הממ, כמה דברים:

PopPy

New member
הממ, כמה דברים:

קודם כל בקשר ל-DD: התמכרתי! אני בפרק חמישי, ואני יושבת כל פעם שיש לי קצת זמן (שאלה: ``למי אין זמן פנוי בחופש?`` תשובה:``בין האינטרנט הטלוויזיה החברות ושאר העיסוקים אין לי זמן...``) אני מתיישבת לקרוא עוד. אני שולחת את עכבר גלגלתי למהירות הקריאה שלי באנגלית והוא מזיז לי את הדף לבד (פונקציה מה זה נוחה, אבל כולכם מכירים את זה) ואני מתנחלת על המיטה, מסובבת את המסך, מגדילה את הכתב והתצוגה, ו... לא מסוגלת להפסיק :) לא רק על הכרת חבר`ה חדשים אני חייבת לכם פה, אלא גם על הכרת DD, ואני באופן אישי מייחצנת אותו לא רע בכלל :) עכשיו לענין אחר: כוחותינו עברו בשלום את מבצע צורב, המחשב המתוק שלי שמעוצב בדיוק לפי איך שאני אוהבת (תמונה לרקע של כל דבר, אייקונים, שומרי מסך, סמני עכבר, דסטקופ, בקיצור הכל של HP ו-BSB, התמונה שיש לי בכרטיס, שאגב עדכנתי הרבה לפני כולם היא תמונת הדסטקופ שלי שיש בה HP BSB ודין קיין :) ) נשאר בדיוק איך שאני אוהבת (חוץ מהצפה רצינית שאני עשיתי לעצמי באימייל כדי לגבות את הכל...), ועכשיו אני קצת לומדת לעבוד איתו ואני מצליחה לגבות לי קבצים, אבל האודיו נצרב, נשמע על המחשב, ו... לא על המערכת שלי :-( לא נורא, הטכנאי שלי יבוא ונסדר את זה... בקיצר, הנקודה של ההודעה הזו הייתה בכלל להגיד שכשיספרתי לנטע (לא נטע-תפוחית מפה) על הסיפור היא החליטה שזה סיפור ``הארי השובב`` (היא המציאה את הניק המוזר) וכשפירטתי קצת יותר היא החליטה שזה ``סיפור הארי פוטר אירוטי``...... זה בהחלט היה מוזר :) וואטאבר אין כלכך מה להתייחס לזה כי היא גם קראה את HP בשביל להרגיז את חברות שלה ולהרגיז אנשים באינטרנט.. ;-) |S| פופי |S|

נטע זו וולדמורטית, לא?

לא משנה. ראיתי את הדיון שלכן בהוגוורטס נט (אני לא! עוקב אחריך, הייתי שם קודם...) וכתבתי לך שם תגובה על זה שאת חושבת שלא צריך לצנזר... אם תסתכלי בכותרת תראי שכתוב שם במפורש(ואני מצטט...):paradigmOfUncertainty · Harry Potter fanfiction novels intended for <b>adults</b>.`` (אני יודע שזה לא ידגיש את ה-adltsu אבל לא משנה...) שזה אומר שלילדים קטנים (לא כל כך קטנים...) זה דורש צינזור או משהו בסיגנון... s@me @ne

למעלה