המנהל/ת שלנו

singular

New member
המנהל/ת שלנו

היי, מסקרן אותי לדעת איך הקשר שלכם עם המנהל/ה שלכם? אני לא מדבר עם מפגשים וכיוצא בזה כי זה הגיוני שלא (בד"כ) אתם מדברים גם מחוץ לשעות העבודה? הוא/היא נחמד/ה בכלליות? והאם אתם מקבלים מהם עזרה שאתם צריכים?

get well

New member
../images/Emo141.gifאני בקשר טוב עם כולם../images/Emo9.gif

lonestar2003

New member
חרא מנהלת!!! ../images/Emo46.gif

חצופה, מתנשאת, לא מכבדת את האחר, שותה לשוכרה בתדירות גבוהה, יחסי אנוש גרועים, חוסמת בקלות, לא משרשרת. סתם! חולה עליה

lonestar2003

New member
אגב, למי שלא הבין את הבדיחה

התכוונתי למנהלת פורום, יעני משחק מילים שכזה. לא משנה. הרסתי את הבדיחה

get well

New member
לא סובל אותי אה..../images/Emo123.gif

אין בעיה.. אין בעיה בכלל...

superyal

New member
המנהל שלי דיי צעיר

שזה יחסית יתרון כי הוא מבין אותנו ואפשר לדבר איתו סבבה הוא מבין כשאנחנו מתעצבנים על לקוחות וקצת עונים להם לא יפה כלומר הוא לא מאשר את זה אבל הוא לא מתעצבן יותר מידי יש איתו שתי בעיות: א. הוא קמצן מה שגורם להורדות במשכורת על כל חוסר קטן ואי התחשבות בחוסרים שלא נובעים מאשמתינו (גניבות) ב. הוא לפעמים עצבני בגלל שהאנשים שמעליו צועקים אליו או סתם בעיות אישיות ואז הכל יוצא אלינו אלה המשמרות הכי קשות כשהוא מגיע עצבני אבל רק עוד חודשיים... ואז עוזבים הכל ונוסעים רחוק

dominogrose

New member
המנהל שלי בסדר גמור

הוא ממש נחמד, מדברים, צוחקים... וב 7 חודשים שאני עובדת הוא אף פעם לא כעס עליי
הוא באמת אחלה עם כל העובדים.

space1

New member
קצת על המנהלת שלנו...

רואים אותה פעם בכמה ימים, היא מגיעה בבוקר ומסתגרת במשרד שלה. אף אחד לא רואה אותה, אף אחד לא יודע מה היא עושה (ישנה במשרד מן הסתם). כשמגישים אליה בקשה לשינוי באחוזי המשרה או כל דבר אחר צריך להמתין 30 יום לתגובה כי היא מאווווווד עסוקה. כן בטח... מה שנקרא אוכלת חינם.

למעלה