הממ תמונה של גיא

עדנונית

New member
הממ תמונה של גיא

אם סיפרתי ואם לא יש לי ידיד שאח שלו חבר של מה קשור והדורבנים ושנה שעברה הוא התחתן עכשיו ביקשתי מידיד שלי חתימות אבל אמרתי לו שהכי חשוב של מה קשור כי מה קשור אהבתי תמיד ואת הדורבנים בדיוק התחלתילאוהב אז הוא חשב שאמרתי רק של מה קשור אז הביא לי רק שלהם קיצר מה שרציתי להגיד זה שהוא שלח לי מהחתונה של תמונה שלי גיא וגם של מה קשור אם תרצו אז לא לפרסם את התמונה בגלל זה רשמתי את השם שלי ושני האשנים שיושבים לידו מה זה מוכרים לי

אדיר ../images/Emo13.gif

וליד גיא מצד שמאל יושב אורי ויינשטוק- הקלידן לשעבר. מצד שני שלו יושב...אני לא יודעת, אבל גם לי נראה מאוד מאוד מוכר...או שני סתם מדמיינת
ותמונות של "מה קשור?!"- בכ'ף אני אומרת!

עדנונית

New member
הינה

תגידווו זה שליד שלום זה עמוס מהשיר שלנו!??!
איזה חאתיך ציווון שלי

../images/Emo45.gif אכן עמוס, והכי שמאלית זאת

לינור אברג'יל היפיפה. אני הייתי בעדה מתחילת התחרות אז...

Sn‡ƒƒ

New member
פשש..כמה מפורסמים בחתונה אחת!!

הלוואי עליי!! ועוד גיא! איזה כבוד..

כתמונית

New member
מה?! זה פעם ראשונה?!

הגעתי למסקנה שהוא לא טוב במקופתרות... כי ככה הוא יכול להתלבש ממש טוב!! (כמו בהופעה בראש השנה....יאמממייי!!)

טרושקה

New member
נעה? מקופתרות?

וואט דה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לומדת לאזרחות אני סטלנית!!!!!! עזבו אותי....

עדנונית

New member
אנשים ביקשתי עוד תמונות אבל

הוא אמר שאין לו =\ וזה לא רק גיא היה בחתונה אלא כל הדורבנים! והם נראה לי שרו לו שיר שם הם חברי ילדות הבנתי ובקשר ללינור כן היא גבוהה מעניין איך ציון שלי מנשק אותה ה' ישמור וביקשתי מהידיד הזה שיתן לי את אח שלו ואז הוא אמר שהוא לא מוותר עליו ואם אני רוצה את אח שלו אז זה יחד איתו אז נוותר על הרעיון
חחחחח סתם סתםם

למעלה