המנון הפורום

B r u l e

New member
המנון הפורום

צץ במוחי רעיון נחמד שאני לא יודע אם יהיו לו קליינטים, אבל אני מקווה שכן. מה דעתכם על ניסוח המנון לפורום, משהו מצחיק ומשעשע שימצה בצורה מקסימאלית את ההווייה והאווירה כאן בפורום. אני כמובן אפרסם את שלי, אבל רק לאחר שאדע שיש ביקוש והרעיון שלי מוצא חן.

../images/Emo45.gif אהבתי את הרעיון

וגם את החתימה שלך

liti

New member
אחלה רעיון,

ממליצה להוסיף בפזמון גם את הקודים הנסתרים של הפורום- "דיקסי- לצעירים בלבד" ו-"הפוסטר של גידי". לא יכול להיות פזמון שממצה את הווית הפורום בלי אזכור שני אלה...

עמית@

New member
../images/Emo45.gif

מאחר ולא מאנשי הזמר הינני, אני מחכה בקוצר רוח לפרי עטו של ברולה, ומחכה בקוצר רוח להמפגש לראות את כולם מזמרים אותו במלוא גרונם בניצוחה של ליטי (קול א' וקול ב' כמובן..)

B r u l e

New member
יופי יופי, אני שוקד על הכנתו ברגעים

אלה, ואני אפרסם מאוחר יותר.

neta2

New member
רעיון נפלא../images/Emo45.gif זה יכול להיות

משעשע לראות מדי פעם חבר פורום משוטט לו ברחוב ומפזם להנאתו את ההמנון
אחלה רעיון.

עברו 3 מכונות כביסה והמנון אין../images/Emo3.gif

מה יהיה? האם נדע מהו ההמנון לפני ששרון תודיע לרודריגו אם הוא נשאר או הולך? ואולי מספיק עם שטיפת המח הזו?!

Lear22

New member
דווקא אחלה תוכנית!

אני אוהב את שרון, היא חמודה. הייתי רוצה מישהי כמוה

עמית@

New member
|אייקון של ליר הולך לתכניות קיץ

דביליות על מנת למצוא את גברת לבבו| (אני ממליצה להימנע, יש הרבה בחורות נפלאות שם בחוץ)

Lear22

New member
לא הולך, עדיין

אבל היא באמת חמודה, והתוכנית חביבה מאוד החברות של ביצ'יות לחלוטין, מה שממש מצחיק לפעמים נראה את מי היא תעיף היום מסכן הסטודנט לרפואה משבוע שעבר, נורא ריחמתי עליו...:(

ולכל מאותגרי ה- XP

קמתי בבוקר אל שירת הציפורים ומיד הרגשתי את הפרפרים, בטח אתם מכירים יש כאלה שבבוקר רעבים. אז שכבתי במיטה והרגשתי חגיגי, הכרזתי בגאון, היום לבראסרי!!! המראה לא התרגשה ונחרה אלי בבוז ומה עם כרמלה, מנטה ריי, הבויה, ואולי תמוז? לרגע עצרתי חשבתי והרהרתי ככה יורקים לבאר שממנה שתיתי? מיד התעששתי והכרזתי בקול רם, הדיקסי – לצעירים בלבד ואני הולך לאכול עכשיו. איך הזמן עף, אני עמוס בעבודה טלפונים, מכתבים והכל בריצה השעה אחת נראתה בשעון והופלה המקלדת נפלה זה הזמן לטחון. על מה נלך היום? איך נמלא את הבטן הריקה? הבלק סטיר, הוייט הול או ברבוניה. ראיתי את הפוסטר של גידי המכובד ממליץ על הדיקסי לצעירים בלבד החלטתי רצוי כי כוחי עוד במותני אבל במחשבה שניה אולי לא כדאי? קלבוני, אבו חסן, נלך על מסבחה פלאפל וגם פול יופי של ארוחה בסוף ירדתי פה לפינה לקחתי שניצל אוף, הבוסית מחכה אחה"צ עבר מזמן, עכשיו אני יוצא הביתה וליבי רן. בדרך כדי להרגיש חופשי אני לוקח גלידה – משובבת נפשי. כדור מהאייסברג ועוד אחד מהפצה, אח הקלוריות נושפות בעורפי האייסברג, הסיציליאנית מחליקות בגרוני הערב בא כל – כך מהר החברה באה מתכוננים לצאת. בהתחלה חשבנו על רפאל בגלל הקלאסה אח"כ אמרנו פסטיס, נאכל קצת נרגיש טוב לאללה. חברים הרימו טלפון, אמרו בואו לשונקה מה אתם מקללים אה, סליחה, אולי תקפצו אח"כ למוקה? צ'ימיצ'נגה חלפה בשמי הליל העולה בקימל וסאקורה הודיעו שמלא קרן קרצה לרגע, ברזיל חוגגת לעד עזבו אתכם מזה הרי הדיקסי לצעירים בלבד! אכלנו בסוף סנדביץ' בשדירה הכי כיף להרכיב לבד בלי מלצרית והזמנה הלילה בעיצומו צריך להוריד את היום נלך לבטי, לגולדן, נכנס לאיזה מקום. נשתה דרינק נספר סיפורים נגיד שפעם היינו הרבה יותר טובים בסוף נמאס כי ממילא אין חניה הלכנו הביתה קפצנו למיטה כך הסתיים עוד יום בחייו של פורומיסט גאה שצריך עכשיו לכתוב על כל מעלליו. נפגש אח"כ בדיקסי כי אנחנו צעירים לעד.

B r u l e

New member
חחחח גדול!!!

כל הכבוד, רק החרוזים קצת צולעים וזה ממש לא זורם יפה. הייתי מקצר ומלטש. אבל סחה על ההשקעה. את שלי אני מבטיח ביום יומיים הקרובים לפרסם.

../images/Emo9.gifלא יפה להתפרץ לדלת פתוחה

אבל בכל זאת- המנון יפיפה. כל הכבוד
איזה אנשים מוכשרים יש פה. אני ממש נפעמת.

liti

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מעולה!!!

כל הכבוד! ממש נהניתי לקרוא. את המילים אעביר לצביקה פיק, אולי הוא יואיל להלחין אותם (בשנה הבאה באירוויזיון!)

Chewbacca

New member
גדול ../images/Emo45.gif

איך שאני מסיים את המועדי ב' אני אעבוד על
אלא אם מישהו אחר רוצה

למעלה