הממ

haunter

New member
הממ

ממה ניסה להזהיר הילד ההוא בחללית המראה את בורמה, כשהוא סיפר לה על קיצור הדרך?

proof

New member
נראה לי שהוא ניסה להזהיר אותה

מהשתים האלה שייצרו את האשליה של נאמק כדי לנסות ולגנוב את החללית של בולמה והשאר..

humi

New member
אבל ...

זה נכון שהוא יכל להזהיר אותה מפני הדבר הזה אבל בדיון כאן בפורום שהשאלה בו היתה נכונה לדעתי והי "איך ידעו החיזרים ליצור דווקא אשליה של כוכב נמק לפני שבולמה וחבריה באו איך הם ידעו על בואם" אז לא יכול להיות שהילד גם רצה להזהיר אותם בקשר לחייזרים כי החייזרים לא ידעו שהם באים נכון?

proof

New member
אבל זה לא נכון הם יצרו את האשליה

רק אחרי שהם נחתו הם קראו להם את המחשבות ויצרו כוכב ואת כדורי הדראגון בול בהתאם ודרך אגב בולמה והחברה לא ידעו איך נמאק נראה.... אני משוכנע כמעט שהילדים הזיהירו אותם מפניהם ולמה אולי גם הם עשו אשליה על הילדים...

humi

New member
...

נכון אחרי שהם הגיעו הם יצרו אשליה על עצמם אולי אבל כשבולמה וחבריה הגיעו הם ראו את הכוכב מהחלל ובולמה אמר שזה הוא הכוכב נמקאז איך ידעו החייזרים שבולמה והשאר מחפשים דווקא את כוכב נמק ולא כוכב אחר?

proof

New member
היא חשבה שזה נמאק

זו כל הנקודה היא לא ידעה איך נמאק נראה אז אולי היא דמיינה את נמאק ככה אז היא חשבה שזה שם....

haunter

New member
לא נראה לי שהיא היתה יוצאת לשם

בלי לדעת לאיזה כוכב היא צריכה להגיע. גם רואים שכוכב נאמק האמיתי נראה כמו האשלייתי ההוא, אז נראה לי שהיא כן ידעה איך הוא נראה. אז איך באמת החיזרים ידעו שזה הכוכב שהיא מחפשת?

proof

New member
אולי יש להם ראייה לעתיד או משהו

מאיפה אני יודע?

Goggle Girl

New member
הם לא צריכים לדעת

החללית לוקחת אותם לשם אוטומטית. פשוט כשהם הגיעו לכוכב ההוא הם חשבו שהם הגיעו בגלל הקיצור דרך. רואים שהחללית אמרה שזה לא נאמק

humi

New member
נכון...

החללית אמרה להם שזה נמק אבל אני זוכר שגם בולמה אמרה משהו שהיא ראתה את הכוכב בתמונה וכך הוא ניראה או משהו כזה וגם יש את הקטע שכאשר הם הגיעו לכוכב נמק האמיתי הוא ניראה פחות או יותר אותאו הדבר. ועוד שאלה: האם נאמר שהחייזרים באמת היו בנמק? לא, אז איך הם ידעו בדיוק איך ניראה הכוכב הא?

THE real CoWBoY

New member
אני חושב ש...

מפריזה...הרי ההוא שהרג את ההורים שלו ועשה לו את הצלקת הזאת זה קיווי

למעלה