להלהלה בללה
New member
הממ...חדשה(../images/Emo35.gif)../images/Emo2.gif
טוב,אז הייתי פה מזמןןן ואני רואה פה עדיין שמות מוכרים אז יכול להיות שלא *לכולם* אני אהיה חדשה
שיר,16.5,נעים מאוד
בכל מקרה,נכנסתי להתייעץ(כמו רובינו
). תראו,מאז ומתמיד אני רוקדת,מגיל 4 וחצי לערך,ובשנים האחרונות מתמידה בבלט בלבד,ונהנת ממנו מאוד.
השנה,הגעתי למשבר מאוד קשה מבחינה לימודית,דבר שמעולם לא היה לי בעבר (אני בי"א,ביי דה ווי
). תמיד הייתי לומדת יום לפני מבחן,ומשיגה 95+ וכאלה...והשנה,השנה גיליתי שכשמרחיבים פיזיקה ומחשבים,ולומדים במואצים למיניהם,יש פחות זמן,וצריך להשקיע יותר בלימודים כדי להסתכל על ציונים שאני ארגיש טוב איתם. אז נכנסתי לדכאון,ויצאתי ממנו,והבנתי שבשביל השקט הנפשי שלי-אני חייבת לרקוד,כי רק זה באמת מרגיע אותי. אבל,אין לי מספיק זמן,מסתבר. אני לומדת 42 שע' בשבוע+תגבורים בתקופות מבחנים(שזה בערך...כל יוםP: )+מפגשי כיתה(נניח עכשיו יש לי מפגשי משלחת לפולין בערך פעמיים בשבוע,וזה גם על הבלט). אני לא יודעת מה לעשות.אני רשומה ל4 פעמים שבועיות,ומגיעה בממוצע לפעמיים. יש לי מן פחד כזה להרשם לפחות,זה כאילו אני מגבילה את עצמי,ואם יום אחד יהיה לי זמן לבוא עוד פעם באותו השבוע-לא אוכל...
אין לי מושג מה לעשות בנידון,ואני חייבת למצוא פתרון לזה.
עצה,מישהי
טוב,אז הייתי פה מזמןןן ואני רואה פה עדיין שמות מוכרים אז יכול להיות שלא *לכולם* אני אהיה חדשה