הממ..

Odish16

New member
הממ..../images/Emo7.gif

כ"כ עצוב לי עכשיו, ובכלל..היום..:( לא יודעת למה היום..אבל עכשיו אני שומעת שירים..שמזכירים לי אנשים..ואני כ"כ מתגעגעת אליהם.., כעקרון 2 אנשים ספציפיים ..אחד שהיה ביננו משהו..והשני לא ממש ידיד..אבל אני מתגעגעת לשגעונות שלו..ולא שמעתי את השירים האלה כ"כ הרבה זמן מהסיבות האלו..:/ אפילו נגמלתי ממוסיקה רק בגלל זה.. טוף לא משנה..תודה שהקשבתם לי

נעמצי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל הנה חיבוקים. עכשיו יותר טוב? ותזכרי שאנחנו כאן........

same here...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא רציתי לשתף אתכם בדכאונות שלי בזמן האחרון... (דכאונות... יה רייט... סתם מצב רוח כזה...) ואודיש
מבינה מה עובר עלייך... בחופש הגדול (שעבר) אחותי באה מניו יורק והביאה איתה את הדיסק (שהיה אז חדש) של סלין דיון "יום חדש הגיע"... יש שם כמה שירים שמרוב שהייתי חורשת עליהם בתקופות של הגעגועים עושים לי כאב ראש ובחילה היום... אני פשוט לא יכולה לשמוע אותם יותר... וגם 2 שירים מסוימים של מאריה קארי שפשוט גרמו לי לבכות..
ועכשיו מכניסים אותי לדיכאון של התקופה ההיא... בגלל זה אני לא שומעת אותם יותר... הם היו גורמים לי לבכות כי הם כל כך הזכירו לי אנשים שאהבתי... (התגברתי על ה"אנשים" האלה...) הקיצר סתם אני מציקה לכם עכשיו אז אני אפרוש למיטה או משו... למרות שהשעה רק 4 אחה"צ....
*אל תתייחסו אליי, אני אחזור לעצמי תוך כמה ימים...* חחחחחח קלטו את האייקונים החדשים... איזה חמודים...

למעלה