הממ...סתם שתדעו

הממ...סתם שתדעו../images/Emo13.gif

וואו שנים שלא כתבתי פה הודעה... נראה מאז הכינוי הקודם שלי.. אני וואי- אחי הקטן מנוי לעיתון מעריב לילדים, והם פירסמו שם כתבה קטנטונת על הילארי, שחשבתי שתשמחו לראות: דאף חדש ערוץ "יסבבה" מקדיש את יום שני הקרוב לשחקנית המתוקה- הילארי דאף. ב- 14:30 תתקיים הקרנת בכורה של סרט האנימציה "נסיכות הקוטב", המספר על שתי נסיכות, אחת טובה, ואחת רעה, המחפשות את סנטה קלאוס. הילארי מדבבת בסרט יחד עם אחותה היילי. בשעה 15:55 ישודר הסרט "סיפור סינדרלה", גרסה מודרנית לאגדה המוכרת, וב- 22:55 נוכל לראות את "ליזי מקגוייר ממריאה לרומא", שם ליזי נוסעת לרומא, ומגלה שהיא דומה לכוכבת פופ מקומים, מה שגורם למהומה לא קטנה." אממ...זהו, סרט האנימציה נראה לי מגניב לראות, אז תתעדכנו

thinkimpretty

New member
../images/Emo136.gif יאא איזה מגניב ../images/Emo45.gif

תירגמו את דה סרץ' פור סנטה לנסיכות הקרח
ולא ידעתי בכלל שהוא הגיע לארץ. תודה רבה שידעת אותנו

the blak angel

New member
יווווווווווווו

זה כבר היה יום שני (אתמול) או שזה יהיה יום שני הבא?? אני ממש רוצה לראות את ליזי מקגוויר ממריאה לרומא שוב!

olsen cool

New member
יאאאאאאאא אני חייבת לראות את זה

תודה שידעת אותי יאאאאאאאא The Search For Santa

אוף למה ליס יש את הכל?!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

טוב לא נורא אני כבר אלך להתנחל אצל איוז חברה חחח..

Sim§ MaN

New member
זהו זה. ../images/Emo12.gif

את צריכה להגיב לתגובה המסויימת שאלייה את צריכה להגיב. את הגבת לאפרת. אבל רצית להגיד בקשר למה שהדרוווש כתבה. אז את הולכת להודעה של הדרווש ולמטה יש "הוספת תגובה" ואז שאת מוסיפה תגובה אלייה זה משורשר נכון. כי כרגע זה נראה כאילו הגבת לאפרת. וזה לא צריך להיות ככה. את פשוט הולכת להודעה הראשונה שבשרשור או להודעה המסויימת שאלייה את רוצה להגיב ומגיבה. זהו. הבנת סוףסוף?

למעלה