המנקה של המשרד

המנקה של המשרד

ניסיון שני שלי
-------------------------

שוב ערב מגיע מהר מדי ואני מוצא את עצמי לבד במשרד, עובר על משימה שכבר שבוע מייאשת אותי.

אני מרגיש שהערב אני יוצא עם ידי על העליונה , מוזג לעצמי ויסקי מארון החירום שלנו חוזר לאוזניות ונכנס למוד של עבודה.

פתאום הוואטספ שפתוח במקביל מתחיל להפציץ , שוב ג׳ החרמן הקבוצתי מפציץ בסרטונים ואני שלא ידעתי אף אחת כבר תקופה מוצא את עצמי שקוע במסך בסרטונים , מבלי לשים לב יד ימין משחקת בבליטה שהתפתחה לה מתחת לגינס.

אני שמהופנט למסך לא שם לב שהמנקה נכנסה למשרד , באותו הרגע קפצתי במקום והיא פרצה בצחוק.
במבטא רוסי מבוייש היא שאלה: מה קרה? הבהלתי אותך אה? ואני עניתי: לא סתם הייתי בטוח שאני פה לבד הערב.

היא צחקה קלות ושאלה מדוע בחור צעיר כמוני בשעה כזאת במשרד , אז אמרתי לה הבטחתי לסיים משימה שמטרידה אותי וגם ככה אף אחת לא מחכה לי בבית... אגב אם את רוצה את מוזמנת למזוג לעצמך כוסית , נסטיה מזגה לעצמה ואני שקמתי לעשות לחיים איתה חשפתי את הבליטה שמתחת לגינס.

מה ראית במסך היא שאלה ואני הסמקתי ונותרתי ללא מילים , וגם אותו הרגע שמתי לנסטיה במלוא תפארתה שהייתה כמו פיה ורק שקמתי מן הכסא ראיתי שמלבד פנים יפות נסטיה גם מטפחת גוף יפה.
רזה ובהירה, עם פנים מחייכות ושיער שטני אסוף ועיניים ירוקות שאפשר לצלול לתוכן.

אני מחכה אמרה.... ועניתי סתם שטויות של גברים בוואטספ, נראה שאהבת את זה היא ענתה ועניתי לה כן.

אני רוצה לראות אותו השארת אני סקרנית נסטיה אמרה בעצם פקדה , נותרתי ללא מילים וכל מה שיצא לי היה: מה?
לראות אותו , הבליטה שלך מסקרנת אותי , עניתי אוקיי סיימתי את הויסקי שבכוס ופתחתי את הכפתורים בגינס הורדתי את מכנסיי והשארתי בתחתון נסטיה בתגובה ממממ מעניין, ועשתה צעד לכיווני.

הרגשתי את ידה נדחפת לתחתון ואומרת יפה יפה אתה לא פרייאר , ואני פשטתי את התחתון והזין שלי עמד כמו רקטה שמוכנה לשיגור, נסטיה התכופפה והחל במציצה עמוקה ואני שלא מבין מה קורה הצלחתי להתאפס על עצמי והתחלתי למשש את החזה של נסטיה ואז אותה יד פשוט דחפה את ראשה של נסטיה והיא נהנתה מכל ס״מ של זין שנכנס לה לתוך הפה, שלפתי את הזין ובתנועה מהירה סובבתי אותה על השולחן תוך כדי שמעיף את המחברת והאוזניות לרצפה הפשטתי ממנה את הטייץ השחור שהיה צמוד לישבן הקטן והשובב הסטתי את החוטיני וחדרתי פנימה.

תחושת החמימות הכל כך נעימה שהייתה לי חסרה מילאה אותי מרץ ואני חדרתי לתוכה לכוס הצר שלה תוך כדי שאוחז בקוקו שלה , כל גניחה שלה מילאה אותי עוד אנרגיה וכל התכווצות שלה הגבירה בי את רף הגירוי, שהרגשתי.
שהרגשתי שעוד רגע אני מתפוצץ בתוכה פשוט סובבתי אותה אליי נישקתי את צווארה הסקסי והמגרה, נסטיה שהבינה אותי ירדה על ברכיה ושבה למצוץ לי את הזין שבער מחום גופה.

התפוצצתי לה בפה , ושנינו חייכנו ואמרנו לעצמנו חבל ללכלך את השטיח של המשרד, נשקתי לה על המצח ואז על השפתיים שהיו רטובות וטעימות להפליא.

ומאז כל יום בשבוע סיגלתי לי מנהג לעבוד עד מאוחר.

prostatefun

New member
וואי וואי זה מחרמןןןן.....

prostatefun

New member
פנטזיה שאני מכיר מקרובבבבב

האמת שאצלנו המנקה רוסיה בת 60 ומשהו ממש לא מישהי שתגרה לך את בלוטות החשק...
אבל כבר עבדתי במקומות שבהם היו לי דמיונות שהמנקה "תופשת אותי באמצע"...

מגניב לגמרי

נקי נקי בלי להשאיר סימן
ועוד להפוך למנהג קבוע - נהדר!!
(מנסה לדמיין את המנקֶה שלנו בסיטואציה כזו... מעדיפה לא!)

למעלה