הממ שאלה

Harpymon

New member
הממ שאלה

מה קורה בסרט הראשון? של סאקורה כמובנגבינה

moon flower

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

בתחילת הסרק סאקורה תופסת את קלף החץ (ארו) (אח"כ יש הפסקה קטנה..) מראים את היום האחרון בלימודים בביה"ס של סאקורה, ושאורן ומיילין נוסעים חזרה להונג-קונג לחופשת הקיץ. סאקורה וטומויו הולכות לחנות הפעמונים התאומים (באנגלית זה נשמע יותר טוב >.>) וזוכות שמה בכרטיס ל4 להונג-קונג.. בלילה לסאקורה יש חלום מוזר על מים ("מים זה דבר שזורם" [!]). הלאה טומויו סאקורה טויה ויוקיטו נוסעים להונג-קונג (שמה סאקורה וטומויו יחד עם קרו נפגשים 'בטעות קלאמפיסטית ביותר' עם שאורן ומיילין). סאקורה ושאורן נשאבים תוך איזו באר שמה הם מותקפים בידיי איזו אשת-מים ששכחתי את השם שלה >.>;; אחריי שסאקורה ושאורן יוצאים מהבאר הזאתי הם באים לבית של שאורן ויש איזו שקשושייה עם אמא של שאורן והאחיות שלו (אמא של שאורן מנשקת את סאקו בלחי- התפוח לא נופל רחוק מהעץ ^^). ביום למחרת סאקורה נכנסת לאיזה בית ישן ומוצאת בו ספר.. היא נכנסת לתוך הספר ויחד איתה כל השאר (ז"א שאורן, יוקיטו, טויה, טומויו ומיילין). כולם נלכדים בעולם הזה של אשת המים בתוך בועות.. סאקורה יוצאת מהספר לעיר ויחד איתה אשת המים.. סאקורה מנצחת את אשת המים ומצילה את כולם.. אח"כ רואים איך שיש את השנה החדשה ואז נגמר ^^;;; (מקווה שרשמתי תקציר נכון >.>;; זה מה שקרה למיטב זכרוני..)

Houndour

New member
השם של הקוסמת לא מצויין ../images/Emo79.gif

אז אני פשוט נוהג לקרוא לה מגומי ^^

S.Riddle

New member
אם אני לא טועה, קוראים לה

סו יאנג או משהו כזה? אני בטוחה שיש שם סו. :x

Houndour

New member
באמת? ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

אצלי בלב היא תמיד תשאר מגומי

Yuske

New member
זה בסדר, השם שלה הוא

מגומי בישבילך^_^ יווו אני רוצה לראות את הסרט הזה שוב! *__* ומי שיש לו את הסרט השני שישלח לי בבקשה מסר לפרטי אם הוא יכול תודה

moon flower

New member
>.> העיקר אתה מקבל את הקרדיט ../images/Emo41.gif

על התמונה.. לא פייר ~.~! (שלא להזכיר מאיזה אתר זה בא -_- אני מצאתי אותו! פו עלייך! איפה זכויות היוצרים) והשם שלה באמת לא מוזכר 0.0 היא פשוט מישהיא שהיה לה
איזה סיפור רומנטי עם קלואו-ריד @.@ (והיא נהייתה ממרומרת אח"כ -_-, נראה לי כי הוא עזב אותה או משו >.>)

Houndour

New member
הוא עזב אותה? ../images/Emo79.gif

מון, הוא מת ששש ואת התמונה לקחתי מתקיית האינויאשה שלי.. לא ממה שקבלתי ממך, כנראה שגם יצא לי לבקר שם ^^

kitty92

New member
אממ, שמה לא מוזכר אבל ../images/Emo58.gif

קוראים לה מאדושי!

למעלה