המנצחת האמיתית, הגדולה מכולם: בר!!!!!!!!!

המנצחת האמיתית, הגדולה מכולם: בר!!!!!!!!!

מי שניצח את המירוץ או שבזכותו זכו צמד הבלונדות היא ללא כל ספק: בר. המילים שהרעיפה על אינה שהיו בין השמים לארץ מראים כמה היא גדולה. כמה היא חכמה. כמה יש לה את זה ובזכות העידוד הן לא החליקו אפילו פעם אחת. שלושת הזוגות היו מצויינים ולא משנה אם היה שם הומו,דתי או בלונדה. לא שייך לענין.

always be me mc

New member
באמת כל הכבוד לבר!!

ממש הפתעת העונה (לא בציניות אומרת). התחילה לא מאיימת בכלל, אפילו קצת דרוסה והתחילה לאט לאט לתת פוש פוש ופוש ולקראת הסוף באמת תפסה כוח, תאוצה ובסוף גם ממש החזיקה את חברה שלה כשהיה צריך
אגב, הלוואי שרשת יעשו איזה לקט קטעים של הבנות. עם כל החיבוקים והעידודים

רוקסין

New member
"אפילו קצת דרוסה"

אני לא אשכח איך אינה דרסה את בר בתחילת העונה... איזה קלולסיות הן היו בהתחלה..
. ודווקא זה מה שהפך אותן כבר מההתחלה לפייבוריטיות שלי, כי אני תמיד מתחברת לאנדרדוגים, ובד"כ זה כמעט תמיד מוכיח את עצמו...

always be me mc

New member
חח שמחה שאהבת

וכן אה? מעופפות לגמרי, לגמרי ובמסלול שאחריו אאל"ט חסמו כביש ראשי או משהו
ומה אני אגיד? בגלל כל זה צחקתי עליהן, זלזלתי אבל החברות וההתמדה כבשו אותי. אז לאט, לאט חיבבתי ואז אהבתי. בפרק עם פיפי וניצן אני זוכרת בכלל חטפתי קריזה כי חשבתי שהן עפות
את אנדרדוגים ואני כנראה בלונדיניות
סתם, סתם.
(אשמתי שהדס וענבל היו מעניינות? שבר ואינה היו חמודות? שהבנות באוסטרלי היו הבנות היחידות אז עודדתי? חח) גם תמיד יש לי את הזוג המסוכסך (שבסוף נפרד XD). קודם עמיחי ומיה ואז טום ואדל. אבל טום ואדל שיגעו אותי לגמרי חח בסוף בעטתי את אדל אמרתי את טום אנסה לעודד חח הו, ותגידי, נראה לך יהיו עוד שתי בלונדיניות בעונה הבאה?
מעניין מה יהיה. על כל פנים: בר ואינה

אורישקי

New member
דווקא מיה ועמיחי בלי ספק יותר טובים מטום ואדל

כאילו, היו להם ריבים אבל הם ידעו יפה להתגבר על זה. טום ואדל רבו ברמה זוועתית.

עמיתי היה שתלטן (אם כי חתיך ותותח על ) וגסרוח

לדעתי עמיחי היה אחד מהתותחים בארץ בנושא זה כולל כמובן הזוג של כהנא ואוסידון וגם עקיבא

Jason2

New member
אני חושב שהשיא היה

כשהן ניסו להכנס לתוך הקיר כשהיו צריכות ללכת בעקבות העששיות.

למעלה