הממ..

הממ..

הבתים הראשון והעשירי מראים משהו על התדמית של הקשר, ועל הדרך שבה הוא מצטייר לעולם או האחד מול השני. הירח שליט הבית החמישי - בית הרומנטי והאהבה - נמצא במזל דגים בבית הראשון, ומכיון שהירח וונוס מסמלים את האשה בקשר אין ספק שיש פה תדמית אמהית (ירח) חמה אוהבת ופה ושם גם מאבדת גבולות (מזל דגים וגם כל מה שקשור לנפטון וונוס). השאלה היא מה קרה מתחת לתדמית, והשאלה האמיתית היא במה התדמית הזו שירתה אותך, ומה היא באמת נתנה לך, ועד כמה באמת עמדת מאחורי הדברים לעומק, כי גם ללכת לאיבוד פה ושם היא סוג של בחירה אישית ותדמיתית, לצרכים פנימיים וחיצוניים. מה שכן, התדמית הזו היא מאוד רומנטית, כי אחרי הכל נפטון הוא אוקטבה גבוהה של ונוס..

התגובה הזו מתייחסת לשאלתה של ויקי

מוזר שהעורך האוטומטי בפורום שם עכשיו כל תגובה כהודעה חדשה ולא שם אותה כתגובה לשאלה בפורום. כשל טכני כלשהו.

ו י ק י 3

New member
חומר למחשבה...

ו י ק י 3

New member
אני לא חושבת שזו לגמרי רק תדמית...

אלא לגמרי חלק ממני. אבל נכון שאני יכולה להיות גם ממש הפוכה. במה זה "שירת" אותי? בעיקר תקע שנים ארוכות...יש תהליך של התעוררות בשנים האחרונות.. מאוד מאוד איטי.

יש פה לא מעט שאלות הקשורות למודעות אישית

במה שזה שירת אותך? בסופו של דבר רק את יכולה לדעת באופן מדויק. אבל בגדול ועל קצה המזלג - התדמית של האם המטפלת או המכילה הכל נותנת לא מעט לגיטימציות לכך שאת 'בסדר' ומעניקה לך צידוקים להיות פעילה ביחסים מהמקום הזה, אלא שזה בא על חשבון תפקודים אחרים שהם לא של האם המטפלת, למשל.. אשה בוגרת לא בתפקיד אמא אלא כאשה בלבד, שלה יש גם צרכים ומחוייבות למלא אותם ולתת כסוי לנשיותה מבחינת תדמית. אם מכילה או מטפלת זקוקה למטופל או לילד, לא לגבר. זה נותן לה מקום של שליטה שאולי כאשה לא תגיע אליה מסיבות שונות.

למעלה