הממ.. כמה שאלות

Duck AllMighty

New member
הממ.. כמה שאלות

קודם כל רציתי לשאול האם קצת גשם יזיק לקנון a70 שלי? כי אני מתחיל לפחד להשתמש בה - כלומר, להוציא אותה מהבית מחשש שהיא תספוג איזה משהו כמו הרבה אבק (תנאי מדבר) או מים (יום גשום).. אז מה אתם אומרים? דבר שני, רציתי לבקש המלצה לתוכנה שיכולה להדפיס booklet לסידי (כמו שקונים סידי מקורי ויש כזאת חוברת איפה שהעטיפה) עם תמונות ממוזערות. חשבתי נגיד לצרוב על סידי (כל פעם שיש לי מספיק תמונות לסידי וזה קורה לעיתים קרובות יחסית) את התמונות, לחלק אותם איך שנוח לי בספריות לפני זה ואז בעזרת תוכנה כלשהי ליצור כמו חוברת מודפסת קטנה עם תמונות ממוזערות של מה שיש על הסידי לפי אותם נושאים/ספריות. סליחה על הניסוח המתוסבך שלי.. למישהו יש המלצה או רעיון?

ted

New member
אתה מתכוון לתמונות קטנות?

ACDSEE עושה את זה בקלות ב CREATE CONTACT SHEET. בתפריט ACTIVITIES, גם פוטושופ עושה זאת. כמה טיפות של גשם לא מזיקות למצלמה. גם קצת אבק לא מזיק. אתה רוצה לצלם מתוך הארון בבית? המצלמות שלי חטפו מטחי אבק, מקלחות גשם (לא טבילה!) צניחות לרצפה וכ"ו, ועדיין מנגנות.

Duck AllMighty

New member
תגובה

חח
זאת בדיוק הייתה הכוונה שלא מתחשק לי לצלם מתוך הארון בבית. אני אזהר כמובן אבל אני אתחיל להוציא אותה קצת (אמא
אני פוחד שהגשם יעשה ל קצר במצלמה) כן, הכוונה לתמונות קטנות אבל אם יש תוכנה לעטיפות לסידי שעושה את זה (ועדיף בתור חוברת כזאת) כי הרי אני צריך גודל דף ספציפי לעטיפה של הסידי (שאין לי מושג ממש מהו) ולא A4 any ideas?

ted

New member
או שתכוון בהדפסה לגודל דף רצוי

או שתשמור את הקולאג' של התמונות הקטנות ותשבץ אותם בדף בגודל מתאים. תוכנות צריבה כמו EZCD נותנות לך אפשרות לבנות עטיפה ל CD ואליה אתה יכול להכניס את הקולאג'.

למעלה