הממ ..המממ...

DEATHRUCTION

New member
היא עיצבה לוגו? לניקליר או למליציה?

ולא ממש אכפת לי מהאנשים מרוק ומטאל!

Black Rose

New member
לא אכפת לך ממני? ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

jk!!! הלוגו למטאל מליציה... משהו חביב עם עיניים רשעיות כאלו שבוחנות את המתבונן בהן.

DEATHRUCTION

New member
אנחו טראש מטאל!

לא הבי ולא דום! לכן אין מקום לרשע בלוגו שלנו! אבל סמלים של NUCLEAR EREA + BIOHAZARD יתקבלו בברכה ולא אכפת לי מאף אחד מרןק ומטאל חוץ ממך!

Black Rose

New member
הממם...

חבל, אבל אוקיי. עכשיו אני מבינה למה העיפו אותך מרוק ומטאל... LOL
נחמד לקרוא שלמישהו מזיז. אולי תעברו מטראש אמריקאי וברזילאי לטראש שבדי? פוזסד זה הרבה יותר חביב מאשר ספולטורה ומטאליקה (ל-ד-ע-ת-י). אה רגע, אתם נגד שטניזם.. הממפף... לא משנה.

DEATHRUCTION

New member
לא אמרתי שאני נגד שטניזם וגם לא שבע

ד ומה רע בטראש אמריקאי או ברזילאי? למרות שהמוזיקה שלנו יותר בכיוון של גרמני-אמריקאי או

Black Rose

New member
הממם...

הממם... המממם......... איך לעזאזל אתה משלב טראש אמריקאי וגרמני??!!! קראייטור וסודום (או דסטרקשן...) לעומת מטאליקה וסלייר(או מגדת´...), אין קשר, איך בדיוק אתה משלב?

DEATHRUCTION

New member
דבר ראשון סודום שולטים! כך גם

קריאטור וברור שדיסטראשין! וגם מגה דת! מטאליקה גם שולטים אבל לא בטראש אההההה שמעת את השיר SET THE WORLD AFIRE? של מגה דת? זה השילוב בערך יש גם ריפים של טראש אמריקאי וריפים של גרמני והפזמונים וכל וריפים של סולאים למינהם הם המצאה שלנו זה כאלה עם אקורדים הפיכים וכ´ו לא משנה תשמעי שירים שלנו אולי תעברי משלמוע פאנק לטראש

Black Rose

New member
א נ י ל א ש ו מ ע ת פ א נ ק

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארג. לא עד כדי כך הרבה בכל מקרה. ואני דווקא שומעת טראש, מאיפה נראה לך שהבאתי את הלהקות האלה? מהתחת שלי? אני אשמע שירים שלכם כשתקליטו אותם או אם ייצא לי להגיע לאיזה חזרה שלכם

בהההה

אוקיי... אורנית שולטת אני עוד מעט מיתחתנת איתה ...טוב אם היא תסכים .... מממממ הגעתי למסקנה הכוללת שאיין לי מושג חוץ מאורנית ושולה ...והעובדה שכולכן בדשא אנשות חביבות ביותר אייך גוד דאמיט קוראים לכל אחת ...אז פירוט היה נחמד במיקרה הנל ..:) וגילעד ..יש לי אותך באייסי .... כן כן ....:) אני פריק און א ליש :) חה חה חה ... צחוק ניבזי ...

למעלה