הממ... רואקוטן?!

הממ... רואקוטן?!

גונבה לאוזני השמועה שהמנהל המומחה של פורום זה כתב פעם סקירה מקיפה למדי בנושא. חיפשתי ב"חיפוש מתקדם" בפורום- ולא מצאתי. למישהו כאן יש מושג מהי הדרך לאותו מאמר? שוב- אודות הרואקוטן

../images/Emo184.gifזאת תרופה נגד פצעי בגרות

והיא מיועדת לטיפול במצבים של אקנה אני לקחתי אותה בעבר ואכן אם מתמידים היא עוזרת אבל אחת מתופעות הלוואי הכמעט הוודאיות שלה הוא יובש בפנים ובשפתיים בפרט לפעמים עד כדי מצב בלתי נסבל,ןבמקרים נדירים מאוד היא יכולה לגרום לדיכאון ןבנוסף היא גם יקרה (מאה ומשהו שקל לחפיסת כדורים) אבל שווה "לסבול" בשביל עור פנים חלק. מקווה שעזרתי.

אוקיי, תודה לך...אבל...

אץ כל הפרטים האלו מן הסתם ידעתי- זה דברים שהרופא אומר לפני שהוא רושם את המרשם... רציתי לדעת עוד כל מיני דברים- כמו השפעה על פוריות האישה בעתיד הרחוק שאחרי הטיפול, השפעה על המצב הנפשי... והבנתי שהרוקח שהוא מנהל הפורום (סליחה... אבל אני לא זוכרת את שמו כרגע...) כתב פעם משהו בנושא. אותו הייתי רוצה לקרוא.

ממתי

New member
הוראות:

א. רדי לתחתית והקליקי על "ארכיון". ב. בפינה השמאלית העליונה, היכן שישנו חלון קטן לחיפוש הקלידי את שם התרופה בכל נגזרותיה: רואקוטאן רואקוטן רואקיוטן רואקיוטאן roacutane ג. לכי למטבח להכין לעצמך קפה כי כמות תוצאות החיפושים תצריך זמן קריאה רב.

רואקיוטאן

אני לקחתי אותה במשך חצי שנה .הרופא שלי אמר לי לקחת כדור ביום. עכשיו שנה אחרי שהפסקתי הכל חזר ונהיה יותר גרוע ממה שהיה . איך זה????

הכל חזר ונהיה יותר גרוע

הסיבה האפשרית היא בתרופות בדר"כ מטפלות בסימפטומים ולא בבעיה עצמה, תרופות לא עוזרות/גורמות לגוף להאבק בבעיה, התוצאה היא שמנגנוני ההגנה של הגוף נעשים עצלים. ברגע שמפסיקים את הטיפול התרופתי חוזרת המחלה (שלא מוגרה) ומתפרצת ביתר שאת. רצוי ומומלץ להתיעץ עם תזונאית/נטורופתית איציק

למעלה