלפון שלכן?

Maya 36

New member
אבל לליאור יש קבלות...../images/Emo8.gif

ומה איתך?? יש לך??

למעלה