הממ, כמה מעניין!

Lochnar

New member
הממ, כמה מעניין!

נחמד שיש פורום לאוטופיה... סתם חיטטתי בפורומים, ומצאתי את הפורום הזה. פורום שהזכיר לי נשכחות. שיחקתי באוטופיה בין העידנים החמישי והעשירי - לפני שהייתה ממש קהילה בישראל, לפני הבאטלפילדז, לפני שהפסיקו עם הספינות, לפני שמהול נהיה מניאק... הייתי חבר בAA.. אחראי דיביזיה, אני חושב. בשיא שלי, סיימתי מקום 14 בעולם בנטוורת´. סתם רציתי להגיד לכולם שלום.. ולהגיד כמה אני שמח שנוצרה קהילת אוטופיה ישראלית. אני עדיין בקשר עם חלק מהחברים שלי באוטופיה. אוי, איך שהזמן עובר מהר :) ישר כוח!

Lochnar

New member
סתמו ת´פה

ניסיתי לכתוב משהו טוב.... באמת, ילדים קטנים.

CFunky

New member
עזוב

יש כמה אנשים שמשעמם להם והם נכנסים סתם לפורומים. הוא לא יודע מה זה אוטופיה בכלל.

La Gamba

New member
זהו, היה אחלה שביקרת בפורום

אתה מוגבל עד להודעה חדשה.

La Gamba

New member
ברוך הבא!

מקווה שתישאר כאן, אפילו שאתה לא משחק יותר... אולי אתה יכול לכתוב קצת על כל הרעיון הזה עם הספינות, ועל ההיסטוריה של יוטופיה?

Max California

New member
___

הספינות - זה היה די פשוט. היית צריך ספינות בשביל לתקוף , הספינות נשאו חיילים. אם אני לא טועה זה היה "Docks". יש את זה עדיין למשל ב-דומיניון.

Lochnar

New member
רעיון הספינות

רעיון הספינות בעיקרון בא כדי להפריד בין הממלכה, לאי, לעולם. אם אני לא טועה, היית זקוק לספינות רק אם רצית לתקוף פרובינס שהיא אינה באי שלך. כל ספינה הייתה מסוגלת לסחוב 20 חיילים או משהו כזה, אם אינני טועה... אוי, הימים שבהם האליט של האורק היה זול, ו7:2... בכל אופן, היתה גם פעולה, אני חושב של גנבים, Sink Boats. כך שבעצם אנחנו בAA הקמנו דויזיות ככה שכמעט בכל אי היתה לנו לפחות ממלכה אחת. הם החלישו את הממלכה שנבחרה, הטביעו את הספינות שלהם, ואז אנחנו תקפנו אותם, ויכולנו להשאיר יחסית מעט הגנה בבית.

Lochnar

New member
לא היה כמו, לא יהיה כמו, ואין כמו..

לא במבה, אלא Apocalypse Alliance. פשוט שלטנו בכל העידן השישי ללא עוררין. דרך אגב, אחת מהנשים החשובות ביותר בAA באותם ימים, הל אוב דימ פורסט (HODF המפורסמת), שאני בטוח שכולכם שמעתם עליה (מהעידן התשיעי - דפקה את מהול בת*ת עם התרגיל גלורי\הונור), היא ידידה טובה מאוד שלי.

La Gamba

New member
לא הייתי אז, ספר....

לא שמעתי עליה בכלל, מה זה "מהעידן התשיעי - דפקה את מהול בת*ת עם התרגיל גלורי\הונור" בדיוק?

Lochnar

New member
אוקי..

גלורי=הונור... אותו דבר, שהשתנה במהלך השנים. אני לא כ"כ בקי באיך אוטופיה מתנהלת כיום, אז אני אתחיל מהתחלה. היה נהוג לחלק גלורי לפי מספרים - אני חושב שהתחלת עם אלף, וזה עלה. התרגיל שהודף עשתה, בכלליות, זה להישאר קטן, כדי שאם ייתקפו אותך לא יקבלו הרבה גלורי, אבל להיות חזק מאוד, ולתקוף גדולים - ולקבל הרבה גלורי. כלומר, הרבה צבא, מעט אייקרז. אני לא זוכר איך זה בדיוק הסתדר, אבל בסוף יצא שלפרובינס שמבחינת גודל לא יותר גדולה מפרובינס שנמצאת 5 ימים בתוך המשחק, יש יותר מעשרת אלפים גלורי. בכל אופן, היה מדובר במעין באג\תחכום בלתי יאמן, שהוציא את מהול מהכלים, ובעיקבותיו באו המון שינויים באוטופיה. בשלב מסויים הוא אף איים למחוק אותה, כי היא עיצבנה אותו.

Lochnar

New member
התלבלבתי קצת.

אחרי בדיקה... אז לגלורי ולהונור קראו פיים (תהילה). ואני חושב שמהול כן מחק אותה בסוף... תשאלו בפורום של אי אי סייט (או סווירב בימינו), מי זאת HoDF.. אני בטוח שתקבלו יותר אינפורמציה ממה שהראש הסנילי שלי זוכר.

Max California

New member
___

אם כבר Hell of deem frost עידן קודם היא חזרה לשחק על אותו שם - לא עברה את ה-200 אלף. אני וחבר שלי נהגנו להטיל CE כל יומיים פשוט נקרענו מצחוק - מסכנה.

Lochnar

New member
הממ לא.

היא כבר מזמן לא משחקת. קראו לה Hel of dim forest עם אל אחד... אחרי זה הרבה אנשים גנבו לה את השם כי הם חשבו שזה מצחיק. אז ממקור ראשון אני אומר לך שזאת לא הייתה היא. ותפסיק כבר עם הקטע של לא לכתוב נושא. זה לא מצחיק.

La Gamba

New member
איך אתה מכיר אותה בדיוק?

ולהגיד ת´אמת, מהול די מעצבן.

Lochnar

New member
כפי שכתבתי.. מAA

ואנחנו עדיין מתכתבים מידי פעם.. אני באמת באמת בספק אם היא משחקת בימינו. אמנם לא דיברתי אתיתה כמה חודשים, אבל אז המרחק בינה לבין חזרה לאוטופיה היה ענק. ושמות לא אומרים כלום - אחד יכול בכיף לקחת את השם של השני. ככה שאל תייחסו כלום אם יש למישהו את אותו שם.

Max California

New member
___

זה לא מצחיק ? באמת ? אוייש.. אוף. הרסת לי. אוף .. זה לא מצחיק .. אני לא מאמין שזה לא מצחיק.

CFunky

New member
שמעתי עליה ממזמן.

אם תסתכלו מהר ב 15:50 יש אחץ כזה ממש מסכן התקפתי אותו כמה פעמים. אותו שם... אני מכיר הרבה אנשים חשובים. ואם היית ב AA אתה בטוח מכיר את Da WANG האיש שדפק את AA!!! זה היה ענק! הבן-אדם גאון!

למעלה