הממ כמה שאלות.

AMjAk

New member
הממ כמה שאלות.

אוקי, 1. רוחות יכולות להמצא בתוך כלי או חפץ מסויים? כאילו, יכול להיות מקרה בו רוח נמצאת בתוך חפץ, שאם משמידים אותו או מזיזים אותו ממקומה זה משמיד או עושה משהו לאותה רוח? 2. מישהו שמע פעם על הסיאנס שעושים עם התנ"ך? המפתח וכל זה.. זה באמת עובד? זה מסוכן או משהו? מישהו פה פעם עשה את זה? אם התנ"ך נופל, או אם הוא אומר שזו רוח רעה, מה צריך לעשות? הרוח יכולה לשקר? 3. איך אפשר לדעת אם אתה מדיום או לא? חח מצטערת, חפרתי ><"

תשובות

1. רוחות יכולות להמצא בחפצים ויכול בהחלט להיות שאם משמידים את החפץ הרוח תתרגז. 2. הסיאנס עם המפתח עובד וזה לא מומלץ באותה מידה בה סיאנס עם לוח וכוס לא מומלץ מבחינת הסכנות ולטעמי יש גם חוסר כבוד להשתמש בספר שאוסר תקשור עם מתים ישמש למטרה הזו. רוחות יכולות לשקר, הן בעלות אופי, כמו בני האדם החיים, הן יכולות להיות שובבות, לכעוס, להסתלבט וגם לשקר, לכן יש לקחת בערבון מוגבל מה שאומרות הרוחות. 3. איך אפשר לדעת אם אתה מדיום, זה קצת מסובך להסביר, מדיום יכול לשמוע קולות של רוחות שמעבירות מסרים, לראות רוחות ולתקשר, כמו בן שניתן לפתח את זה, אבל יש כאלה שהחוש המדיומי שלהם מפותח יותר.
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת בכייף לינוי

לגבי השאלה הראשונה.

אכן,יש לי בובה "רדופה".וכן דברים כאלה קיימים:) והרוח בהחלט מתרגזת. רוח בהחלט יכולה "להתארח" בחפץ מסויים ואף לשלוט בו:) למשל אממ בחורה אחת (לא כלכך בחורה,היא בת 37) קנתה בובה,שבתוכה הייתה רוח,ויום אחד היא שמעה קול מהמיטה של הבת שלה חסר מנוחה כזה שמזיז את המיטה ,כאילו את לא מצליחה להירדם,אז את כל הזמן זזה כזה ומנסה למצוא תנוחה מתאימה? ככה היא שמעה מהחדר של הבת שלה,היא נכנסה לשם,והבובה פשוט ישבה שם ואמרה לה "אמא אני צריכה לשירותים" (באנגלית,היא מארה"ב) ,והיא אומרת לה I LOVE YOU.אמממ זאת לא הייתה הבת שלה כי קודם כל הקול שלה היה שונה,והבת שלה ישנה במיטה שלה(של האמא,לא בחדר שלה)^-^ זה כלכך מקסים,אבל זה יכול להיות לפעמים כלכך מפחיד.לפחות בפעם הראשונה עד שמתרגלים לזה.הם די פשוטות,פשוט צריכים לדעת להתייחס לאותם חפצים רדופים בכבוד,והם יחזירו לך אהבה. קרה ולא פעם אחת שאנשים לקחו את הבובה ושמו אותה ליד הדלת של השכן שלהם(ושוב אני חוזרת,או כל מוצר אחר שמכיל אנרגיה-שרשראות,טבעות וכ'ו),והיא הופיעה חזרה ליד הדלת שלהם מוכנה לנקום,וכמה פעמים קרה שהשמידו בובה אם בשרפה או בכל דבר אחר והיא חדרה לתודעה של האדם ופשוט אימללה לו את החיים?.מי שחושב שאני משוגעת שלא ישפוט אותי עד שלא יהיה בנעלים שלי ובנעלים של אנשים שהתנסו בזה:)

AMjAk

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ועוד שאלות שקשורות לשאלותה קודמות XD, בקשר ל-1 איך אפשר לדעת שנמצאת רוח בתוך חפץ מסויים? בקשר לשני, סיאנס מהסוג הזה יכול להרוג?

אז ככה..

הבאת חפץ חדש הביתה? פתאום התחילו דברים מוזרים לקרות בבית,בלי הסבר הגיוני...תקח את החפץ תרחיק אותו מהבית לכמה ימים תראה אם הפסיקו הפעילויות ה"על טבעיות" ואם כן כנראה יש לך חפץ רדוף בבית. (את\ה בן או בת אגב?)

לא הסיאנס הורג אלא הרוח כתוצאה

מכך שהיא מתרגשת יכולה לגרום לכך שהאדם יחלה יפצע או אפילו ימות

למעלה