הממ כמה שאלות...

הממ כמה שאלות...

אז ככה,כנראה שבימים הקרובים אני אתקשר ל"שלומית" כדי לקבל מידע על שירות לאומי. כן,אני יודעת שמאוד מאוחר כבר, אבל מה לעשות שלצבא לא מזיז אם הפטור ישלח לי בדואר גם בגיל חמישים. אני יודעת שרוב המקומות תפוסים ובגלל שאינני יודעת עדיין אם אני מעוניינת לעשות שירות לאומי,השאלה שלי היא האם אני יכולה לבקש מהם לשלוח לי רק חוברת ובה כתובים המקומות בהם אוכל לשרת. והאם אפשר לשאול אותם אילו מקומות נשארו פנויים? אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלמת להם ובסוף לא אמצא מקום שאני רוצה להיות בו, או שלא יצליחו לשבץ אותי במקום שבו אני רוצה. מקסימום אתחיל את השירות בספטמבר 2005
לנושא אחר-הבנתי שמגיעים לבני\בנות שירות שלושים ימי חופש. האם הימים האלה הם רק ימי חופש לפי לוח השנה? ואם אני רוצה לצאת לחו"ל ליותר מכמה ימים,ליותר משבוע אפילו,אפשר? בכל מקרה, רק תקוו שחגית לא תענה לי
נורא הפחדתם אותי עם החגית הזו

Mיקי_

New member
יש לך כמה טעויות

1. מגיעים דרך שלומית 22 ימי חופש בשנה מעבר לחגים ומועדים (שימי החופש המגיעים בהם מסתכמים ב9 נוספים), את יכול לעשות איתם מה שבא לך, אבל מעבר ל22 ימים תצטרכי להשלים. כשכתבתי בהודעה למעלה עד 30 ימים התכוונתי לימי מחלה. שאותם אי אפשר לקחת ככה סתם. 2. אם יש לך פטור זמני את יכולה כבר להרשם וחבל לחכות. 3. אי אפשר לעיין בחוברת של מקומות או לקבל מידע על מקומות שפנויים או אינם פנויים, ללא הרשמה, אבל אם את משלמת ותתחילי רק בשנת 2005 לא יחריכו אותך לשלם שוב! (כך היה אצלי) 4. כשאת מתקשרת את צריכה לדבר עם אבישג רכזת שיבוצים(המקסימה
) בכל מקרה, וממש לא עם חגית, וגם אם תדברי עם חגית היא ממש לא איומה ונורא, סתם לא ממש סובלנית ואדיבה לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו...

כלומר יכול לקרות מצב שבו אני משלמת

וכשאני מקבלת את החוברת אני לא מוצאת שום דבר שמתאים לי?

Mיקי_

New member
מה שכתוב בחוברות זה דגימה קטנה

ובלתי משמעותית, מה שחשוב זה הראיון ומה שיציאו לך אחריו. מה שאני משרתת בו, לא רשום בשום חוברת, ובשום הרחבה לחוברת... אבל זה מקום נהדר. ככה שאל תתיחסי לחוברת כתנ"ך...

../images/Emo4.gif

אז איך בדיוק אני בוחרת מה אני רוצה לעשות? אני יכולה להתחרט אח"כ ולא לעשות בכלל שירות אם לא מוצא חן בעיניי?

Mיקי_

New member
את באה לראיון

ואחריו מציעים מה שמתאים למה שרשמת כהעדפות שלך. ומה שמתאים לך, ואת מתאימה לקריטריונים שלו. את יכולה לא לעשות אח"כ ש"ל אבל דמי השירות לא יוחזרו לך.

asifff

New member
אההההההה ../images/Emo53.gif

אוף..מצטערת על העילגות.... מגיעים עד 30 ימים של מחלה או שימי המחלה (עם אישור רופא) כלולים ב30 ימים שהם ימי חופש (22 ימים) + החגים??? שיואוווו אני מזה מבולבלת מזה...

M o n a L i s a

New member
ימי מחלה וימי חופש בנפרד...

מגיעים לך 22 ימי חופש (לעבודה של 5 ימים בשבוע)+החגים. ימי מחלה זה בנפרד.

למעלה