המנהרות בחיפה - אופנוענים ישלמו במזומן בלבד

jony stekino

New member
זה בדיוק מה שאני עושה בעזריאלי

מושך את הזמן כמה שאפשר , ומעכב את התנועה כמה שאפשר כי לדו"ג בודקים בארגז/מתחת למושב , אבל למכוניות לא בודקים מתחת למושב , מה הסיבה ?

iec

New member
../images/Emo45.gifאבל למה צריך ספונסר..אתה תימני?

לא יכול להוציא 15 שקל...?

nitzanzb

New member
כי בשביל מחאה איכותית צריך מאסה לאורך תקופה

אם אני אעשה את זה לבד פעם אחת זה חסר כל אפקטיביות, אני אעכב תחנת גביה אחת לכמה רגעים וזהו. אבל אם מתארגנת קבוצה גדולה ומתחילה לעשות את המסלול הזה הלוך ושוב במשך כמה וכמה ימים טובים מדובר בהוצאה גבוהה למדי לכל רוכב. אז נכון, יש לי את הקופה הקטנה על המדף עם העודף מהאוטובוסים וכ', יש בה 80 שקלים במטבעות של 10 אגורות, אבל אחרי שזה יגמר, מה אז?

אהוד א1

New member
לא יקר ולא מסובך לארגן.

אם יהיה בכך צורך - זה די פשוט ולא מחייב אלפי רוכבים. מספיק קומץ וחשיפה תקשורתית מתאימה.שוב, משהו שלא ממש קשה להגיע אליו. אבל לפני כל ההתלהמויות, יש לפנות ולנסות לטפל בצורה מאורגנת.יצירת קשר עם צוות הרשויות של המועדון - עלי. זה הזמן להזכיר שחברות במועדון "עולה" 10 שקלים בחודש ושמועדון גדול יעיל הרבה יותר ממועדון מצומק חברים.

לצערי המועדון איכזב אותי

שלחתי פקס לאליקו עם פרטי האשראי כתובת והכל... מאז עברו חודש וחצי....כלום!!! מה אני אמור לעשות?

omkgu

New member
שלח לי את הפרטים

פקס. 036026616; נייד 0523052222 או במייל [email protected] מתנצל על אי הטיפול ומבטיח טיפול מהיר. תודה, עמרי גוטמן

iec

New member
לא התכוונתי לבד...הכוונה להגיע עשרות רבות

ואולי מאות רבות של אופנוענים עם כספם הפרטי בלבד...

kangal

New member
מה, אי אפשר לשלוח את בוזי עם קצת כסף קטן? ../images/Emo3.gif

חחחח, הצחקת אותי,אני לא עובד עם מטבעות

אתה יודע כמה זמן לקח לי לעכל את השטרות המקומיות. אנחנו עובדים רק עם יורו, יאן, דולארים וגם בנתאי שבהמרה זה לשקלים זה מינימום 300 ש"ח, אחרת מה הטעם.

AVNER XR

New member
לא מדוייק-מנהרות הכרמל הינם בבעלות כביש6

אומנם תחת שם אחר-וטופס הצטרפות אחר מדובר באותו כיס,הפסקל של כביש 6 יצפצף גם שם, אממה ללא הנחה. השיטה שהם נקטו להבדיל מכביש 6 הינה. או שתעשה מנוי שדרך אגב מחירו זהה בדיוק לנוסע מזדמן,גם לחברות בעלות ציי רכב המנוי עולה אותו דבר . :או שתעשה מנוי -או שתעמוד בתור. דהיינו נקטו בשיטה של הענשה קולקטיבית של הציבור תעשה מנוי-אחרת חביבי לך תתייבש בפקק,ממה שהבנתי עמודת התשלום אינן רבות ,כך שהייבוש בפקק במיוחד בשעות הלחץ יהיה גבוה מאד. גועל נפש של התנהלות כוחנית של בעלי ממון .

Choia

New member
לא כל כך נכון

בעלי השליטה בחברות השונות שביחד מפעילות את כביש 6 הם בערך אותם בעלי השליטה של מנהרות הכרמל אבל כאן בעצם מסתיים הדמיון.

AVNER XR

New member
תגיד במקום להתפלסף אתה קורא את הקישורים

שאתה נותן בכלל? זה בדיוק אותה חברה והטפסים להצטרפות זהים בשניהם אז?

למעלה