המנון למכורים

התמ-ים

New member
המנון למכורים

המנון למכורים

מילים ולחן: דני סנדרסון שיפוצים ותיקונים: הילד התמ-ים ברקיע שמש זורחת אך את זאת איננו יודעים ויבוא היום וכולם ידעו שאנחנו מכורים ילדים בגן ישחקו עוד מעט והם מזדקנים עוד יבוא היום וגם הם יהיו כמו כולנו - מכורים אנשים רבים יש ביננו דתיים מכל המינים מבחוץ כולם נראים שונים אך בפנים הם מכורים אל תאמר שלא התמכרת ונכון, זה לא כמו סמים למסוממים יש מכון גמילה אבל לא למכורים יש תמימים שעוד לא הפנימו שחושבים שהם נגמלים מהצ`אט כל ניתוק הוא רק זמני זה דינם של מכורים

נון בת

New member
:)))) אהבתי...

בס``ד על מי אתה מדבר? להיות מכור זה... - לא להפסיד לבכות על זה, אבל לא לעשות דבר בנידון ו/או להכריז על פרישה ולהתכוון לזה באמת, אבל... - לקום בבוקר ולגלות שאתה משורר. - להגיד ``היה יותר מועיל אם הקוד היה בידים שלי...``. אין סוף לעונת התפוזים! (האמת שאני כבר לא בטוחה בזה...) שיהיה לכם יום כתום, שלכם, אנדר קונטרול.

נחמד, נחמד, היה ממש נחמד

ילד, אני חושב שעשית טעות בבית האחד לפני אחרון, זה לא כל כך מתאים למנגינה!!! אני ממליץ לך לעבור עליו ותראה איזו טעות איומה עשית אבל בלי קשר, לא רע!!

מיקי*

New member
פשוט נפלא.

מתגלים לנו כל הזמן כשרונות חדשים. אני מתחיל לחשוב שאנחנו צריכים להתפרסם. (שלא נישאר כשרונות מבוזבזים. . .) מה אתם אומרים?

למעלה