הממ...

inbal287

New member
הממ...

אוקיי קצת ברגע האחרון...
. אני מתגייסת מחר. מנהלת חדשה אמורה להצטרף בזמן הקרוב ובכל מקרה אני אהיה כאן בסופי השבוע. אני אתגעגע... שיהיה לכם שבוע מקסים
.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבהצלחהה !!../images/Emo24.gif

את יודעת מה את הולכת לעשות בצבא? תהני..כמה שאפשר

LIRONSH100

New member
בהצלחה!!!

ענבל.. מנסיוני הקטן (חודשיים בכל זאת...) אני נותנת לך כמה עצות לצבא (ובכלל לחיים...) אז ככה. 1.קחי הכל בקלות ותזכרי שזה בסך הכל שנתיים (עוד שנה ועשר חודשים עבורי..)- גם אם תפגשי דברים מטומטים כמו .. ר"סרים.. (בטירונות אני כבר אומאת לך- בטקס סיום הם אומירם בכוונה קדי-מה! עם רווח בין הקדי ל-מה.. (אנחנו עד עכשיו צוחקות על זה (הבנות של הטירונות וגם נוגה לא?) 2. כמו שאהובי אמר -Keep The Faith- את תביני כבר למה ההקשר שלי... 3. תציבי לעצמך מטרות (כמו ללבוש לבן (כן טקסים לובשים לבן-בחיל הים.. מה לעשות.. ) 4. תקשיבי למשהו שקרה לי -בטירונות נתנו לו לשתות מיים מהברז (מסכנה ראשונה -אל תשתי מיים מהברז!) אז הרבה מאיתנו(כולל אני) קבלנו וירוס בבטן.. והיה לי כאבי טופת אז נתנו לי לשכב באוהל.. והדבר היחידי שעהרגיעה את הכאב.. היה- כשאני התחלתי לשיר לעצמי שירים של בונג' (או במילים אחרות (הלהקה הזו היא ה Bad Medicine שלי...) 5. גם יהיה לך קשה/משעמם (כן זה קורה הרבה) תחשבי על משהו שיעודד אותך (כמו.. המחשב שמכחה לך בבית עם קליפים של בונג' (שאני בטוחה שיש לך אם לא....) 6. ובאמת שענבל- לא ראינו אותך המון המון זמן... (אני חושבת שמאז שהתגייסתי לא שמעתי ממך.. אולי אפילו לפני..) אז תבואי לפה עוד הרבה ותספרי כל מה שאת יכולה.. (בכל זאת צה"ל...) 7. אז שיהיה לך גיוס (כמו שאנחנו אומרות..) בון ג'ובי...

nogao10

New member
נקים להקת צה"ל משלנו!

טוב בהצלחה אני מקווה שהטירונות קצרה- ואם לא- עוד דבר להתגאות בו בחיים, את יודעת מה אומרים- עושים את זה ועושים את זה בקלות, כמובן שאני חושבת שתצליחי ותחזרי לספר חוויות, זה הסיבה למה הולכים לצבא, לחזור ולספר חוויות (בטופיקס הם לא מבינים את הפרנציפ....) תהני!

למעלה