המנהלת כנסי!!

המנהלת כנסי!! ../images/Emo24.gif

תקשיבי רק שתדעי אם לא הבנת אותי נכון אין לי שום דבר נגדך..! תראי חשבתי ואני מוכנה לעזור...אני מוכנה לנהל את השירשורים של פורום שזה אומר: שירשורי: תמונות, אנימציות, רקעים...! וכל מיני דברים כאלה בואי נגיד אני יהיה המנהלת של השירשורים.. אז אפשר לעשות דבר כזה בימים שני וחמישי אני יארגן שירשורים של דברים מיוחדים וזה...אם זה מוצא חן בעיניין תביעי דעה...ואם יש לך אייסייקיו תכתבי לי אותו...כי אני אשמח לעזור...אפילו מאוד..! אז תגידי לי מה דעתך...בייי בת-אל __________________________________________________ חתימה *+*
נטי המושלמת שולטת לתמיד
*+*

faNATYc

New member
אני לא "המנהלת" אבל...

אין דבר כזה מנהלת לשרשורים...או שאת מנהלת את הפורום או שלא...וזה לא רק תלוי בשירה אלא גם בהנהלת תפוז וכו' וכו'....סתם לידע כללי....

shirakl

New member
היא התכוונה שהיא תהיה אחראית

על פתיחת השרשורים המיוחדים בפורום אם אני לא טועה
והעזרה שלך היא עזרה ברוכה
אני מבינה שלאף אחד אין שום דבר אישי נגדי ואני יודעת שכולנו פועלים למען מטרה אחת משותפת - הפורום החמוד הזה
אם את באמת מעוניינת לקחת על עצמך את האחריות - בכיף

כן את צודקת כנסי!

טוב ראי אוקיי אז אני יהיה האחראית(תיקנתי את עצמי) על השירשורים אז תגידי את מוכנה שנעשה דבר כזה כל ימי: שני וחמישי אנייפתח בשירשורים שונים (אנימציות רקעים טפטים תמונות ועוד כל מיני) ואני אפילו יתייעץ עם ילדים מהפורום איזה שירשורים לעשות והם יוכלו להצטרף (כמובן!) בשירשור כמובן לשים בו מה שקשור לנושא... אז את מסכימה??? שירשורים על ימי שני וחמישי???? סגרנו?

shirakl

New member
בכיף../images/Emo45.gif אין בעיה../images/Emo45.gif

ואם את צריכה עזרה במשהו כמובן שאל תהססי לפנות אלי במסר או בכל דרך אחרת שאת חושבת עליה

faNATYc

New member
אההה

אההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אז תגידו

למעלה