הממ לפני....

IamTheMan

New member
הממ לפני....

שאת ממהרת להיכנס למסכנות .... לפנישנה ראיתי תכנית בערוץ שמונה על אנשים עם תופעה כזו בדיוק וניראה שאף אחד לא הבין למה יש להם את זה(זה =רוח או דמות בזווית העין וההרגשה שמשהוא איתך בחדר). ובכן היה מדען שעבד על פרוייקט לא כל כך קשור והוא בדיוק חזר מחוג סיף שהיה לו, הוא השאיר את החרב על השולחן כאשר הלהב נימצא באוויר וכאשר הפעיל את המאוורר בחדר שלו הוא חווה בדיוק חוויה כמו שאת חווית... ואז הוא גילה שכאשר הוא הדליק את המאוורר(מסחרי וגדול( הוא גרם ללהב של החרב לירטוט באופן כזה שגלי הקול השפיעו על מוחו... כך שלאחר מחקר גילו שאותם אנשים שחווים חוויה כזו נמצאים באיזור של מפעלים ותעשיות ששם מופקים רעשים קצת מתחת לסף השמיעה האנושי שגורמים להזיות כאלה. זה היה לפני שנה ואני לא כל כך זוכר אבל מה שנכון זה ההשפעה של רעשים כאלה על המוח האנושי זו עובדה..... מקווה שאת לא מאוכזבת שזו לא היתה רוח:) ואם כן אז...כן לכי תדעי:)

לאופליה ו- lamTheMan

מעניינת התוכנית שאתה מספר עליה... אבל יחד עם ההסבר ההגיוני הזה יש מליון ואחד הסברים פחות הגיוניים. למי שכבר קרא את התגובות שלי בפורום יכול לראות שאני מאוד לא נוטה להאמין ברוחות שטורקות דלתות ועושות "בוווו" מאחורי המיטה באמצע הלילה, אלא ש"רוחות" הן נשמות שסובבות סביבנו ויש להן מטרה לשהות שלהן. אבל למרבה האבסורד בתחושות כמו שאת חווית אני דווקא מאוד מאמינה, התודעה שלנו היא כלי חזק מאוד, ומכיוון שציינת שגם כשנסעת לבית אחר חשת אותה תחושה, זה כנראה פוסל את התיאוריה של הרעשים שגורמים להזיות (למרות שזאת תיאוריה מאוד מעניינת), כי הסיכוי שגם ליד ביתך וגם באיזור אחר בארץ יהיה מפעל שיעשה לך את אותן התופעות היא קלושה ביותר. יקירתי, הייתי שמחה לדעת קצת יותר על התחושה שלך- האם את חשה עוד סימנים? האם יש לך קרוב או מכר שנפטר לאחרונה?

IamTheMan

New member
שלום:)

קודם כל מצטער שפתחתי הודעה חדשה זו היתה טעות... עכשיו שהרושם לא יהיה מוטעה אני לא מנסה לללישלול את קיומן של ישויות ספיריטואליות... נהפוכו אני מאמין בהן.. וכדתי אני מאמין כמובן בקב"ה. ואני גם חוויתי למשל כמה מצבים שניתן להגדירם מצבים מוזרים ומיסטיים אך לא ישר אמרתי לעצמי וואי זו חוויה מעולם אחר.. אני רק חקרתי וכמובן לא הצלחתי לישלול הכל.... היו לי.. כמה נסיונות חסרות הסבר:) אז אני מניח שכל מה שאני מנסה לומר זה שאל תחשבו שאני אחד ששולל הכל ... לילה טוב:)

למעלה