המניפסט הגברי לשיפור המין האוראלי

mayday

New member
המניפסט הגברי לשיפור המין האוראלי

מניפסט זה הינו קול קורא לגברים בכל רחבי העולם (טוב, אני מודה שגם אם רק מאה גברים יקראו, זה יחשב בעיניי הישג מדהים, במיוחד שזה כתוב בלי ניקוד, ואין תמונות !). גברים, אחים שלי, שותפיי להשתנה בעמידה, טפטופים בתחתונים והלחץ לא לגמור בפחות מחמש דקות (תחשוב על הבוס, תחשוב על הבוס...). מהיום אנחנו לוקחים אחריות על איכות הסקס האוראלי שאנחנו מקבלים (אם בכלל), אנחנו נלחמים על עתיד בנינו ובני בנינו, ואיתנו כוחו של המדע, תורת האבולוציה ועובדות החיים. לשם הצגת התיזה שלי, ראשית עלי להציג את עובדות היסוד לפיהם עבדתי, וכמאמר יאיר לפיד, הנה חמש עובדות שלא ידעתם על המין הנשי (בעצם ידעתם, אלא אם כן אתם ענבל גבריאלי, אבל לא חשבתם איך ניתן לנצל ידע זה...): 1. יש יותר נשים מגברים. נשים הן המין החזק ביולוגית, כרומוזומים, DNA וכל ה - XX אתם יודעים... 2. יש יותר רווקות מרווקים. כנראה מפני שעד גיל 30 הן עדיין מחכות לנסיך על הסוס הלבן, אבל להזכירכן בנות, אחרון האבירים על הלימוזינה הלבנה, ריצ'ארד גיר, התחתן בסוף עם זונה ! למה דווקא זונה ? נדבר על זה בהמשך... 3. נשים, יותר מגברים, לחוצות להתחתן. שנים של פנטזיות על החתונה המושלמת גורמות לאישה שעברה את גיל 30 (ראו סעיף 2) להתפשר בבחירת בן זוג. בשלב זה הן כל כך נואשות, שהן מוכנות להתחתן עם כל גבר שאין לו תיק פלילי (או שיש, בתנאי שלא הגישו נגדו תלונה על הטרדה מינית). זוהי, דרך אגב, שעתם היפה של גברים שהם ממש לא מציאה גדולה, כאלה שבתיכון לא התקרבו לבחורה, אפילו לא בריקוד סלואו, והם פשוט מתנקמים על שנות העשרה המבוזבזות והמשפילות שלהם בחגיגות סטוצים ללא שום כוונה לזוגיות אמיתית. 4. נשים רוצות ילדים. ההצהרה היותר מדויקת היא, נשים רוצות להיות אמהות, ולא מפני שזה צורך ביולוגי קיומי (נשים לא מרגישות צורך להפיץ את הגנים שלהן לכל עבר), אלא מפני שזאת הדרך הנשית להטביע את חותמה על ההיסטוריה האנושית (תשאלו את פרויד, כן זיגמונד, זה שהמציא את התיאוריה שכל הסטיות והאב-נורמאליות בנפש האדם נובעות מיחסיו עם אימו, איך אמא שלו דפקה את חייו). 5. תורת האבולוציה עובדת גם על נשים. טוב, אין לי הוכחה לזה, אבל גם אם אתה אדם דתי, שלא מאמין בתורת האבולוציה, כדאי לך להאמין להנחה הזאת... "נו" אני שומע אתכם מקטרים "מה אתה רוצה מאיתנו לעזאזל ??" ובכן, אני יוצא כאן בקריאה נרגשת לכל מי שעדיין לא נשא אישה, או עדיין לא העמיד צאצאים... אל תעשו ילדים עם אישה שלא יודעת למצוץ !! "מה?" אני שומע את הגלגלים במוחות שלכם ואת השיניים בפיהן של פמיניסטיות חורקים "מה הוא אמר??" ובכן, מי שזכה פעם לקבל מין אוראלי ממישהי שאוהבת למצוץ (נעזוב כרגע את נושא "לבלוע או לפלוט", אני יודע שזה נושא רציני ומעניין, אבל עמוק מלהיות הערת סוגריים של דיון אחר), יודע גן עדן עלי אדמות מהו... מי שטעם את טעמה של מציצה שעושה לך זרמים חשמליים בכל הגוף, עד שכל מה שנשאר ממך הוא גוש חשוף של עצבים... מי שחווה חוויות מרעידות יקום שכאלה... לעולם לא יוכל לחזור למציצות בנאליות של נשים שלא רק שהן לא יודעות למצוץ, הן גם לא אוהבות למצוץ, ועושות את זה רק מפני שאחרת אין שום סיכוי שהן יקבלו משהו אוראלי ממך ! אז איך משנים את המצב ? איך גורמים לנשים לאהוב למצוץ ??אז זהו שאי אפשר לגרום להן לאהוב למצוץ, או שהן אוהבות או שלא (אם כולנו היינו גרים בבוורלי הילס, היינו שוכרים את שירותי כוכבת הפורנו האהובה עלינו שתעביר סדנת מציצות לנשותינו במתנ"ס השכונתי, אבל זה לא המצב) וכאן בא הטבע (או יותר נכון, תהליך הברירה הטבעית שהציע דארווין) לשרותינו. כפי שציינתי בחמש העובדות שהזכרתי על המין הנשי, הן מתות להתחתן ולעשות ילדים והו יותר מאיתנו (כמותית כמובן) וזאת בעצם כוחה של התיזה. אני מאמין שאם גברים לא יתחתנו ולא יעשו ילדים עם נשים שלא אוהבות למצוץ, האבולוציה תעשה את שלה, ולאט לאט, סוג זה של נשים יעלם מן העולם... אחוז הנשים בדור הבא שתאהבנה למצוץ יהיה משמעותית גבוה יותר מאשר בדור שלנו (כן, כן, אנחנו כבר לא נזכה ליהנות מפרי עמלנו, אבל אנחנו דואגים לעתידו של המין הגברי, ויום אחד עוד ילמדו על פועלינו בשיעורי היסטוריה) ואם נתמיד, אם לא נישבר, יבוא יום ונשים שלא אוהבות למצוץ יכחדו !! "האם כבר יש שלום עולמי ושגשוג כלכלי שאתה מתעסק בשטויות ?" אני שומע את המקטרגות (וגם את המקטרגים) בקהל. אין ספק, שלום עולמי ושגשוג כלכלי חשובים מאוד, אבל תענו לי בקשה על השאלה, מתי לדעתכם הייתה הפעם אחרונה בה קיבל מישהו ממנהיגי האזור מציצה טובה והגונה ? מה לדעתכם היה קורה, אם אחמד יאסין, ערפאת, אבו-מאזן ואפילו שרון וביבי היו מקבלים מציצה כמו שצריך לפחות פעם בשבוע ? עכשיו זה כבר לא כל כך שטויות נכון ?? אין לי ספק שחלקכם מגחך בביטול לנוכח הרעיון ואף יש לכם טיעונים רציניים שנועדו להפריך את התיזה שלי כמו למשל "לאהוב למצוץ איננה תכונה גנטית ולא יתכן שתעבור בתורשה" מאיפה אתם יודעים שלא ? עשיתם ניסוי מדעי בנושא ? מיפיתם כבר את הגן שאחראי על "אהבת המציצה" ? ? או למשל "נשים לעולם לא יסכימו להשתתף בניסוי אבולוציוני זה" הלו !!! לא קראתם את חמש העובדות בתחילת המאמר ? בעצם אין להן ברירה, והרצון להתחתן ולהביא ילדים לעולם חזק מהן... מה אכפת לכם לערוך את הניסוי ? מה אכפת לכם, שנייה לפני שאתם שואלים "האם תינשאי לי ?" לשאול גם "האם תמצצי לי ?" ורק בהתאם לתוכן התשובה לשאלה זו להחליט אם לשאול את השאלה השנייה ? תחשבו איזה עולם אנחנו מורישים לבנינו ולבני בנינו, אם התיאוריה שלי נכונה ! יתרה מזאת, אם הניסוי יצליח, השלב הבא יהיה ליצור דורות של נשים שאוהבות מנאז'-א-טרואה... אשמח לקבל כל תגובה בנושא, אם מצא חן בעיניכם אנא העבירו הלאה..

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

הייתי מאמצת את השיטה גם הפוך ואז כנראה העולם היה מקום נעים יותר (תרתי משמע) להיות בו.

mayday

New member
מצא חן בעינייך ?

מצא חן בעינייך ? אם כן אשמח אם תפיצי את המניפסט בקרב חברייך ולעצם העניין, כל עוד נשים לחוצות להתחתן ולא גברים, זה לא יעבוד הפוך !! אבל אני מסכים איתך שעדיף שגם גברים שלא יודעים להעניק מין אוראלי מזעזע עולמות, עדיף שיעלמו...

למעלה