הממ..
האמת שזו פעם ראשונה שאני נכנס לפה. אולי כי באמת הגיע הזמן שאני אשפוך את הלב שלי איפשהו... אז קוראים לי מיכאל, ואני נקי כבר 10 חודשים ! סתם
אז הסיפור שלי הוא כזה... לפני חודשיים הכרתי מישהי, פה באחד הפורומים בתפוז. היא היתה באמת מקסימה והכל ביננו זרם יופי. התחלנו במסנג'ר, אח"כ עברנו לטלפון ובסופו של דבר גם נפגשנו. אני יודע שזה מוגזם, אבל אחרי השבוע הראשון שלנו ביחד אמרתי לעצמי "פאק, אני הולך להתחתן עם הבחורה הזאת !". באמת שהכל היה מושלם. עד ש... שכבנו. מאז היא פשוט הורידה מהילוך חמישי לראשון. אתם יודעים מה ? מחמישי לניוטרל. בעצם אתם יודעים מה ? מחמישי לרוורס ! תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה לא אמור להיות קטע של בנים ?
ואני.. אני יש לי בעיה, אני עושה שמיניות באוויר בשביל בחורות שמוצאות חן בעיני, ובדר"כ נפגע בסופו של דבר. בכל החודשיים האלו שהיינו ביחד כ"כ סבלתי בגללה, הן מבחינה מנטלית, והן מבחינה כלכלית. (שלחתי לה ליומולדת זר ורדים ענקי הביתה, וקניתי לה דובים ומה שאתם לא רוצים, וליומולדת שלי קיבלתי SMS מזל טוב מסריח). ולמרות כל החרא הזה שאכלתי ממנה, פחדתי להעיף אותה קיבינימאט (שבדיעבד זה מה שהייתי צריך לעשות). פחדתי כי לא היה לי כוח להתחיל שוב פעם משהו חדש. עברתי בחיים שלי כל כך הרבה דייטים וכל כך הרבה משחקי כוח מעפנים שפשוט נהנתי מהעובדה "שיש לי מישהי". לפני שבוע בערך דיברנו בטלפון, והיא באה לי ביציאה "אני לא מצליחה להתאהב בך, ואני גם לא רואה את זה קורה". ואני בתמימותי "אה ?! אנחנו כולה פאקינג חודשיים ביחד !". לא חשוב... היו אחרי זה הרבה שיחות ארוכות של חפירות על הנושא הזה, ובאיזשהו שלב כבר התחיל להשבר לי, ונהיה לי פחות ופחות אכפת אם נפרד. היא שוב ושוב חזרה על אותו משפט... "מצד אחד אני רוצה לחתוך כי אני לא רואה את זה מגיע לאיזשהו מקום, מצד שני אני פוחדת לחתוך כי אני יודעת שאני בחיים לא אמצא יותר בנאדם כמוך". אויש... מה שתגידי... והנה, ביום רביעי האחרון זה קרה, היא התקשרה בבוקר ואמרה "טוב תקשיב, זה לא יכול להמשך ככה, צריכים לעשות משהו". והדבר שהכי היה בא לי להגיב זה "למה את אומרת "צריכים לעשות משהו" ? עדיף להחליף את זה ב"מתי נפרדים ?"" מצטער שלא אמרתי את זה... ברוב טיפשותי התחלתי לעקוץ אותה בדברים כגון "את תמצאי מישהו יותר טוב ממני" ו"אני מקווה שתשמרי על הבנאדם הבא יותר טוב" ואז היא אמרה "טוב.. נורא קשה לי לסיים את השיחה הזאת". נורא רציתי להגיד לה "תסלחי לי אם לי לא...", אבל שוב, לא אמרתי... לא הגבתי, ופשוט ניתקנו. ועכשיו, כשאני שוב בעולם הרווקים, אני לפעמים מוצא את עצמי חושב על כל הדברים המסריחים שהיא עשתה לי וחושב לעצמי "הבת זונה הזאת..." מצד שני, אני נזכר ברגעים הטובים שלנו, בסקס.. בהתרגשות של ההתחלה, ברצון שלי להתאמץ בשבילה, ומתגעגע לזה. בשבוע האחרון הצלחתי איכשהו לשכנע את עצמי שהיה וטוב שהיה, אבל אתמול בלילה היה לי חלום, והיא הופיעה בו, וזה שוב הכניס אותי לבלבלות. שלא תבינו אותי לא נכון, לחזור אליה זאת לא אופציה בשבילי, אבל המלצות\עצות\דרכי התמודדות\סתם תמיכה יתקבלו בברכה
האמת שזו פעם ראשונה שאני נכנס לפה. אולי כי באמת הגיע הזמן שאני אשפוך את הלב שלי איפשהו... אז קוראים לי מיכאל, ואני נקי כבר 10 חודשים ! סתם