הממ

EleVaTioN

New member
הממ../images/Emo129.gif

בואו נעשה שירשור של שירים איזה שיר של גוד שרלוט אתם הכי אוהבים? על איזה שירים אתם תקועים? על איזה שירים תמיד רציתם להמליץ? המממממ אני דיי ממהרת עכשיו [מעניין למה] אז תגיבו בינתיים

EleVaTioN

New member
אז אני אתחיל..../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

יש כמה שירים שאני תקועה עליהם עכשיו simple plan-i'll do anything blink 182- i'm feelin' this dashboard confessional- hands down incubus- drive sugarcult- daddy's little defect sugarcult-pretty girl sugarcult-stuck in america sugarcult- how does it feel sugarcult-tell me it's over now hundred reasons- i'll find you taproot-poem ובקשר לגוד שרלוט שירים שאני חושבת שאפעם לא יימאס לי the click the young and the hopeless wondering festival song movin' on lifestyles

נא182

New member
לשיר של בלינק לא קוראים

i'm feelin' this קוראים לו feeling this

KaUrO DoNo

New member
מממממממממ

את שואלת פה שאלה מאווווווווווד קשה... יש לי פווווווול שירים שאני שומעת יש לי רשימה של 850 שירים אבל השירים של גוד שאני הכי שומעת הם: Seasons emotionaless If You Leave Motivate Me Waldorf Worldwide say anything Lifestyles Of The Rich And Famus

the z girl

New member
אוקה אני.. אממ.. זה באמת קשהה...

אני כרגע לא תקועה על אף שיר כי אם אני תקועה על שיר אחרי כמה זמן אני לא מסוגלת לשמוע אותו (
) אבל אני בזמן האחרון מאוד אוהבת לשמוע גרין די, זה מאוד במצב רוח שלי.. ואממ.. גם סימפל פלאן מאוד נחמדים בזמן האחרון .. אוי לפני כמה ימים מישהו מהכיתה שלי שר שיר של סימפל פלאן ואני כזה עשיתי מבט כזה פה פתוח כזה "מאיפה אתה מכיר אותם?!" ואז הוא אמר לי את השם של השיר (*כאילו שלא ידעתי!*) ואמר לי של מי זה (*אהמ אהמ זה מה ששאלתי אותך אידיוט*) ואז שאלתי שוב והוא אמר לי שזה מהפרסומת (לא קלטתי של מה.. כנראה הוא לא אמר) ושאלתי אם הוא מכיר עוד שירים שלהם הוא אמר לא.. התאכזבי.. ודווקא הוא נורא נורא מזכיר לי את בנג'.. גם בהתנהגות... ושאמרתי את זה לחברה שלי היא אמרה שבנג' בטח מזה מכוער בלעט טוב נו לא אמרתי שהם שתי טיפות מים! בקיצור סימפל פלאן
וגם את GRAVITY GIRL אני מאוד אוהבת לאחרונה.. אולי כי פעם בקושי שמעתי אותו.. לא ידועת אני לא רוצה לבחורר אני אוהבת הכל!!..

למעלה