המניאקים - חלק 1

המניאקים - חלק 1

הוא היה המניאק הכי מניאק מכל המניאקים.
נשים היו נופלות שדודות לרגליו פסוקות ורטובות.
כל פגישה היה עובר על מקומות הבילוי ברוטציה על מנת לא לשרוף עצמו כליל בעוד פאב, בעוד מסעדה שווה, בעוד בית קפה בהם היה צד ואז טורף.
ולמרות שהיה ערמומי ומחושב היטב, עדיין קנה לו אויבות (ואין מרושעת מאישה פגועה) כשנראה היה עם בחורה אחרת, תמיד שווה יותר, תמיד סקסית יותר-
באותו המקום כעבור תקופה.

נשים פנויות ומחפשות, סופן שמוצאות את המגיע להן, מתמסדות ומתחילות לצאת ברצינות עם בחור טוב, שלו הן מספרות על המניאק שלהן.
והוא ידע. הוא תמיד היה המניאק בחיים - ואז בסיפורים.
הוא כבר ידע להבחין כשראה מישהי מעברו, עם חבר שלה או אפילו בעלה.
מבטיהם היו מצטלבים לשנייה ואז הייתה מנתקת את המבט ומתחילה לנאום לרציני שאתה. והוא ידע. הוא זיהה. הסיפור הזה הוא עליו.

הסיפור שההיא הייתה מספרת לרציני שלה היה קשה. חלקו היה אמיתי, באשמתו המלאה, וחלקו מקושט בארס הפגיעה.
הוא היה רואה את אגרופיו של הילד הטוב מתמתחים בגמישות ואז נסגרים.
הרציני היה מנכס ארשת תוקפנית בכל מאודו (לפעמים מאדים מרוגז) ואז מפנה את מבטו הכביכול מאיים ישרות אליו.
שחר כבר היה מתורגל. הוא היה מחייך לבחור המרוגז את החיוך הכי כובש שלו, ונותן לו את המבט הצ'ארמרי והמעריך,
כמו אומר "הצליח לך קלף חזק, בחור. כל הכבוד."
אפילו הם הצליחו אחרי סשן קצרצר כזה, לחבב אותו. ליפול שדודים. זה היה הכישרון המולד שלו.

מיד בתום תקרית מהסוג הזה,
שחר היה הולך לפאב ספציפי- יושב לבדו, הודף זיונים פוטנציאליים (שווים ככל שיהיו) וחושב על קרן.
איך נתן לה ללכת, אז לפני שש שנים?

___________________________________________________________________________________________________________________

קרן הייתה הזונה הכי זונה מכל הזונות.
והיא לא עבדה בזה אפילו יום אחד בחייה.

הנוכחות שלה הייתה מתעתעת:
מחד היא הייתה בנויה לחטאים:
שזופה עם שיער ארוך חלק ובהיר, חזה שגנב את ההצגה והליכה זקופה של אחת ששמה זין ענק על העולם ומנהגיו.
מאידך, בשנייה שפתחה את הפה, חיתוך דיבורה הרהוט, הדו משמעי תמיד,
שלא ברור היה ממנו אם טיעונה נאמר ברצינות תהומית או בציניות הבזה לעולם- השאיר את הבאים מולה במגע- בספק.
האם מדובר באישה מבריקה ורגישה או בייצור השפל ביותר שנקרה בדרכם?

לה דווקא לא היה אכפת לעשות את הציד שלה תמיד באותם המקומות.
גברים בדייט או בזוגיות, לנצח יסתמו את הפה וירכינו ראש ברגע שייפגשו באקראי את זו שטמטמה אותם.
והיא ידעה שהיא מטמטמת אותם אחד אחד. באופן שונה מאשר שחר. שחר התחיל וסיים בזיונים. היא הייתה עושה לגברים שבחרה בית ספר.
היא לעולם לא נפגשה או הזדיינה מיד, חד וחותך. היא הייתה צדה בלשונה, בחריפות שכלה, בהשכלתה ואז בהשקפותיה, בפתיחותה.
ואז, כשהייתה משוכנעת שהציד שלה במצב החביב עליה: medium- well, הייתה נפגשת. מהממת אותם.
נותנת להם את זיון חייהם, וצוללת לתהום הנשייה.

הלילה, כמו כל לילה שהוגדרה בו מטרה, קרן נחה עם שובה מהעבודה שעתיים, התקלחה ממושכות, משכה את גופה החלק בקרם ריחני והתבשמה מול המראה.
כשלבשה את "מדי הציד" שלה- ג'ינס שחור שעושה תחת אלילי, מגפיים שחובקות את הג'ינס מבחוץ וגופיה שנסתיימה באמרת תחרה שקפקפה- חשבה על שחר.
איך שחררה אותו אז לפני חמש שנים ושמונה חודשים?

המניאקים - חלק 2

קרן יצאה את דלת הכניסה לבניין במצב רוח מרומם.
לפני יומיים נגמר לה המחזור, וההוא שחיכה לה באוטו למטה רבע שעה היה אמור לספוג את התיאבון המיני הבריא שלה היטב. היא לא הזדיינה כבר שבוע.
היא ידעה שהיא נראתה טוב מהרגיל לעונה, אם מראה יכול לקבל מינוח של מזג אוויר.
הבחור במגאן השחורה היה מועמד מצטיין לפי כל פרמטר, והיא ידעה שהולך להיות לה ערב מטמטם.
היא ידעה עליו לא מעט. הוא לא ידע עליה דבר.
הם עבדו יחד תקופה ואז באקראי נפגשו בבית קפה אחרי פגישות עבודה שהיו במפתיע לשניהם באותו מקום ובאותה השעה.
מאז הפגישה החטופה ההיא היא אגרה עליו לא מעט מידע מודיעיני בטלפון ובצ'אטים ליליים.
הוא היה הסגנון שלה. הוא היה גבוה וספורטיבי, אינטליגנטי אבל שפוי.
היא ידעה שהוא מעדיף גלידה על פני עוגות, אבטיח אבל בלי בולגרית, שהוא איש של חורף (פוטנציאל דביק קצת, אבל פה היא נתנה לו הנחה),
ושהוא שותה סטלה והצ''ייסר ליד יהיה וויסקי בינוני.
היא ידעה גם שהוא אוהב קולנוע מיינסטרים, שבחורות בעבודה השתגעו עליו, ושאם הוא טיפה יעניין אותה היא תקפוץ אליו בסוף הערב, תתפשט בעצמה (שונאת כשמפשיטים אותה) ותגמור לו בפה ממושכות מיצי ודביק, בקולי קולות (שתי אוקטבות מעל מה שהיה מגיע לו בפועל, בשביל לנעוץ אותו היטב).

היא נכנסה למגאן שופעת חיוכים. ההוא תכנן לאן נוסעים. היא שללה על הסף. הוא לא עמד בפניה.
הוא מחה בדיוק לשנייה אך צלצל מהדיבורית וביטל את ההזמנה.
לקרן ממש לא היו תכניות לשבת בשולחן שומם במסעדה הפלצנית במרינה.
היא רצתה פאב מעושן בו ניתן יהיה לבצע ציד מקביל, כמו שאהבה.
היא הציעה מקום חלופי. הפאב הקבוע שלה. הוא אישר (כאילו נותרה לו ברירה).
הוא סינן משהו על האסרטיביות שלה. היא אמרה "עוד לא ראית אסרטיביות מהי". הוא צחק לה בפנים.
היא יצאה מהאוטו ברמזור האדום. הוא שאל: "מה את עושה? את נורמאלית?" חושב שהערב שלו יורד לטמיון, לא מבחין שהיא באה לשחק.
"רוצה שאכנס חזרה?" אמרה לו מחויכת מבעד לחלונות הקדמיים הפתוחים.
החיוך שלה נסך בו תקווה שאולי היא סתם הורמונלית.
היא פתחה את דלת הנהג ומשכה אותו בידו לצאת מהרכב. הוא ציית, מת מהבושות קבל עם ורמזור.
היא נהגה במקומו וכשקצת התעשת אמרה לו :"תחילתה של אסרטיביות".
הוא עדיין חשב שהיא פוטנציאלית לקשר רציני.

______________________________________________________________________________________________________________

שחר ישב ב"הוסטל" הוא היה שם רק שלוש פעמים עד אז. כל פעם המזל האיר לו שם פנים. הבחורות שם, היה בהן משהו.
הוא לא ידע לשים את האצבע בדיוק מה היה מיוחד במקום הזה שכינס לשם בחורות עם כל כך מעט עכבות.
הוא רצה ערב קל במיוחד. לא שבדרך כלל היה לו קשה להזמין משקה למישהי ואז לקחת אותה לשירותים או לדירה המעוצבת שלו.
אבל הפעם לא התחשק לו אפילו המאמץ הזה. הוא בא חרמן. חרמן מאוד ועצלן מאוד.

הוא חשב על כך שעד לפני שש שנים, אם היה לו ערב עם מצב רוח כזה, הוא לא היה צריך לומר ולו מילה.
קרן הייתה צדה את צדודיתו בעיניה, באה לסלון המשותף שלהם, נותנת לו להמשיך לבהות בכדורגל ומתפשטת מולו.
אז, הייתה נוגעת בעצמה מולו, מסבירה לו בריטואל קבוע מה זה "נבדל" בקול הכי מורתי שהצליחה לגייס וברצינות תהומית.
הוא היה נקרע מצחוק ועד שהיה מתעשת כבר הייתה פוקקת לו את הגולדסטאר הקפואה, וצונחת על הברכיים לתת לו מציצה מושקעת והגונה בלי שיצטרך לנקוף ולו אצבע. אז, כשהיה מותש ומוגמר היטב, היא הייתה נשכבת על הרצפה הקרה ומאוננת לידו. גומרת חזק, כמו שרק הבת זונה הזו ידע,
וכשהיה נעמד לו הייתה מתיישבת עליו כולה ספוגה, עם הגב כלפיו כדי לא לפגום לו בחוויית הצפייה, וטוחנת וסוחטת את הזין שלו עד דק.

כשסילואטה צרה, מנענעת ומתולתלת נכנסה לפריים שלו, הוא הטיס את המחשבות על קרן מהראש.
זה לא געגועים. זו חרמנות גרידא. והמתולתלת הזו הולכת לחזור הביתה שלה שרוטה וצולעת.
הפאב הזה שרוף אחרי הערב. גמור.

המניאקים - חלק 3

ה"הוסטל" טרם התמלא לחלוטין. הייתה זו שעתם היפה של התל אביביים השכונתיים במקום. המוזיקה נעה בין רוק עברי לאלקטרו דחוס ככל שהתקדם הערב.
שחר גמל בדעתו לעשות שביב מאמץ מינורי עבור המתולתלת שישבה ארבעה כסאות מימינו.
הוא השעין את ראשו על כף ידו וצמצם את עיניו הירוקות בחתוליות מלוכסנת ועצלה לעברה.
הוא שיער ארבע דקות, אם אין לה חבר, עשר אם יש לה. ברור הרי שהיא תבוא. כמו זבובים לשקית מיצית של זבל הן באות.
לא היה לה חבר. היא התקרבה אליו, כמו תחת השפעת היפנוזה או סם. פשוטו כמשמעו הוא לא היה צריך לנקוף אצבע כדי להביאו אליו.
גם כשהתיישבה לידו זרק לה בנונשלנט "את מוזמנת להזמין לך אם בא לך לשתות, אני מסודר".
היא דיברה על לימודי הרפואה הסינית שלה, על זה שהיא מברמנת כדי לממן את העונג בבר מעבר לפינה, על החתול העונה לשם "שמיל" שלה ("מצחיק, לא?")
ושחר רק חשב בשתיקה איך הוא מותיר אותה פתוחה ושסועה, כולה קשרים בלתי ניתנים להתרה בשיער ובנפש, ואז נעלם לה לתמיד.

קרן הובילה את הגבוה שלה פנימה. היא נכנסה ל"הוסטל" בהליכת הזונה שלה. כולה מתוחה ויודעת מה מצב המניות שלה.
גם אם היא לא הייתה הבחורה הכי כוסית בכל רגע נתון, היא תמיד הייתה זו שהכי ידעה איך לנענע.
היא ידעה שמסתכלים בה. הפעם היא גם ידעה שמסתכלים בשניהם. הם היו צמד מוצלח. שני גבוהים ומסוגננים, שיצעו למקסם את כל היכולות שלהם.
הוא דחף לשבת בשולחן פינתי עם נר. היא הובילה לכיסאות הבר הגבוהים. לא מעט מבטים ליוו אותם עד שהתמקמו.
הוא אמר לה: "שמת לב שאנחנו אטרקציה?!
קרן דחפה את הגופייה קצת למטה והחזה שלה קרץ החוצה, היא שחררה בתנועה אחת חלקה את הקוקו הגבוה בו היה מתוח שיערה ופיזרה רעמה בהירה במורד גבה החשוף. היו כמה שהחסירו נשימה. היא הייתה במצב של שואו.
"עוד לא נתתי הדרן", השיבה לו בקריצה.

הברמן רכן לעברם. קרן הזמינה וויסקי נקי לה ואת הסטלה לגבוה.
היא חייכה אליו ותזכרה אותו שהיא אספה מודיעין ולכן הרשתה לעצמה להזמין בשמו.
במהלך הפגישה תכננה לעצמה להמשיך לשחק איתו את משחק התשאול וכך הוא יפתח לה קלף ועוד קלף, עד שתוכל להשלים לה את הפאזל שיעזור לה להותיר אותו על הקרשים במיטה. מבחינתה אוסף השאלות הקצרות החותכות, בעלות שתי הברירות היו פרופיל מועמד שהיא הרכיבה.
היא החזיקה בתיאוריה לפיה התשובות למאות שאלותיה בונות עבורה קלסתרון שמאפשר לה לתת תפריט טעימות עשיר מאוחר יותר בין הסדינים.
אוהב חורף, שותה סטלה, חובב טרנטינו, מהנדס מערכת, ילד סנדוויץ - היו עבורה קוד מוחשי ל: פייס פאקינג עם גמירה על החזה בזמן שהיא צורחת, ואז הוא שרוט לנצח בזמן שמגיע שוב ושוב למשיבון שלה והיא כבר בזיון הבא עם חובב קולנוע דני (דוגמה 95), מצביע חד"ש, וצלם במקצועו שגם הוא באופן מפתיע יישמע את אותה הודעת משיבון מקוללת עד שיתייאש ויכתוב על זה תסריט .

קרן הייתה בשאלה שלה על הספר העברי הטוב ביותר לטעמו של הגבוה.
בזמן שההוא חשב על התשובה (מרשימה אך לא פלצנית) היא טיילה במבטה על הנוכחים בבר. אלכסון חזק ממנה ומולה קלטה את שחר והמתולתלת לידו.
היא דיברה המון והוא שתק. מרים את מבטו אליה כאות חיים רק אחת ל... קרן חשה צביטה לרגע ואז חייכה.
השנים עברו עליו טוב. היא לא נתקלה בו כבר כמעט שש שנים. זה היה סוג של נס שלא נתקלו. הם חלקו מגורים באותה העיר ותמיד כשיצאה היה לה הספק שאולי הפעם הם יהיו מתואמים.
השיער של שחר היה שחור ומלא ועיניו היו ערניות וירוקות מתמיד. החיוך שלו שימר את הציניות שכל כל עשתה לה את זה בזמנו, וזה שלא התגלח שיווה לו גבריות יציבה ובוטחת.
היא לא ידעה אן קיוותה שלא יראה אותה או דווקא שיאמרו "שלום- שלום" ותו לא. לא היה לה זמן להחליט מה עדיף לה, ושחר רכן לברמן וביקש דבר מה (קרן ידעה שזה יהיה צ''יסר הארק), וגלגל עיניו לתקרה. קרן הבינה שהמתולתלת זה ציד טרי.
כשעיניו של שחר עשו את מסלולן חזרה למקומן הטבעי עיניהם נפגשו. בדיוק אז הגבוה החליט להתעשת עם תשובתו הפומפוזית של מי שהקדיש יותר מדי מחשבה ורצון להרשים ("זכרון דברים").
מפגש העיניים היה חד ומובהק. תחילה לא מאמין מצד שחר ואז מחויך. הוא הרים את הצ'ייסר שלו באוויר, נתן בקרן מבט ברור ומצמית ורוקן את החריף לגרונו באחת.
קרן לא התיקה את מבטה. שניהם חייכו את החיוך המניאקי שלהם.

המתולתלת כנראה חשה ששחר לא קשוב. היא נעמדה מאחוריו ועיסתה את כתפיו. שחר לא הגיב אליה.
היא תפסה את ראשו בידיה משני צדדיו ודפקה לו נשיקה ארוכה ולוהטת. כששב מהנשיקה שחר שלף מכיסו את קופסאת הסיגריות מהכיס והניח אותה על הבר.
הוא קרב סיגריה לפיו והברמן עט עליו והורה לו שאסור לעשן בפנים.
קרן הודיעה לגבוה שהיא יוצאת לעשן. שימתין.

המניאקים - חלק 4

שני המניאקים בחוץ. הוא מרלבורו אדום. היא כאמל. אין לייט בעולם.
היא נשענה על זגוגית הפאב, רגל אחת משולבת אחורה. הוא עמד לידה. שותקים.הסיגריה כמעט מחוסלת בפיהם.
שחר פתח: "פאקינג שש שנים גברת, long time no see ".
קרן השיבה לו בארסיות: "ואני מבינה שש שנים לא עזרו לך ללמוד שברים: חמש שנים ושמונה חודשים."

שחר שלף שתי סיגריות נוספות. את שתיהן הניח בפיו והצית אותן, ואז דחף אחת מהן לצד פיה של קרן.
"ס'תמי ותעשני מרלבורו. תאמיני לי שאת צריכה את זה עכשיו".
האוויר היה דחוס ומעושן. קרן ידעה שאם עוד שתיים שלוש דקות לא תכנס הגבוה ייצא לחפש אותה.
שחר פלט על פניה של קרן את העשן. קרן הרגישה שהשנים לא הרפו את אחיזתו ממנה. שאיפה שהייתה אש נשארה גחלת. והגחלת הזו זחלה לה כעת בין הרגליים וגרמה לה לטפטף לתוך תחתוניי הקטיפה שלבשה עבור הגבוה הממתין.
הסיגריה החלה שועטת אל עבר הבדל המקולל, שניהם הבחינו בכך. שחר הביט פנימה לכיוון הבר, התרצה ואז סגר על פרקי ידיה של קרן חזק וכואב את כפות ידיו והוביל אותה אל מעבר לפינת הבר- מרחיק אותם. קרן שקלה לשאול מה לכל השדים החוצפן הזה עושה. היא וויתרה. היא הייתה חלשה אליו. תמיד הייתה.
כשהגיעו לקצה הרחוב תריסי המוסכים- העסק הנפוץ בשעות היום ברחוב, היו מוגפים.
שחר סובב את קרן עם הפנים לכיוון התריסים ודחק את החזה שלה חזק כלפיהם.
הוא דיבר אליה כעת בשקע הצוואר, לוחש באינטנסיביות לתוך האוזן של קרן שינקה את המילים בשקיקה:
"אני צריך את ההסכמה שלך, שנעלה על האופנוע שלי שנמצא שלוש דקות מפה ונלך אליי או אלייך לכמה שעות. אני פשוט חייב עוד פעם אחת אחרונה את הגוף הזה שלך.
את הפה הזה שלך. לשמוע אותך עוד פעם אחת צורחת כמו שבחיים לא צרחו לי. שתשפריצי לי בפה. לטנף אותך בזרע. לאכול אותך. זה מעשה טירוף. תגידי כן."

הלשון של קרן הייתה קפואה והפה שלה יבש לחלוטין. היא חשה את בחילת החרמנות הבלתי נתפסת מזדחלת לה במורד הגרון.
הקול שלה הגיב לשחר נמוך ומרוסק "אחריך, מתאבד שיעי". הם עלו על האופנוע ונסעו אליו.

עשר דקות הנסיעה נדמו לשניהם כנצח. קרן התעשתה והחזירה לעצמה את הקוליות. היא שמעה שוב ושוב את הנייד שלה מצלצל בתיקה. היא התעלמה.
היא לא נגעה בשחר לשנייה והחזיקה במוטות הברזל האחוריים של האופנוע כדי לייצב את עצמה. שחר השתגע (הבת זונה לא נוגעת בי או שאני מדמיין?). כשעלו במדרגות לא החליפו מילה. התנהגו כזרים גמורים.

שחר סובב את המפתח בבריח הדלת פעמיים ופתח את הדירה. קרן הרגישה כאילו כבר הייתה בה עשרות פעמים, למרות שמעולם אפילו לא עברה ברחוב הזה.
כך היא דמיינה שתראה דירתו. כמה שיקיות הייתה בבחור הזה... היא התהלכה בין הסלון לחדרים ולשירותים. אגרה לה עוד פרט ופרט.
זיהתה את התמונה הענקית שהייתה תלויה להם בסלון המשותף- עכשיו תלויה בהול הכניסה, וזה זרק אותה לאחור בתחושת דה-ז'ה- וו חריפה.
היא צנחה על השטיח ענק בסלון שספג את ישבנה דומם ורך. שחר התיישב בכורסה הכתומה הזרחנית רחוק , שכאילו לא קשורה לחלל אבל כל כולה אומרת פיניש עיצובי מתוחכם. הם הביטו זה בזה שותקים. קרן חשבה שייקח לו עוד נצח להציע לה לשתות. היא הייתה צריכה עכשיו דרינק. אבל ממש.

"אז מה אחינו, כמעט שש שנים.... מה קורה איתך?" הפיגה את הדממה ביניהם.
"מה קורה, מה העניינים, מה המצב, זורם... וואלה... זורם" השיב לה שחר בעוקצנות.
הם צחקו ממש נוכח תשובתו המטופשת במתכוון. שניהם חשבו שעכשיו יהיה להם קל יותר.
שוב השתררה שתיקה מביכה. שחר זרק את ראשו לאחור, נראה היה שהכורסה בולעת אותו לתוכה. הוא נראה נמוך וקטן יותר משהיה בפועל. היא התבוננה בו. פתאום הוא גם היה נראה לה מבוגר יותר. עייף.
קרן נעמדה מרחק 2 בלטות ממנו, גבוהה מעליו, רכנה מול פניו כמו שוטרת לעצור שכבלה הרגע באזיקים. "שאלתי באמת. מה שלומך? תענה תשובה נורמאלית או שאני מסתובבת וחוזרת לבר".
שחר עצם את עיניו בלאות וביקש מקרן לשבת. היא צייתה. הוא אחז את ידה ברפיון וסינן:
"אני כבר שנים תמיד המניאק. והמניאק הזה עייף כבר, לא מסופק ומשועמם." הוא השתהה מעט. קרן הייתה קשובה.
שחר שחרר את ידה של קרן וקם למזוג וויסקי. הוא הושיט את שלה בלי קרח ולכוסו שלו הפיל קובייה קפואה קטנה (הוא זוכר בדיוק).
הוא חזר למקום בו ישב קודם לכן, הצית לעצמו סיגריה והמילים דלפו מפיו:
"אין מה לרחם, כן? מבסוט בעבודה. הולך טוב. אבל משעמם לי. אני נטרף. את יודעת, אני מרגיש שאני עובד בלנסות למצוא מישהי שתצליח לפרק אותי כמו שאני מפרק אותה. אבל בינינו, אפילו לגמור עם מישהי אני כבר לא יכול. כבר כמעט שלוש שנים שאני גומר רק לבד."
הווידוי הימם את קרן. היא הרגישה קרובה ורחוקה באחת. ממש לא דמיינה כך את פגישתם המחודשת כל מאות הפעמים שגוללה- פנטזה את הפגישה הזו בראשה.

כשסיים לדבר שחר היה מותש באופן מוחלט. קרן הבחינה בכך. התנועות שלו נעשו כבדות ואיטיות. היא אספה את רגליה הארוכות מקופלות לקרבה שתקה והתבוננה בו נח. זה עורר בה חמלה ועצבים באחת. הוא הביא אותה על מנת להתלונן באזניו? מה עם הזיון האגדי שהיא אמורה לקבל ממנו? היא הייתה כל כך לחה ומעקצצת מצד אחד, ומצד שני הבינה אותו, הזדהתה, הרגישה אותו קרוב מתמיד.
שחר נרדם. הנשימות שלו נעשו איטיות וקצובות והיא התבוננה בסרעפת שלו עולה ויורדת דרך החולצה הבהירה שלבש. קרן סיימה את הוויסקי שלה ושוטטה מעט בדירה. היא התהלכה כמו לביאה בכלוב. שקלה ללכת, למחוק את הערב הזה כמו מורידה את ידית הניאגרה, ומיד התחרטה.
היא התקרבה לשחר, פתחה בתנועה מיומנת ונחשית את רוכסן מכנסיו, ונעמדה פסוקה מעליו (לבושה עדיין). היא רכנה מול פניו, מרחק נשימה, מפרה מרחב פרטי במובהק. שחר לא התעורר. היא סטרה לו על לחיו. שחר מתח את עיניו מופתע אבל חייך. הוא לא התרגז עליה. הוא לא היה יכול לה.

"אז מה, אני מבינה ששלומי שלי לא מעניין את כבודו?". אם היה משהו שהרגיז את קרן עמוקות היה חוסר אכפתיות. היא תמיד הייתה קשובה, היא לא צפתה מאחרים לאותה מידת הקשבה, אבל התעניינות בסיסית הייתה הכרח מבחינת. ממש א' ב'.
שחר מלמל שהוא מצטער ושאל במלוא הכנות שהצליח לגייס לשלומה. קרן התרצתה. היא הורתה לו להמשיך לשכב על הכורסה.
היא הורידה את הגופייה ואז משכה את מכנסיה מטה, משתלשלים מעל מגפי הברך השחורים. חשופה בתחתונים וחזייה עמדה מולו. שחר הכיר את התחתונים והחזיה הללו היטב. התחתונים בחלקם הקדמי היו פיסת קטיפה שחורה, לא מבריקה ואחוריהם היו רשת דקה שקופה לחלוטין. החזייה הייתה שני משולשי קטיפה הסגורים כקולר מאחורי העורף. אלו התחתונים והחזיה שלבשה בפעם הראשונה שהם שכבו ומאז מעולם לא. לא משנה כמה פעמים ביקש שתלבש אותם שוב היא סירבה בטענה הבאה:
"אלו הם מדי הציד התחתונים שלי. זה רק לזיונים. אנחנו שנינו כבר לא שם...".
"אז אני לובשת אותם ממש הרבה בשנים האחרונות"- אמרה לו, במלוא ההתכוונות.
העמימות בדבריה, זו שגרמה אי נוחות לאנשים הייתה חדה וברורה לשחר כמו כוס חלב קר בבוקר.

"יופי לנו. אני נהייתי מניאק. ואת חתיכת זונה." אמר בלי טיפת ציניות.

המניאקים - חלק 5 ואחרון

קרן חייכה אליו. הייתה כל כך מרוצה שהוא הבין בלי שהייתה צריכה לומר, לפרט, לתת הסברים.
זה היה הגבר שלה. היא לא בחרה אותו סתם.
שחר אסף את קרן לקרבו. הם שכבו יחד על הכורסה הכתומה, נושמים איש את רעהו. מתבוננים בלבד. מתבוננם קרוב. רואים מבעד. מבינים. מכירים.
שחר נשך את שפתה התחתונה של קרן חזק מאוד. היא הצטמררה בכאב מענג.
בין נשיכה לנשיכה הוא אמר לה "אני רוצה להרגיש את טיפול הזונה שלך, עוד פעם אחת".
קרן גששה מתחת לחולצתו על חזהו החלק וצבטה את פטמתו השמאלית בכוח, מפלרטטת עם הרעיון של לשרוט בציפורניה הארוכות והשיבה:
"בתנאי שאני מקבלת את זיון המניאק".

שניהם התנשפו. הזין של שחר התפוצץ במכנסיו, קרן הייתה חלקה ודביקה מרוב רטיבות. הוא הבחין באישוניה המתרחבים.
קרן התרוממה מעט, אספה את שיערה גבוה ומתוח לאחור והתיישבה למרגלותיו, מחלצת את זקפתו.
שחר תפס בבסיס הגומייה של קרן ודחף אותה מטה עד לבסיס הזין הפועם שלו. היא שאבה אותו פנימה, כולה מכנית ומיומנת. מנוסה היטב.
שחר כיווץ את כפות רגליו והמשיך מעלה ומוריד אותה מהזין הרטוב מהרוק וקילל חלושות:
"זה מה שרצית מזדיינת אחת? להיעלם לי וללמוד למצוץ אצל אחרים? עשית סטאז' בחוץ ועכשיו את חוזרת הביתה?"

קרן המשיכה לינוק את הזין הזר-מוכר שלו, מצליפה בו בלשונה, מחזיקה אותו על הקצה, מחממת ומקררת את העניינים חליפות.
המליחות בעיניה נקוותה והתערבבה עם הרוק עת אמר מה שאמר, פוגע בה, מכאיב לה מבפנים.
היא סגרה עליו במתינות טור של שיניים לבנות- הזין שלו התעבה ונתן קונטרה ראויה, מרחיב את פיה.
הוא אחז בידו בלסתה ופקק אותה מהזין שלו, פתח את חזייתה ביד אחת הצמיד את חזה לזין שלו והתפרק עליה, השפריץ ממושכות על עורה, כמויות של זרע שהממו אותה.
היא התבוננה מטה. כולה הייתה דביקה ממנו. שחר סובב אותה אליו ועיסה את החזה המלא שלה, טינף אותה ומרח את זרעו עליה כמו בן שלוש שמשחק בצבעי ידיים בגן הילדים.
קרן דיברה אליו: "אתה חושב שאני מרגישה מטונפת, הא?! אפילו לא לרגע."
שחר המשיך למעוך לקרן את השדיים בזמן שזקפתו חזרה לסורה. קרן התנשמה בכבדות. מזמן לא נגעו בה ככה, המסו אותה במגע.
הוא צבט ונשך את פטמותיה. היא חשבה שהן מכחילות לחלוטין. הוא לא ריחם עליה אפילו לשנייה, והיא גם לא רצתה רחמים. היא רצתה שהוא יטחן לה את הצורה, ידפוק לה את החיים, ייקח את כולה באדונות המניאקית שלו.
שחר קם והשאיר את קרן מריירת, שרועה וזרוקה על שטיח הסלון. זה היה מראה יפה. שיערה היה סתור כולו ועורה הבהיק מהזרע. השפתיים שלה היו נפוחות לחלוטין מהמציצה האגרסיבית שזה עתה סיימה. הוא הלך ושב כעבור מספר דקות רק כדי לראות את חזה של קרן משולהב כולו עולה ויורד בזמן שאוננה.
היא לא התאפקה, הידיים שלה כמו נשלחו מעצמן מטה, אחת נדחפת פנימה והחוצה בחור הדביק והשנייה מעסה חיצונית את הדגדגן שהיה נפוח לחלוטין ומעקצץ.
הוא התיישב לידה וצפה בה ואמר: "אני הולך להפריע לך". קרן הנהנה. לא היה בכוחה לעשות שום דבר זולת להסכים. היא תסכים כעת לכל דבר שיאמר. לכל דבר שירצה. מופרך ככל שיהיה. היא כבר לא הייתה בשליטה.
הוא הורה לה להמשיך לאונן, זה עשה לו את זה. עשה לו את זה בטירוף.
כשהרגיש שהיא מתחילה להתכווץ על אצבעותיה ופיה נפתח קלות הוא דחף את אגרופו לפיה כמעט קורע את לועה לשניים, ודחף לה בבת אחת בתחת פלאג אנאלי בינוני בגודלו. זה כאב לה מעט, והפתיע אותה הרבה. היא חדלה מלאונן.
שחר אמר: "אז מסתבר שגם זונה כמוך אפשר להפתיע". קרן שכבה המומה. שחר הרגיש שעבר את הגבול. הוא רכן אליה לנשיקה חמימה וארוכה, שונה לחלוטין מהתובענות בה התנהלו הדברים עד כה. כשקם מעליה זחל בליקוקים במורד שדיה ובטנה, ודילג באלגנטיות על הכוס שלה. היא נרעדה כולה עת הגיע לכפות רגליה וינק את בהונותיה פנימה לתוך פיו. האגן שלה נדחף מעלה בלי שליטה, כולו מפוצץ מהפלאג. שחר הרים כוס שנחה לידו ולגם לגימה ארוכה, הפה שלו פלט אדים רותחים ואז רכן ומצץ את הדגדגן של קרן. היא השתוללה לו בפה, מאבדת כל פאסון. הלשון שלו בערה בה. את אצבעותיו דחף לכוס עם קרח ודחף לה שלוש בהן בלי שמץ רחמים פנימה. היא להטה וצוננה באחת, מפוצצת כולה, והשפריצה לו בפה ממושכות, מפרכסת כולה.
מיד כשגמרה עליה והתיישב על ברכיו עם הזין על פניה. היא ניסתה למצוץ אותו אבל הוא הצליף עם הזין על פניה ועל פיה ומיד הזיז אותו, התחמק ממנה, לא נותן לה לאחוז בו, מטריף ומשלהב אותה מחדש.

קרן הסדירה את נשימתה, וחשה שהיא חייבת, פשוט חייבת שהזין שלו יפוצץ אותה מבפנים, יתנגש כמעט בעצמם הזר שמילא לה את התחת.
היא ניסתה להפוך את שחר על גבו ולהתיישב עליו. היא שאלה למיקום הקונדומים. לא היו לו. "הזונות שלי תמיד דואגות לכך בעצמן" חייך כשהשיב.
היא הרגישה שהוא מטמטם אותה. היא הייתה חייבת את הזין שלו בדחיפות. זה היה ממש מקרה חירום. היא הייתה חייבת לתת לו את השואו בו היא רוכבת מעליו, סוגרת עליו וחובקת אותו לחלוטין בשריריה הפנימיים, חולבת אותו עד דק.
היא עלתה עליו בכל זאת. עשתה זאת באיטיות בזמן שלא התיקה ממנו את מבטו, התכווצה עליו כולה. ירדה כמו חשפנית על עמוד, על הזין שלו עד שאגניהם התנגשו. מיד כשיצאה ממנו ירקה לו על כיפת הזין ושאבה אותו לחום פיה וחוזר חלילה שוב ושוב- התיישבה לו פעם אתת מודגשת ותיאטרלית על הזין ומיד חזרה למצוץ. כך עבדה עליו קרוב לשעה, יודעת שאם היא גומרת הוא מיד אחריה ובהיעדר אמצעי המניעה זה לא אפשרי. זה מסוכן.
שחר נתן לה לעבוד, משחרר מהפאסון. נותן לה לעשות בו כרצונה, יודע שהאקסית המיתולוגית שלו נהייתה חתיכת זונה מקצוענית.
שריריה של קרן החלו להתעייף והיא הרגישה שהיא כבר לא יכולה להתאפק, שהיא גומרת.
היא קמה מעליו שנייה לפני שהתרסקה סופית ונעמדה רועדת כולה בשארית כוחותיה.
שחר קם על רגליו, והפיל אותה חזרה על הרצפה בכל כוחו הזכור לה היטב, וחדר חזק בזמן שתחב את ידו לתחת שלה ושלף את הפלאג מישבנה.
היא צרחה. הם גמרו יחד. הוא התיז לתוכה כמויות זרע בלתי סבירות.
היא רצתה להתעצבן. איך? איך הוא מסכן אותם ככה? אבל במקום עצבנות הרגישה שחיוך מטופש משתלט לה על ההבעה.

כשהתנשקו והוא עדיין בתוכה אמר לה:

"תתלבשי זריז, קופצים לקנות פוסטינור. מניאק וזונה. מוטב לעולם שלא נתרבה."

אני הקTן

New member
את מיוחדת!!!

העלת את הרמה בפורום בכמה דרגות
ועשית לי את השבת בטרוף!!!!
תודה

בשמחות!

למעלה