הממ.

HimXAndXHer

New member
הממ.

אוקיי, אז הייתי חדשה. ופשוט לא כתבתי כלום. אבל הימ כ"כ טובים ואני חייבת לדבר עם עוד אנשים שאוהבים אותם... ;; בכלאופן, המ. כן. טוב. נו. לא רוצה ברוכית, פשוט תסתגלו אליי ^.^ עודמשהו, אני יכולה לפרסם פה פיקצר [פיק קצר] שכתבתי, נכון? לאורי/ווילה 33: [הו, סלאש זה כזה שליטה
] {ויש לי גם לינדה/ברטון (שאגב, ממש לא נותנים לברטון את ההערכה שמגיעה לו. בלי קשר לזה שהבנאדם מוכשר, הוא כזה סקסי!) ו-וואם, אבל הם עדיין לא גמורים וצריכים לעבור המון עריכות. ואני צריכה למצוא בשבילם בטא [מתנדבות? 3: או מתנדבים.] }

Shexy Peanut

New member
היי ברוכה ../images/Emo13.gif

נסתגל אלייך בכיף
ואני חושבת שאת יכולה לפרסם.. בפינת האומנות..

milkshakit

New member
ברוכה הבאה !!! ../images/Emo9.gif

יאאאא פיק זה כל כך שולט
אני אוהבת!! וכמו שבתאל אמרה, שבוע הבא יהיה פינת האומנות אז תשרשרי לשם
*לא יכולה לחכות*

HimXAndXHer

New member
המ,

פינת האומנות? אפשר... אממ... הסבר? |: [~מרגישה נובית~] (היי, ושמישהו יסכים איתי שלברטון מגיעה יותר הערכה ויותר תשומת לב! ;; ]

milkshakit

New member
*מסכימה* ../images/Emo8.gif

ברטון סקסי ברמות. הממ ופינת האומנות שייכת לדנה, שכחתי באילו ימים היא מפרסמת אותה
בכל מקרה ניתן לשרשר לשם כל יצירה שלך - שיר, סיפור, ציורים וכו'.

HimXAndXHer

New member
ווהו!

לברטון יש שיער מושלם. לגמרי. ברמה מטורפת. ועכשיו ברצינות שנייה, הבנאדם מוכשר. הפתיחה שלו בDONT FEAR THE REAPER מעולה, ובJOIN ME... ~מזילה ריר~ וגם בKILLING LONELINESS יש לו פתיחה טובה... ואלוהים, בRIGHT HERE IN MY ARMS הוא מעולה! תקשיבו טוב לקלידים שלו במהלך השירים, כי הוא ממש טוב. כמעט כמו סלאש על גיטרה |: הו, אוקיי. ועדיין, מתנדבת לבטא? [בטא זו מישהי (או מישהו, אבל אני אדבר בלשון נקבה, כי אני בנוער מרצ ואנחנו פמיניסטים. יא.) שאליה שולחים את היצירה הראשונית, לפני הפרסום. היא האדם הראשון שקורא את הפרק/פיקצר. אחרי הכותב, מן הסתם. היא כותבת הערות והארות, ועוזרת עם הניסוח והפיסוק והכל. פיקים שעברו בטא הם, ללא יוצא מן הכלל, תמיד יהיו טובים יותר, ויש הרבה קוראים שמסרבים לקרוא פיקים שלא עברו ביטוא.] אז, המ, שוב- מתנדבת? ~פאפיפייס~

ברטון ממש מוכשר אינדיד,

אבל זה לא הוא בדונט פיר דה ריפר או בג'וין מי או ברייט איר אין מיי הארמס
בארטון הצטרף ללהקה רק ב2001, השירים שכתבת (חוץ מקילינג לונלינס) הם עם הקלידן הקודם שעזב. רק שתדעי

HimXAndXHer

New member
כן,

אחרי שכתבתי את ההודעה נזכרתי בזה ולא היה לי כוח לתקן XP

danduuu

New member
הפינה היא מחר../images/Emo3.gifואני רוצה כבר לקרוא

את הפיק/סלאש
ועוד וילה&לאורי או מיג'ה ובארטוןן [בארטון אחד האנשים הכי שקסיים שקיימים ואת צודקת בזה
] גמלי יש פאנפיק כזה או סלאש או איך שלא תקראו לזה חח אבל אין לי כוח לרשום אותו

HimXAndXHer

New member
OMFG!

יש לך שפנפן [= רעיון לפיק או לשיפ (=רישליישנ*שיפ*) ]!!1;~מתפגרת~ אם את רוצה, את מוזמנת להגיד לי אותו ואני... אממ.. אכתוב לך אותו. חע. 3:

HimXAndXHer

New member
תודה D:

הלן ^.^ היי, כל עוד זה קשור בווילה, קצת קשה לא להינות. לא? XP

DanaValo

New member
ייאא עוד מעריצה D:

יילוו D: ברוכה הבאה והשתלבות נעימה :] *חשה עצמי ותיקה* ממ... וזהו ^^ -דנה- נ.ב שמתם לב שלHIM יש בערך 85% מעריצות ^^"

ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

ויי את כותבת פיקים? ועוד סלאשים?? אני כבר אוהבת אותך
אם את רוצה אני מוכנה לעשות לך בטא, אבל זהירות, אני מאוד קטנונית בקטעים האלו, אז הזהרה מראש

HimXAndXHer

New member
תודה D:

חח כן ^^'' סלאשים זה שולט. לחלוטין. [ארר רמוסיריוס!] הממ.. את בפורום פאנפיקים, לא? O= [אם כן, אז, המ, גם אני ^.^ ] הו, את מוכנה לבטא לי? אני אוהבת אותך בחזרה! לדעתי קטנוניות זו דווקא תכונה חיובית. דומה לפרפקציוניזם D: [מסן. [email protected] ]

למעלה