הממ

סאנסטון

New member
הממ

מזמן לא כתבתי משהו על עצמי, ורק על עצמי. ללא רצף- לפני כ4 שנים כבר, פגשתי מישהי ושוחחנו לדקה או שתיים בחדרון על קרקע שהיא גרה בו. בזמן שהיא מגלגלת ג'וינט להנאתה, ישבנו על הרצפה, ואני בבדידותי או מתוך שאיפה להכיר, ישבתי מולה, והיא פתחה ושאלה- ספרי על עצמך. התחלתי- "אני לסבית, אני.." ועוד לפני שסיימתי לענות היא שאלה בעצם - את קודם כל לסבית? למה היה חשוב לך לאמר את זה? אולי היא הרגישה לחוצה אולי זה נראה היה לה קם-און היסטרי מצידי, אבל אני, מה. בסה"כ התחלתי להגדיר משהו, ובכלל, איך הגדרתי את עצמי? האם אני קודם לסבית לפני שאני מי שאני? האם אני מונחית המשיכה הבלעדית שלי לנשים עוד לפני המקצוע שלי, חיי, התחומים שלי, ההרגשות שלי? נמשכתי לגברים לא פעם וניהלתי מערכות יחסים עם גברים לפני וקצת אחרי, היחסים הראשונים שלי עם אשה, ואחרי, לא היתה מערכת יחסים אחת ראויה לשמה שבה היה באמת נעים ומשכיל, להיות עם האשה שבאותו זמן הייתי איתה. אבל היו לי מערכות יחסים עם נשים בלבד, איזה 8 שנים, כשהן היו. כשלא היו הייתי לבד, ובכל זאת התהוויתי. בפורום כנרת לשעבר יש תמיד דיונים פתוחים על לסביות, על טרנסגנדריות, על מגדר, מה ידעתי על כל אלו אם לא הפורום המבורך ההוא? איכשהו, התחברתי גם לצדדים אחרים ששמעתי עליהם מנשים וגברים אחרים שכתבו שם בפורום, ראיתי צדדים בעצמי, שלבד לא הייתי מוצאת דרך להגדיר. השנים חלפו. את גיל 30 עברתי. בכל הפורומים לנשים בלבד, תמיד אזהר בהטיות הגוף שאשתמש בהן. ובכלל בשיחה באינטרנט, זה נראה שיש אינסוף אפשרויות עבורי להיות. ויש גם אותי. חלק מהארון, אף פעם לא היה לי. היה נראה לי לא רלוונטי לאף אחד להכנס בכלל למיטה שלי, או לבחירות שלי. מי שידע, הוזמן. עם הארון בעבודה, ועוד כמה מגירות, נזהרתי יותר. לא רק שלא רלוונטי, גם אפילו מיותר. הקונפליקט היה השרדותי חלקית, אבל ברובו התאים לאופי הפרטי שמאפיין אותי, שהפילטר שלו, שוב, תלוי בי ורק בי. לא הסתרתי, לא חייתי בהחבא. במהלך החיים, הדמות שאני נקלטה אצל אחרים לפעמים וקוטלגה לכל מיני תפישות שהיו נוחות לאנשים שסביבי לקבל. השידור שלי תומלל אלפי תמלילים כדי לעבור קליטה, ואני, לרוב, המשכתי בשלי. המרחב קיים, עובדה אני כאן, ועדיין בחיים וכל מי שבוחרת יכולה לקרוא את ההודעה הזאת כהוכחה לכך. אם זה נקרא לחלק כמוזר, ואם יש מי שיכולה להתחבר למילים האלו, המהות שלהן עדיין קיימת, והיא באה ממני. יש עוד אפשרויות אתן יודעות. לא מזמן הכרתי מישהי. טוב לנו. אנחנו מדברות. היא בת 25, יש לה את הלב הכי גדול שהרגשתי. אנחנו מאוהבות, אנחנו לא מפריעות אחת לשניה. זה שמור מכל משמר. יש לנו סקס מדהים. אני לא רוצה לספר יותר עליה. זו אולי ההודעה האחרונה שלי פה, ולא אני לא צומי, אני לא לוחמנית, אני לא כותבת בניק אחר בפורום הזה, אני לא בהכחשה, קל לכן לקרוא לי לסבית, או שאני לא פה. אולי אני לא פה.

אאאמממ...

אולי המונולוג הזה היה צריך להישאר ללא תגובה.. בכל זאת - שיהייה בהצלחה..

idyke

New member
גם אם את לא פה

וגם אם כן, רוצה לומר שהזדהיתי. בהצלחה.

העולם שלנו מורכב

יש אינסוף אפשרויות להיות לסבית. יש אינסוף אינסופי אפשרויות להיות אדם/אישה. במקומות שונים ובזמנים שונים אני מגדירה את עצמי אחרת. יש הגדרות שמלוות אותי לאורך זמן ומקומות רבים. יש כאלו שמשמשות אותי נקודתית. יש הגדרות שהן חלק ממני בצורה כזאת שאני לא יכולה להתכחש להן גם אם ארצה. ארון הוא תמיד סוגיה מורכבת. האם להכני לחיי הפרטיים כל מי שנקרה בדרכי? לפעמים אני מכניסה, גם אם האדם לא ישאר בחיי. לפעמים דווקא כי יישאר. לפעמים עושה את השיקול שאולי כדאי קודם להתחיל מנקודת פתיחה "נקייה" מסטריאוטיפים ככל האפשר, ורק אחר כך לצאת. לעיתים, סתם אין לי כוח להיכנס לדיון הזה... לפעמים אני פותרת לעצמי את הבעיה בכך שאני מגיעה כל כולי הצהרה (יש לי למשל, כמה חולצות שכתוב עליהן "לסבית" בגדול. נוח ומהיר) את מוזמנת להישאר, לכתוב, לחלוק, או רק לקרוא כאן. אני לא לוחמנית. אני לא מנסה להשאיר כאן אף אחת בכח, ואני גם לא מנסה לסלק אף אחת.

למעלה