המנון של שירי

liat fel

New member
המנון של שירי

אפשר להעלות את ההמנון ששירי שרה בכדורגל של נבחרת ישראל? תודה רבה

linoy7

New member
את מוזמנת לחפש באתר הרשמי../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
ממ.. טוב, חיפשתי ולא מצאתי..../images/Emo41.gif

אז כנראה שאין שם.. איך זה יכול להיות?!?!&*^&*$%^@#%#%$&%^)^&*(&

just adiki

New member
אבל גם שירי שרה אתה ההמנון פעם

מול אירלנד במוקדמות המונדיאל.

liat fel

New member
איפה שירי ואיפה נינט?!!!!

איזה מדהים שרה שירי ואיזה מזעזע שרה נינט. אני לא מעריצה של אף אחת מהן אבל רואים ושומעים מי יותר איכותית. מי זאת נינט שצריכה לקבל כניסה כזאת ולעבור דרך שחקני אנגליה וסתם לבזבז זמן?! היא סתם חושבת את עצמה וזה מגעיל. סקעת ושירי שרו יפה, לא כמו נינט. הדבר היחיד שהיא עשתה טוב זה שהיא הרדימה את שחקני אנגליה למשחק. היא כל כך מצ'עממת!!!!!!!!! היא כמעט ונרדמת מעצמה... חחח....

../images/Emo45.gif היא שרה זוועה את ההמנון.

כל כך חלשה, חסרת עוצמה ונוכחות :/ שירי הגיעה לטונים גבוהים מאוד וקול שמעביר צמרמורת! נינט שרה את זה פשוט מגעיל... ד"א שמתם לב שהיא לבשה מפה ?

linoy7

New member
../images/Emo6.gifכן כן, כולנו ראינו../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

liat fel

New member
היא לבשה מפה

והיא מאוד חושבת את עצמה. אני לא אוהבת סנוביות. היא שרה כל כך לאט, לא ידעה מתי להיכנס והסיומת היתה הכי מזעזעת שיש. אהבתי את ההמנון של סקעת, במיוחד את הסיומת שלו. שירי גם היתה מצויינת. מי ישיר ביום רביעי את ההמנון? את הראל מויאל אפילו לא מזמינים כי יודעים שהוא הכי יבזה את ההמנון, הוא ממש לא מתאים

linoy7

New member
../images/Emo45.gifוזה לא בגלל שאני לא אוהבת../images/Emo41.gif

אותה..
גם המשפחה שלי אמרה את זה.. וזה לא שהם שונאים את נינט..

Dark chocolate

New member
../images/Emo45.gifלגמרי!

אפילו אמי היקרה, שאוהבת את נינט(ובגלל זה היא מנודה מהמשפחה
), אמרה שהיא זייפה ברמות, אני אמרתי שהיא סתם שרה כמו בבון דרוס..

אורון V1

New member
שירי ב"להקה", נינט מופיעה עם האלבום

לגבי שירי אוכל לומר שזו הפעם הראשונה שראיתי את שירי בהופעה חיה, נהנתי מההופעה שלה (גם במחצית) יותר מהמשחק ומאז התמכרתי
לגבי היחפה עם הפוני מק"ג, לא התעמקתי יתר על המידה בביצוע שלה אבל אני לא חושב שהיה משהו מרשים. אבא שלי, לעומת זאת, סבל והציע את עצמו במקומה. ובנוגע למשחק, מי שנרדם זה הקהל

linoy7

New member
../images/Emo6.gif ואיך אבא שלך שר?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

blur2

New member
בהחלט אין מה להשוות..

שירי בליגה אחרת.. אני יכול להשבע שנינט כמעט והתבלבלה במילים.. דבר שני.. היא בטח גם לא שמעה את עצמה... אז מגיע לה קצת רחמים

למעלה