הממ...

Marty McFly

New member
הממ...

דיון מעניין בפורום "מדונה". כדאי להכנס, להתעניין ולהגיב... ואל תשכחו - בכבוד ובשפה נאותה!! הלינק.....
דניאל

Marty McFly

New member
שכחתי לציין...

יש שם שני שרשורים שכדאי לשים לב אליהם... שניים שקשורים במייקל...

ANITA15

New member
תיכנס לפורום של מדונה ותראה

מה כתבתי להם שם. העמדתי את כולם במקום כדי שלא יתעלמו מהעובדה שמדונה היא זונננננההה.

ANITA15

New member
מצטערת, אבל פשוט לא התאפקתי

ואמרתי הכל בפרצוף. אין מה לעשות: שיתמודדו עם האמת

Marty McFly

New member
לא אמרתי בלי קללות וכאלה??

יאללה, זה שאת לא אוהבת אותה לא אומר שהיא זונה!! ג´יז...

ANITA15

New member
אבל היא זונה. היא שכבה עם כל העולם

אפילו עם שומרי הראש שלה

NoodleIsCute

New member
אז מה?

דניאל ביקש לא לדבר ככה וגם אם היא כן זונה את חושבת שהם לא יודעים את זה??? תאמיני לי שכן

i love MJ

New member
את יכולה לחזור לפורום שלך תודה

אין להכניס כאן תמונות של מדונה, מובן?!?!?!

Marty McFly

New member
שוב השטויות שלכם, אנשים??

אתם סתם כביכול מעריצים את מייקל, סתם לשם ההערצה. אתם כנראה לא מבינים את מה שהוא מנסה להעביר, וכנראה רק אנשים כמוני, "לא מעריצים", מבינים - צריכים להיות סובלנים כלפי בני אדם!! להתייחס אליהם בכבוד!! ומותר לה לשים מה שבא לה!! אני תיכננתי למחוק ת´הודעה שלך, אורית, אבל לא עשיתי את זה כי החלטתי לכתוב לך את ההודעה הזאת... זכותה לשים כל תמונה שבא לה בפורום!! אבל לך אין את הזכות לאיים עליה ולגרש אותה מהפורום!!! הודעה הבאה תמחק.
דניאל

earth song

New member
לאניטה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את ההודעה השנייה שכתבת בפורום מדונה

KING OF POP

New member
מדונה היא זונה ומייקל הוא בתול

אתם באמת חושבים שמה שאנשים עושים בחיי המיטות שלהם מצדיק את היחס שלכם למוזיקה של אותם אומנים? זה כמו להגיד מייקל הוא גרוע כי הוא עושה ניתוחים באף. מדונה היא זמרת מעולה, תאמינו לי. גיליתי את משמעות החיים רק מלהקשיב לשירים שלה, אותו דבר לגבי מייקל.

~orit~

New member
אניטה ../images/Emo46.gif

קודם כל - אני לא מעריצה של מדונה אלא של מייקל. ובוויכוח מי יותר טוב - אז אם נמקד את זה קצת יותר - מי כשרוני יותר? אין ספק שמייקל. עכשיו - מי מצליח יותר - פה אולי הדעות חלוקות אבל העובדות מדברות בעד עצמן! ברור שמייקל מצליח יותר. ואין צורך לפרט. עכשיו, אניטה - את אמרת שמדונה זונה כי היא שכבה עם כל העולם וכו´... - איך את יכולה להגיד דבר כזה? וגבר ששוכב עם הרבה נשים הוא לא זון נכון? הוא "אחלה גבר". אני כל כך שונאת שעושים את ההבדל הזה בין נשים וגברים - שכשאשה שוכבת עם גברים - היא "זונה", "שרלילה", "מופקרת" וכו´.. אבל אי פעם שמעתם מישהו אומר דבר כזה על גבר?? לא! מקסימום אומרים על גבר שהוא "רודף שמלות". ואם לא היו גברים שרק זיון בראש שלהם - אז גם לא היו זונות.

למעלה