הממ

הממ

שלום :) [למי שבכלל זוכר אותי P:]. אהה..אני מחפשת כל מיני שירים מהפרקים בעונה 3.. מישהו מכיר אתר שמרכז את כל השירים לפי סצינות, או משהו כזה? אני זוכרת אחד כזה שהיה פעם.. ממ. תודה :].

17נטלילי

New member
יפה לך...

אני חייבת לציין שאהבתי את מה שציטטת באנגלית... ורציתי לשאול עם יש אתר או משהו בסיגנון שאני יכולה לקחת משם כל מיני ציטוטים או משפטים בסיגנון?!?!? תודה מראש...

g a g a

New member
שאאאאאאאאאלום! ../images/Emo140.gif

וואוו... שנים! שנים!!! מה נשמע?

E2100

New member
הי מה שלומך שנים שנים

שלא ראינו אותך
את עם הקינדר

g a g a

New member
אני הגבתי לך בעמוד ההוא,

וצא מהאילוז'ן כבר אוקיי?

E2100

New member
זה פורום על סידרה של /הומו ממוצא

תלכי לפורום בדיחות פה מדברים ולא צוחקים אני מבקש את יכולה בלי לשים לב לעליב /ולא לשעשע כמו הקינדר
אז כמו שנטע מחקה אותך על תיתני שירשור כדי לצחוק ,,,"

g a g a

New member
מה זה הומו ממוצא?- זה דבר ראשון

דבר שני - מה בדיוק העליב אותך בקינדר??!?!?!?!?!?!?!?!? דבר שלישי - מתי נטע מחקה אותי? דבר רביעי - למה שאתה תקבע לי מה לכתוב/לא לכתוב בפורום הזה? מי מת ומינה אותך לאלוהים? אני אשמח אם תוכל לענות על השאלות שלי בסדר הזה, עם כמה שפחות מרווחים בין שורה לשורה.

g a g a

New member
אה, אולי התכוונת להומו ממוצע?

מה שזה לא יהיה - מה זה אומר? שאסור לי לדבר על דברים אחרים בפורום הזה? אסור לי להגיד שלום לחברה ש"קפצה פה לביקור"? נטע, feel free to jump in anytime honey
|מיואש|

E2100

New member
תחשבי בעצמך

תפסיקי להיות גואלית ..את יודעת מה אני מדבר בטח את מעשמנת לפעמים גרעס !"" בהתחלה אכן כעסתי -תמסרי דש אבל לא שירשורים מגעילים ,ועשית הזה כשאני כתבתי אל וויל וגרייס בקיצר אל תביאי קישור מידידים שלך כתבי שנאה ?! ?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה