המנטורים העונה

המנטורים העונה

מה דעתכם עד כה?
לפי דעתי:
1. שלומי - מלך העונה. מרגש ומצחיק, לא מעט מתמודדים בוחרים בו ובצדק. מקומו בעונה הבאה מובטח.

2. אביב - אני קצת משוחד כי אני מת עליו ועל השירים שלו. אבל לעומת העונה שעברה אני חושב שהעונה הוא בירידה. הוא יותר מדי חוזר על הטיעון הקבוע של: "איתי זה ישמע הכי טוב", ונתקע על דברים שאין להם מקום בתכנית (מה אכפת לך למה בן אדם חזר בתשובה?). עדיין יש לו לפעמים פנינים שרק הוא יכול להוציא, כמו הרבה ביקורות בונות נכונות מאוד, או דימוי הכורכר שקנה את שושנה-כהן. מה שטוב אצל אביב שאתה יודע שתהיה לו נבחרת איכותית.

3. שרית - אכזבה ענקית עד כה. לא נלחמת על מתמודדים, ביקורת גנרית מדי (לא משנה מי המתמודד, זה תמיד נשמע אצלה אותו דבר). היא לא מוסיפה שום דבר לתכנית. לא סתם רוב המתמודדים לא בוחרים בה. יש לה נבחרת חלשה מאוד כרגע.

4. משינה - לדעתי שינוי מוצלח, השכיחו את רמי האנמי. כמו רמי גם הם מתנגחים עם אביב, אבל לדעתי הם עונים לו בצורה הרבה יותר טובה. מבחינה מוזקלית לא התרשמתי מההחלטות שלהם כל כך, עושה רושם שהם די חוששים מתחרות מול אביב על מתמודדים, ובינתיים זה הולך להם קשה. הנבחרת שלהם עד כה לא משהו, אבל יש להם את לוסיל שהיא מצוינת וכרגע הדרך שלה לשלבים הגבוהים סלולה. לפי דעתי מתמודדים עדיין לא מכירים אותם ובעונה הבאה יהיה להם יותר קל. לא מרגישים שהם ממש צמד, זה בעיקר יובל שמדבר, אבל זה בסדר.

נראה מה יהיה אחרי האודשנים, שם למנטורים יש תפקיד לא פחות משמעותי מבאודשנים.

andre93

New member
אז מה אתה מציע במקום?

andre93

New member
אתה מתכוון שנראה רק את המתמודדים בלי השופטים?

לא חושב שזה רעיון טוב, תמיד צריך שופטים בתחרות כישרונות...

Guy M1

New member
כן, רק מתמודדים

השופטים לא עושים כלום חוץ מלקשקש ולהרוס את התחרות.

andre93

New member
אם לא היו שופטים אז זה סתם היה חיקוי זול של

האירוויזיון, לא ככה?

Guy M1

New member
האירוויזיון הוא כבר חיקוי זול של האירוויזיון

בכל מקרה, מבחינתי הייתי הרבה יותר שמח לצפות בתוכנית בלי שופטים

GK_FF

New member
לי השופטים דיי עושים את התוכנית אם לומר את ה

אמת.

such an angel

New member
היייי :)

בצבא..קשה אבל מנסים להסתדר..
התנאים טובים, הבנות סבבה
משמעת קשה...ועכשיו אני סוגרת :'(
ממחר - שבועיים בבסיס בעעע

andre93

New member
דעתי על הנמטורים

קודם כל ברוך הבא לפורום

שלומי- יש לו לב רחב ומרגישים את זה. הוא קצת מגושם כזה אבל זה מה שעושה אותו לכזה מנטור חביב. היו לו בעונה הזה כמה רגעים משעשעים אבל ברובם הוא פשוט נדחף לשיחות של מנטורים אחרים
בתור מנטור הוא דווקא לא כזה רע וכרגע יש לו נבחרת מוצלחת למדי.

אביב- אין ספק שהוא עושה את התוכנית הזו והוא המנטור הדעתן ביותר אבל בעונה הזו הוא יותר פרובוקטור מאשר דעתן ולפעמים הדברים שהוא אומר לא נעימים לחלק מהאנשים. יש לו אבל יכולת שכנוע די טובה והוא כמו מגנט למתמודדים האיכותיים. כרגע הנבחרת של ובמצב מצויין כי יש לו מתמודדים אדירים ומתמודדים חלשים כך שבשלב הדו קרב הוא יכול להשאיר לעצמו רק את האדירים.

שרית- כמו שאמרת, היא לא מוסיפה כלום לעונה הזו. היא נוסחתית מדי ומפרגנת מדי. הנבחרת שלה היא הכי חלשה כרגע ועוד יותר גרוע שהפעם אין לה קטלין רייטר בנבחרת שתביא לה את הזכייה.

משינה- תוספת מרעננת לתוכנית. לא אדישים כמו רמי ומשתלבים נפלא בדינמיקה של המנטורים. יובל הוא המוח ושלומי הוא הכוח
כמנטורים הם מתחרים היטב באביב לדעתי. אני חושב שיש להם את הנבחרת השנייה בטיבה אחרי אביב. צריכים לעמוד במבחן התוצאה שהוא שלב הדו קרב.

תודה! שמח להצטרף

ועכשיו יחד עם מילוא המצוינת, בהחלט למשינה יש את הנבחרת השנייה בטיבה.
פרק לא טוב מצד אביב - גם פספס את עלא המצוין (כמו כולם), וגם ויתר על מילוא המצוינת די בזלזול. זו פעם שנייה שהוא מנסה לקחת זמרת מצוינת למוזיקה אלקטרונית, וכמה מפתיע זה שוב נכשל לו.

kobyz21

New member
דעתי היא:

1. שלומי - לא סומך עליו מוזיקלית, בשנים האחרונות התחיל לעשות מוזיקה זולה ומתחנפת באופן קיצוני, בתור מנטור אני חושש שהוא לא יוציא מתמודדים באופן אותנטי שוהוא וילך לפי דעת הקהל הרחב ולא מספיק עם אמת מוזיקלית פנימית.
2. אביב - בן אדם נחש אבל מבין במוזיקה, הרבה מהמתמודדים הטובים הולכים אליו כי יש לו מוניטין של האיכותי ויכולת שכנוע(למרות שלטעמי הרבה פעמים גונב את הדעת).
3. שרית - הבנה אבסוליטית בשירה, כבוחרת מתמודדים לא הכי טובה, כמדריחה בפועל היא מעולה.
4. משינה - הנשמות של התחרות, כיף לצפות בהם, מביאים ידע, אמת מוזיקלית ואת הכריזמה הישראלית של יובל.

andre93

New member
בעונה שעברה שלומי די הרס את הנבחרת שלו

עוד בהתחלה כשהחליט להמשיך לתמוך בגל בנימין מסיבה לא ברורה ובתוך כך הדיח את מאור תיתון ורועי אדרי. אז אני מסכים עם מה שאמרת עליו. לא סומך עליו בעונה הזו...

shaharEB

New member
דעתי

1. שלומי- משעשע אותי העונה
הוא ממש חמוד
,אבל אני חושבת שהוא לא נלחם מספיק על המתמודדים שלו , הקבוצה שלו הכי קטנה לא ?

2. אביב - אני איתו
מלבד כמה דברים שנפלטו לו שהוא אולי לא היה צריך להגיד לשופטים \מתמודדים, הוא מי שהוא. וידוע שבתכנית הזו
הוא עושה ואומר מה שבא לו, והוא אמיתי. בלי חרטות
אני אוהבת אותו

3. שרית- אני עדיין חושבת שכל פעם שהיא מסתובבת רק כשעוד מישהו מסתובב איתה, או מסתובבת אחרי שמישהו כבר הסתובב. אם קרה והיא הסתובבה לבד, היא
כנראה ממש ממש נדלקה על המתמודד
אבל זה לא קורה יותר מדי.

3. משינה- ממש שמחה שהם כאן ולא רמי שעצבן אותי כל כך

הם ממש חמודים, יש להם אחלה נבחרת, אני אוהבת את איך שהם מדברים לעניין.

** נמאס לי ששלומי ושרית מסתובבים כל פעם שנייה אחרי שהם שמעו סלסול שהם אהבו

shaharEB

New member
אם היא מסתובבת מהר מדי זה בגלל איזה סלסול,

או שהיא נגררת אחרי מישהו ..זאת אומרת שאני חושבת שאין יותר מדי חשיבה מאחורי כל סיבוב שלה

למעלה