הממ.

TEENAGER1

New member
הממ.

פרצו אלינו בלילה. לקחו את המחשב שלי. המחשב שלי. הם נכנסו לחדר שלי, לעזאזל!! והמחשב... כל החיים שלי היו שם, בערך. הכל. כל התמונות שצילמתי, דברים שכתבתי, יצירות בפוטושופ (והפוטושופ עצמו
), שירים ששלחתם לי, הכל הכל הכל... צריך לתלות אנשים כאלה, בחיי. הם פשוט היו לי בחדר, כשישנתי. ונגעו לי בבגדים. וראו אותי ישנה. יש לי בחילה. סליחה, לא מצאתי שרשור
זמין והייתי צריכה לפרוק איפהשהו.

A N I g M A

New member
אוי חמודה שלי!../images/Emo10.gif

הכל בסדר? כאילו את בסדר? עזבי אותך המחשב, מה שחשוב זה שהם לא פגעו בך!!! אויש;[ אני ממש מצטערת לשמוע
שיחנקו.

feel so low

New member
העיקר שאת בריאה.

זה הכי חשוב מי יודע אם היית קמה ואז הם היו עושים לך משהו. יש גיבויים לדברים שכתבת? תרגישי טוב.

אוי../images/Emo4.gif

אחד הפחדים הכי גדולים שלי-פריצה לבית שאני ישן. אני לא יודע מה להגיד, חוץ מ-

ברררר

New member
אוישששששש איזה זונות!!!!!!!!!

זה באמת מדכא, אבל אפשר לחשוב על דברים חיובים, כמו שמזמל שאת ומשפחתך בסדר ושלא פגעו בכם.

ברררר

New member
מישו אמר קיטקט ולא קיבל?!

אין לי קיטבג, אין לי קיטקט אבל יש אוריו

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מיכלי...../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני לא מאמינה, ואני מבינה לליבך- אני אישית הייתי מתחרפנת. יש לי את התמונה עם רמיק, אצלי, אם זה עוזר...
אבל יהיה טוב, באמת, אל תלחצי מזה יותר מדי, העיקר שעבר ולא קרה לך שומדבר.

TEENAGER1

New member
תודה כולם..

עוד לא התאוששתי
וגם כל רגע אני נזכרת בעוד משהו ועוד משהו שהיה לי על המחשב..
בכל מקרה, יהיה טוב אני מניחה. תודה

נדבמור

New member
העיקר שאת בריאה ! המחשב אולי חשוב

אבל זה כל כך מתגמד ליד העובדה שאולי היית מותקפת ונפגעת . אסור להתאבל על קופסאות .

Kettercat

New member
מצטרפת לכולם ../images/Emo24.gif

הייתי אומרת "לא נורא, מילא" אבל זה שקר, כי אני לא רוצה לדעת איך אני אגיב אם חס וחלילה אי פעם יקרה משהו למחשב שלי. אז... קחי פרח בינתיים

ח ל ו ן

New member
../images/Emo10.gif

מיכל, זה כ"כ עצוב, אבל לפחות זה לא טראגי. יכול היה להיות הרבה יותר גרוע מזה, ואני יודע שזה מעפן להגיד את זה כי תמיד אפשר, אבל במקרה הזה זה באמת נכון. בינתיים- קבלי

TEENAGER1

New member
תודה שוב..

אגב, זה אומר שאין מסנג'ר בזמן הקרוב.
. איך אני אשרוד בלי השיחות היומיות איתכם, תגידו?! בלע. יהיה טוב..?

יפה שלי.. ../images/Emo10.gif

סליחה שלא הגבתי קודם.. הייתי בלימודים
בכל אופן, את הכל אפשר לשחזר..
אני ועומר ואלעד ותמר נעזור לך.. המתנה שלך לרמי אצלי, והפוטושופים שעשית לי ולתמרי וההופעות החיות שגם ככה לקחת ממני ומאלעד [שלקחנו מעומר..
] הכל ניתן לשיחזור, חוץ מהחיים עצמם.. שתודה לאל אין לך אפילו צורך לנסות..
אני יודעת שזו ההרגשה הכי נוראית בעולם ושממש קשה עם המחשבה שהסתכלו עלייך כשישנת אבל.. אבל.. זה יעבור והכל יהיה בסדר..
אני מבטיחה
[לצערי מניסיון..
]

למעלה