הממ.. חדשה?

הממ.. חדשה?

אני לא מעריצה שרופה של לינקין, סה"כ יש להם שירים טובים ואני חושבת שהם טובים. שמעתי את האלבום החדש, והוא קצת שונה מכל שאר האלבומים, קצת יותר.. אממ.. שקט? בלדי כזה.. אבל הוא גם נחמד. אני לא יודעת הרבה פרטים על הלהקה, אבל אני מניחה שאני אלמד עם הזמן
לבנתיים אני אשמח אם תוכלו לכתוב לי את שמות כל האלבומים שיצאו עד כה ללינקין, אני רוצה להשיג אותם. ו.. קוראים לי טל, אני בת 15 ו- 9 חודשים מחור ליד מעלה אדומים. תקבלו אותי?

sapir lee

New member
היי!

את כבר מכירה אותי
ואלבומים של לינקין, כל אחד שווה כל שקל
: 1- hybrid theory 2- meteora 3- minutes to midnight אלה אלבומי אולפן...עכשיו יש להם עוד כמה דברים: - DVD הופעה בלייב טקסט - דיסק מיקסים של האלבום הראשון, קוראים לו רינאמיישן - אלבום משותף על ג'יי זי - ועוד DVD שהם הוציאו אחרי האלבום הראשון, שכעוקב אחרי הלהקה, זה לא הופעה קוראים לו: frat party at the pancake festival והוא ממש מצחיק

Erezh21

New member
אין בעיה

אני אתן לך את השמות של האלבומים שאת יכולה להשיג בישראל: *Hybrid Theory *Reanimtion *Meteora *Live In Texas *Collision Course(יחד עם ג'יי זי) ובעוד פחות משבוע גם את: Minutes To Midnight!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif ברוכה!

ברוכה הבאה לך טל D: מעלה אדומים, לא כ"כ רחוק ממני (; שהות נעימה 3>

LPMCR

New member
טלוששששששששששש

אני לא מכירה אותך מאיפשהו?!?!?! סתםםםם 3>>>>>>>>>> יששש הצטרפת!!! =]]]]] ברוכה הבאה!!!!!!!!!

deep C

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה

גם אני חדש פה מהיום...ובינתיים אני רק נהנה =] בכל מקרה אני רואה כבר ענו לך על השאלה שלך אז נראה שאין לי מה להוסיף.

למעלה