הממ... סתם רעיון...

SaberTooth

New member
הממ... סתם רעיון...

ביום חמישי הבא (10.6) יוצא בארץ הסרט החדש של הארי פוטר. רוצים אולי לארגן מפגש סרט וללכת לראות אותו ביחד
כמו שעשינו עם הסרט השני.

המממ... ../images/Emo54.gif

אין לי מושג. אני בעיקרון הולכת לראות את הסרט עם חברות...אבל לא ב10.6 זה בטוח. יום אחרי זה אולי יש לי מבחנים חוזרים בפיזיקה. סאת מן בעיה קטנה...אני לא בטוחה אם זה ב11.6 או ב8.6...

Ophel McNeil

New member
לא מומלץ. X: ../images/Emo28.gif

או יותר נכון - מומלץ שתעשו ואני לא אבוא. אני לא מרחמת על מי שיילך איתי לסרט של ה"פ 3... יש עינויים למוות יותר כייפים מזה.

Charmed Gal

New member
זה מזכיר לי...../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

שאמרו לי בהוד השרון שאני דומה לו, המחשבה הראשונה שעברה בראשי הייתה יערה מתפקעת מצחוק.

Ophel McNeil

New member
סיריוס?! סיריוס?! רמוס!!! ../images/Emo28.gif

*מתחילה לרעוד בצד ומלטפת את רמוס* "הוא לא התכוון... הוא לא התכוון... אני אוהבת אותך. רק אותך. אתה יודע את זה. אני בחיים לא אעזוב אותך בשביל סיריוס..." *רמוס מתפתל ומנסה לברוח* _________________________________________________ וגל - אה... אתה באמת לא דומה לסיריוס. זה לא עלבון, אני גם לא דומה לקלאודיה שיפר, זה פשוט עובדה. @@ אבל לשניכם יש שיער שחור.

Ophel McNeil

New member
שכחת?? שכחת?? ../images/Emo28.gif

אני לא מדברת על רמוס מספיק?! אני לא מזכירה כמה הוא מושלם?! אני לא בוכה מספיק על השחקן המכוער שתקעו לו בסרט + שפם-ההיטלר שלו?! על בובות האקשן פיגר שיש להוציא להורג?! על כמה רמי וסירי מושלמים ביחד?! האם לא צרחתי מספיק על גל כי הוא שאל אותי מי זה רמוס?! האם ה400 תמונות של ה"פ שיש לי על המחשב לא מספיקות?! האם אני לא מספיק רמוס פאנטית?! *נרגעת*

Alaithlos

New member
ודאי שכן...../images/Emo15.gif

רק שלא בזמן האחרון בפורום.. כי.. פשוט לא היית פה... =/

Woogyman

New member
רמוס זה שם מגעיל. ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

הכי כיף לקרוא לו לופין. ובאמת בחרו שחקן מגעיל, אני הייתי בעד לתת להוא ממלחמת הכוכבים שאני לא אנסה אפילו לבטא את שמו לשחק אותו. הוא בדיוק הדמות.

למעלה